Huis & interieur

Fonq producttip! | Stadler Form Jasmine aromaverstuiver

17 oktober 2012


Geur is emotie. Het is niet voor niks dat je soms door een bepaalde geur ineens weer terug wordt gebracht naar een periode of gebeurtenis uit bijvoorbeeld je jeugd. Geuren kunnen heel veel met je doen en dit is één van de redenen waarom ik het prettig vindt om etherische oliën te gebruiken om het huis te geuren en mijn geest tot rust te brengen of juist te verkwikken.De Stadler Form Jasmine aromaverstuiver is klein en robuust, stil in gebruik en een eyecatcher om te zien. Ik heb zelf de zwarte variant maar hij is ook in het geel, blauw en wit verkrijgbaar. Je vult de verstuiver met 110ml water, voegt hier enkele druppels etherische olie naar keuze aan toe en zet hem aan. Vanaf dat moment gaat de verstuiver het water met de olie langzaam verdampen en wordt je woonkamer subtiel gehuld in de geur van de olie.

Je kan de intervalfunctie aanzetten waardoor er 10 minuten geur wordt verspreid en dan 20 minuten niet, en zo verder. Op deze manier treed er geen gewenning van een geur op en kan je 24 uur lang genieten van één keer vullen.


Voor mij is het persoonlijk heel erg prettig dat dit een afgesloten apparaat is waarbij er geen gebruik wordt gemaakt van hitte of vuur, zodat ik me geen zorgen hoef te maken met de nieuwsgierige katten.

De Stadler Form Jasmine kost €61,00 en is te bestellen bij fonq.nl. Ook zijn er diverse geuroliën verkrijgbaar voor €10,95 per stuk.  Je kan hier betalen via iDeal, creditcard, achteraf via Klarna, eenmalige afschrijving, bankoverschrijving of via pin als je je producten afhaalt bij de showroom. Laat je je bestelling bezorgen dan bedragen de verzendkosten maximaal €4,95 en heb je je bestelling binnen enkele werkdagen in huis. Bij veel items geldt: voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!

Nieuwtje! Sinds kort maak ik deel uit van het fonq blog team en zal ik naar aanleiding van producten uit het assortiment leuke tips en reviews voorbij laten komen, voornamelijk op het gebied van beauty, wellness en lifestyle. fonq is een webwarenhuis met een groot assortiment aan merkproducten op het gebied van wonen, koken, tuin, design, cadeaus en meer. Het geheel bestaat uit meer dan 125 webwinkels en merkenshops.

Had jij al eens gehoord van fonq? En ben jij ook een liefhebber van je huid vullen met geuren (oliën, soja wax melts, kaarsen etc.) en welke geur is jouw favoriet?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 19 oktober 2012 at 11:10

  Ik vraag me af of je ook je eigen parfum in de vernevelaar kunt sprayen? Of zou dat niet werken, weet jij dat misschien?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 oktober 2012 at 12:19

   Ik denk dat dat wel moet werken eigenlijk, waarom niet? *te nieuwsgierig en ga ik dus zeker eens proberen*

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 19 oktober 2012 at 11:05

  Oh, dit vind ik echt een geweldig ontwerp! Geur is emotie, dat zeg je mooi.
  Fonq kende ik al wel, weleens wat in de Vt wonen over gelezen. Je kunt er ook mooie woonspullen kopen. Kaarsen met de geur van het bos in de herfst en de kaneelgeuren vind ik heerlijk.

 • Avatar van debby
  Reply debby 18 oktober 2012 at 09:26

  klinkt fijn. Ik hou sowieso van geurkaarsen, waxen ect etc. Ik kende het merk nog niet. Tijd om een kijkje te nemen. En wat leuk meid dat je deel maakt uit het blogteam.

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 18 oktober 2012 at 07:35

  Denk dat ik een beetje ouderwets ben, want ondanks dat het een mooi ontwerp is, geef ik de voorkeur aan het kaarsje. Verstokte romanticus vermoed ik ;D

 • Avatar van Laralaurentia
  Reply Laralaurentia 17 oktober 2012 at 22:21

  Wat een leuk ding! Ik heb het altijd verwarmd met een kaarsje eronder, maar dit is veel meer mooier.

 • Avatar van jana
  Reply jana 17 oktober 2012 at 20:01

  Kende ik nog niet :D ziet er wel goed uit :) x

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 17 oktober 2012 at 19:42

  Zoals je weet ben ik ook een enorme fan van huisparfumering. Ik heb zelf ook een geurverspreider waarbij geen gebruik gemaakt wordt van warmte, maar dat ziet er lang zo mooi niet uit als dit apparaatje :)

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 17 oktober 2012 at 16:14

  had er nog nooit van gehoord, maar het lijtk me echt heel fijn!

 • Avatar van Laura Louise
  Reply Laura Louise 17 oktober 2012 at 11:38

  Ik was hier nog niet mee bekend, maar het klinkt erg interessant!!

 • Avatar van kimberly
  Reply kimberly 17 oktober 2012 at 10:47

  Die kende ik nog niet! Ziet er leuk uit en ben dol op lekkere geurtjes in huis :)

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 17 oktober 2012 at 10:35

  Ik heb er nog nooit van gehoord, maar het klinkt heel interessant en vooral heel lekker! Ik vind een lekker geurtje in m’n kamer wel lekker, al is het vaak zo’n gedoe met van die wax melts of kaarsen.. Dit is dan veel handiger :).

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.