Beauty

Glossybox

6 oktober 2012


Als GLOSSYBOX Ambassador mag ik onder andere regelmatig leuke dingen ondernemen, kan ik jullie als één van de eersten op de hoogte houden van nieuwtjes en mag ik vandaag een leuke winactie houden. Eén van jullie gaat namelijk kans maken op een geweldige GLOSSYBOX vol met fullsize producten om jezelf van top tot teen  helemaal fris en fruitig te kunnen maken. Natuurlijk zal deze in het bekende roze doosje verstuurd worden en heb je zo ook nog een lief en stevig bewaardoosje ^^

Meedoen is heel eenvoudig:
– Laat een reactie/comment onder dit artikel met een tip voor GLOSSYBOX. Welke producten/merken zou je er graag in zien, wat voor soort producten (make-up of juist huidverzorging), wat voor extraatjes zou je leuk vinden, wat voor themaboxxen zou je graag ontvangen etc. Feedback en/of tips voor GLOSSYBOX? Kom maar op!
– Als extraatje kan je dit artikel natuurlijk liken op Bloglovin’ en mij volgen via Twitter en/of Facebook.

Meedoen kan t/m zondag 14 oktober, 23.59 uur. Heel veel succes allemaal!

Klik hier voor de GLOSSYBOX website en om eventueel abonnee te worden.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van zoey
  Reply zoey 14 oktober 2012 at 22:59

  hoi ik doe mee. en product weet ik niet echt want alle producten die ze geven zou ik bij zijn. maar mischien kan er een keer een luchtje in ofzo. thema’s vind ik wel leuk om te verzinnen, zoals regenbogen, of party hardy. die dingen

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 14 oktober 2012 at 17:46

  Wat een gave actie. Ik volg je natuurlijk overal.

  Als tip voor Glossybox heb ik om seizoensboxen te maken. Met alles voor een bepaald seizoen. In de zomer natuurlijk meer SPF producten. In de winter goede hydraterende crème.

  En misschien is een kerstbox met glitter make up heel leuk?

 • Avatar van Nency
  Reply Nency 14 oktober 2012 at 16:09

  Lijkt me leuk zo’n box. Wat ik er graag in zou zien zijn lekkere luchtjes in kleine flesjes. Douchegel vind ik ook leuk. Eigenlijk is alles leuk. Een mooi tijdschrift is ook niet weg.

 • Avatar van Judith Donkers
  Reply Judith Donkers 14 oktober 2012 at 09:41

  Een Winterthema en Voorjaar en Zomer, met steeds verschillende producten, die je ook
  veel gebruikt, zoals foundation, een Geurtje is altijd lekker, oogschaduw, maar ook een
  lekkere shampoo of bodycreme is altijd welkom, en dan de producten die je niet bij de drogist
  koopt maar lekkere aparte merken die je normaal niet zou gauw zou kopen.

 • Avatar van dewi
  Reply dewi 13 oktober 2012 at 13:53

  oeh, moeilijk, een tip verzinnen! ik ga dan voor meer huidverzorging, shampoo enz. dat zijn toch de producten die wij dagelijks gebruiken, en persoonlijk heb ik nog niet dé shampoo gevonden, en door telkens een nieuwe shampoo/douchegel te gebruiken heb je toch meer kans om dé shampoo, douchegel, bodylotion etc te vinden! X

  ps. ik volg je via twitter en bloglovin!

 • Avatar van Amy
  Reply Amy 12 oktober 2012 at 20:19

  Ik heb geen account op Bloglovin’ en ga die waarschijnlijk niet gebruiken als ik hem aanmaak, en op twitter ook niet! Goed, mijn dingetjes: Ik heb mijn eerste box besteld want ik ken de Glossybox nog maar pas. Aangezien ik overenthousiast ben heb ik al heel veel unboxing filmpjes bekeken. Ik hou zelf onwijs veel van de Body Shop, vind die producten heerlijk. Bij Douglas heb ik ooit iets van de lichaamsverzorginglijn “Body America” (Organics with attitude!) gekocht. Het was een body scrub in een tube en super lekker! Heb er ook een lip butter van gekocht die ik nog elke dag gebruik. En het leukste is nog de verpakking. Thema boxen lijken me wel moeilijk samen te stellen dus die zou ik dan beperken tot de tijd van het jaar. Winter thema en zomer thema zijn wel te doen denk, seizoens gerelateerde producten, maar met Kerst is volgens mij best een goeie thema box samen te stellen. En met carnaval veel make-up, met Koninginnedag een oranjebox! Moet toch te doen zijn.

 • Avatar van Bibi
  Reply Bibi 12 oktober 2012 at 17:58

  Zoals al meer mensen hiervoor zeiden leuke winactie !

  Ik kijk elke maand bij beauty blogs mee wat er die maand weer in de Glossybox zit en ook al ontvang ik hem op het moment zelf niet toch kan ik daar erg van genieten.

  Helaas zit ik op het moment krap met mijn budget maar als ik weer wat meer geld heb wil ik graag een abonnement op de Glossybox nemen.

  Mijn tip voor een leuk thema: girls relax evening <3
  Zodat je samen met je beste vriendin samen producten uit kunt testen zoals lekkere maskertje's en geurtjes testen en elkaar opmaken.

  Wat betreft merken die ik er graag in wil zien is Too Faced omdat dit echt mijn lievelings merk is! Maar of dit ook mogelijk is ? Ik zou het in ieder geval super vinden.

  Ik zelf zie liever make-up producten in de box omdat ik met verzorgings producten al producten heb gevonden die het beste bij mijn gezicht huid passen.

  x

 • Avatar van Meike
  Reply Meike 11 oktober 2012 at 18:02

  Wat een leuke actie!
  Ik zou het leuk vinden als ze een keer een Lush zeepje erin zouden doen!
  Ook zou ik het leuk vinden om bv een speciale Carnaval box te zien, met veel felle kleuren.
  Misschien is het handig als je bv een nagellak in de box doen, dat ze iedereen dezelfde geven. anders worden mensen jaloers en dat moeten we natuurlijk niet hebben! ^^
  En als laatste: misschien een keer een cadeaukaart van bv 5 euro bij the body shop ofzo? Dat waren mijn tips! Veel succes bij het kiezen van de winnaar!

  x

 • Avatar van Diny
  Reply Diny 10 oktober 2012 at 16:58

  Ik vind het altijd leuk om iets nieuws te proberen dus niet wat je bij de drogist vind,verder produkten die aangepast zijn aan je huid-of haartype.Ik gebruik niet dezelfde produkten als mijn zus,vriendin of dochter.

 • Avatar van AnneMarie
  Reply AnneMarie 10 oktober 2012 at 00:23

  Ik krijg binnenkort mn eerste Glossybox en ben heel erg benieuwd wat er allemaal inzit….als ik de comments hier lees zijn vooral de themaboxen een grote hit dus daar zou ik dan zowiezo mee doorgaan.Hoop wel dat er veel lekkere luchtjes inzitten want daar ben ik gek op en die kan je nooit genoeg hebben…

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 9 oktober 2012 at 20:40

  Oh nog een PS je, wat betreft leuke merken, misschien iets meer wat onbekende merken die bij De Tuinen worden verkocht, zoals Zarqa, Dr Organic en verder drogist niche merken zoals Rimmel Londen, ‘l Oréal en Bourjois. En wat betreft luxe merken bijv. Estée Lauder, Max Factor, Chanel, Doir etc.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 9 oktober 2012 at 20:38

  Oh wat leuk dat je een box mag weggeven aan ons! En ook nog vol met fullsize producten! Yeah, ik doe graag mee =) Volg je al (zoals je weet) op alle kanalen en heb geliked. Wat mijn tips zijn voor Glossybox:
  – als ze huidverzorging in de box doen, dit laten aansluiten op de huidtypes van de abonnees, dus geen ‘voor alle huidtype’ producten facewash producten, want daar droogt mijn huidje erg van uit bijv. (ik heb huidtype droog en vetarm)
  – als ze lipstick of nagellak toevoegen in de box, óf alle kleuren hetzelfde, óf de software/techniek van de glossybox zo aanpassen dat je de keuze aan de abonnee kunt overlaten. Als je namelijk iedereen dezelfde kleur geeft, dan krijg je geen teleurstellingen. En mocht het mogelijk zijn om wel kleur voorkeuze mee te laten tellen voor de box (dus meer op de persoon toespitsen), dan zou dat natuurlijk super zijn. Dat is natuurlijk wel moeilijk, maar ik weet dat velen daar erg blij mee zouden zijn.
  – niet teveel beloftes maken die niet waargemaakt kunnen worden, dus niet te hoge verwachtingen laten scheppen door de abonnees, want als die niet zijn waargemaakt, dan verlies je abonnees (wat afgelopen maand gebeurd is helaas).
  Dit zijn zo 1,2,3 mijn tips. Hopelijk zijn ze zinvol =D Groetjes!

 • Avatar van Marielle
  Reply Marielle 8 oktober 2012 at 15:44

  Ik heb al veel gehoord over de glossybox, lijkt me erg leuk om te winnen.
  Ik zou graag producten van Elizabeth Arden er in willen en van de body shop. Ik vond de diervriendelijke beutybox een goed idee! Misschien kan er in die trant worden doorgegaan, bijvoorbeeld een box met alleen biologische producten. En voor elk seizoen een andere box, want in de winter heb je andere verzorging nodig dan in de zomer. Misschien dat je ook kan aangeven wat voor type huid (van droge tot vettte huid en licht tot donker) je hebt en dat daar de producten op aangepast worden.

 • Avatar van debby
  Reply debby 8 oktober 2012 at 08:36

  Ik heb zelf nog nooit een glossybox besteld ( erg he?). Wat ik graag zou willen zien in een box. Ik denk een thema zoals de basis met daarin reinigingsproducten, serum ect ect.

 • Avatar van Tess
  Reply Tess 7 oktober 2012 at 23:20

  Hoi,
  het lijkt mij heel leuk als er veel make-up mini’s van high-end merken in de Glossybox komen. als je niet zo veel geld te besteden hebt, is dat toch een mogelijkheid om high-end producten te proberen en ik vind dan persoonlijk make-up toch nog iets leuker dan andere verzoringsproducten ! verder lijkt het me leuk als de inhoud van de dozen een beetje wordt aangespast op de seizoenen (lekkere voedende cremes voor in de winter, en warme winterparfums voor in de winter en zonebrandcreme en bodysplashes in de zomer :), maar dat is volgens mij nu ook al het geval, dus daar vooral mee doorgaan Glossybox !
  het lijkt me heel leuk om deze Glossybox te winnen ! ik heb alles geliked en gevolgd :)
  x

 • Avatar van pienee
  Reply pienee 7 oktober 2012 at 18:58

  Hoi!
  Ten eerste wil ik even zeggen dat ik glossybox echt helemaal geweldig vind!
  Ik zou wel graag iets van verzorging voor puistjes willen zien bij glossybox veel meiden hebben er last van en daarom zou ik het wel eens willen zien of iets van nail art dat zou ook heel leuk zijn! ;)
  Xx pienee

 • Avatar van Joëlle
  Reply Joëlle 7 oktober 2012 at 18:05

  Wauw wat een superleuke winactie.
  ik heb hier een lijstje met tips voor de glossybox
  1 maak op de site een keuze met bijvoorbeeld biologisch of niet of dat je ergens allergisch voor bent dat je daar rekening mee kunt houden
  2 Als je een themabox hebt doe de box zelf dan ook in een thema het is wel leuk als je de box in een kleurtje te doen maar misschien is het leuker als je bijvoorbeeld een halloween thema hebt dat je dan de doos met een leuk halloween printje doet of Met kersthema kerstballen en een glimmende verpakking.
  3 Doe er wat meer bekende of juist onbekende producten in zodat vrouwen daar mee kennis kunnen maken.
  4 Je kan misschien ook een box maken met de look van een celebrity en tips hoe je de look na kunt maken
  Ik hoop dat je wat aan de tips hebt en succes met het uitkiezen van de winnares
  x Joelle

 • Avatar van Liesbeth (candyandtreats)
  Reply Liesbeth (candyandtreats) 7 oktober 2012 at 15:45

  Leuk dat je ambassadeur van Glossybox bent :-)

  Ik weet niet of Belgen ook mogen meedoen, anders bummer, maar ik waag m’n kans :-)

  Ik vind de glossybox sowieso mooi vormgegeven. Mss kan er een pink edition komen voor oktober borstkankermaand of iets dergelijks. Qua producten vind ik het altijd leuk als er iets van make-up inzit om uit te testen.

  En ik heb BL geliked en volg je al lang op FB & twitter!

  <3

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 7 oktober 2012 at 14:43

  Wat een prachtige giveaway, hier doe ik heel graag aan mee! Vanzelfsprekend volg ik je al een hele tijd op facebook, twitter en bloglovin’ maar als extraatje heb ik het artikel nog eens geliked op bloglovin’ en de winactie gedeeld op twitter!

  Als tip voor Glossybox zou ik voorstellen:

  Méer themaboxen!: denk aan Halloween, Kerst, etc.
  Qua producten: meer make-up, luxemerken, parfumstaaltjes of miniaturen.

  Heel veel succes aan alle lieve dames!

  Liefs

  xoxo

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 7 oktober 2012 at 13:48

  Mijn simpele maar goede tips:

  1. Laat alle boxen meer op elkaar lijken, kwa waarde en kwa producten.
  2. Minder budget meer exclusieve producten, budget koop ik zelf wel!
  3. Schattige exclusieve mini’s, zo als bijv. het Lady million minatuur, maar een mini lipstick ook geweldig!
  4. Luister goed naar de klanten, want klant is koning en als die tevreden zijn lokken ze wel klanten.
  5. Hoe origineler, hoe beter! :)

  Hopelijk word er ook wat mee gedaan, ik volg je op facebook & twitter, glossybox ook.

 • Avatar van Rose
  Reply Rose 7 oktober 2012 at 12:12

  Ik heb persoonlijk nog nooit van een Glossybox gehoord :o Dat is tot ik op dierendag jouw blog tegen kwam en stuitte op de proefdiervrije box. Ik vind het ontzettend tof dat daaraan gedacht wordt en als tip zou ik dan ook geven om dat soort producten meer te gebruiken in de boxen.

 • Avatar van Souad.A-K
  Reply Souad.A-K 7 oktober 2012 at 11:52

  Ik ben nu pas een maandje lid van Glossybox. Mijn tip aan GB: geef wat aandacht aan de nieuwe leden, met bijvoorbeeld een welkomstbox voor de nieuwe leden van die maand. Misschien dat ik net in de verkeerde maand lid ben geworden, maar ik vond de glossybox van september als nieuwe lid een beetje karig. Ik kan me best voorstellen dat nieuwe leden hun abbonnement dan meteen weer opzeggen ( ik overigens niet, ik wil t best nog een maandje aanzien). Verder vind ik de service prima!

 • Avatar van Valérie
  Reply Valérie 7 oktober 2012 at 09:47

  Wauw, wat een leuke winactie! Mij zou het leuk lijken als er wat vaker nagellak of nagelproductn in de glossybox zouden zitten. Van bijvoorbeeld wat onbekendere merken of merken die niet zo makkelijk verkrijgbaar zijn in Nederland. Bijvoorbeeld Trind.

 • Avatar van Macblogster
  Reply Macblogster 7 oktober 2012 at 08:59

  Ik ben nog geen lid van een beautybox, ondanks dat ik wel altijd de reviews lees. Op dit moment kan ik nog geen keuze maken. Ik zou wel lid worden van de Glossybox als de volgende producten er vaker in zouden zitten:
  1. natuur- & huidvriendelijke producten
  2. luxere make-up samples
  3. bad/doucheproducten
  4. parfumsamples

  Huidverzorgingsproducten hoef ik er niet in te zien omdat de kans groot is dat je een product krijgt wat niet bij je huidtype past. Ditzelfde geldt voor haarverzorgingsproducten. Tenzij je een personalized box krijgt, dan zou ik er wel een paar euro’s extra voor willen betalen.

  Mijn advies is om het lidmaatschap uit te breiden, dus keuze geven uit:
  *basic box
  *luxe box
  *personlized box
  *themabox
  *biobox
  *etc

 • Avatar van Vief Vissers
  Reply Vief Vissers 7 oktober 2012 at 01:15

  Leuk! Zelf heb ik op t moment wat problemen met het vinden van een goede oog-makeup-reiniger. Ik heb behoeft aan 1 die geschikt is voor waterproof-make-up, vooral om s’morgens m;n vette oogzalf te verwijderen zodat m;n make-up blijft zitten (wie weet is iets anders daarvoor nog wel veel geschikter ;-)) Maar ik zit ook me gevoelige ogen, dus hij moet ook nog hypo-allergeen zijn. In de box zou ik daar de gouden greep graag voor vinden.
  Ik hou erg van oog-make-up, maar probeer dat liever niet bij de parfumerie uit omdat je niet weet welke ogen er al aan hebben gezeten, maar ik vind experimenteren wel leuk. Verschillende kleurrijke oog-make-up in 1 box of regelmatig wat zou ik ook heel leuk vinden.
  Als thema zou ik natuurlijke producten eens leuk vinden, een puur natuur box. Of met t oog op de feestdagen een sint en/of kerst box, maar die hadden ze zelf ook vast al bedacht.

 • Avatar van Michella Nanhekhan
  Reply Michella Nanhekhan 6 oktober 2012 at 23:31

  Wat een geweldige actie!

  Mijn tips:
  – Niet een, maar als duo een shampoo & conditioner in de box.
  – Meer make-up van buitenlandse merken die in Nederland moeilijk te verkrijgen zijn. Leuk om te proberen namelijk.
  – Luxere (duurdere) mini’s zijn leuker dan producten die full size zijn maar voor een prikkie bij de drogist verkrijgbaar zijn.

  Tips ivm Themaboxen:
  – Leuk in de oktobermaand: een roze box ivm borstkankermaand.
  – Make-up thema box: Box enkel gevuld met make-up.
  – Biologische box.
  – Kerstbox
  – Lentebox
  – Winterbox
  – Merkbox: Verschillende producten van een gewild merk in een box

  Ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked :)

  Liefs xxx Michella

 • Avatar van Jacoba Lamers
  Reply Jacoba Lamers 6 oktober 2012 at 21:57

  Leuke actie!! Ik heb nog nooit een glossybox gehad, dus tja, wat zijn mijn tips? Wat ik graag zou willen vinden zijn: goede mascara, een fijne dag/nachtcrème.. Maar eigenlijk lijkt het me vooral leuk om verrast te worden!!
  Ik volg Curvacious op FB, Twitter en Bloglovin..

 • Avatar van Silke
  Reply Silke 6 oktober 2012 at 21:26

  Leuk winactie,
  Ik zou qua parfum altijd voor miniatuur gaan in plaats van testers, vooral veel lichaams verzorging en natuurlijk producten. Qua make-up zou een blush en mascara altijd goed doen. Ook eyeliner zijn altijd fijn. Qua thema boxen; natuurlijk, make-up,sweet (alles met een zoet luchtje)

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 6 oktober 2012 at 21:23

  Wat een leuke actie! Natuurlijk volg ik je al op Facebook en Twitter.
  Een thema voor de Glossybox. Sinterklaas is bijna in het land. Lijkt me leuk om een box met producten die of een echt sint ingrediënten zoals kaneel of speculaas kruid bevatten, producten voor de kleine mens (of grote mens die zich nog steeds een beetje kind voelt), snoeperige kleuren en producten die echt een kadootje zijn om uit te pakken (qua verpakking enzo)
  Ik heb zelf totaal geen ervaringen met Glossybox dus het lijkt me ontzettend leuk om via deze winactie met de box kennis te maken.

 • Avatar van Lifesplash
  Reply Lifesplash 6 oktober 2012 at 20:47

  AAAH TOF! De Glossybox lijkt me geweldig. Wat me misschien wel leuk lijkt is dat er ook een Glossybox-verjaardagsthema box kunt krijgen. Dat je die dan bij de maandelijkse Glossybox krijgt (dat je evt. wat moet bij betalen) of dat je hem ipv de Glossybox krijgt. Of je krijgt van tevoren een mailtje of je hem wilt ontvangen, en omdat je dan jarig bent je misschien een soort voorkeur voor producten kunt geven die er misschien in komen? Dat leek mij wel leuk, haha. Nagellak en miniatuur parfum doet het altijd goed! En voor de rest nog leuke thema boxen? Mm, heel standaard natuurlijk: Kerst! Die mag niet missen.
  Ik like het artikel via Bloglovin’, volg op Twitter, Bloglovin’ en Facebook. En nu keihard duimen.. of course! :DD

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 6 oktober 2012 at 20:23

  Leuk :) Zou het graag willen winnen.

  Ik zou meer make-up producten erin wil zien – misschien iets van No7, L’Oreal, sleek of een kennis making met het engelse drugstore merk MUA. Ik denk qua extras dat ze een win actie moeten doen elke maand – als iemand een doos krijgt met een gouden winkel of misschien gewoon een kaartje erin om te zeggen dat je iets gewonnen heb.

  Ik had eigenlijk gehoopt dat een van de Beautyboxen iets voor Pink Ribbon deze maand zouden gaan doen – een gedeelte van de opbrengst naar Pink Ribbon doen ofzo of alleen rose items erin of gewoon informatie over BorstKanker – want alleen vrouwen ontvangen dit doos dus de lijkt mij een geweldige kans om ze allemaal een beetje daarover te informeren. Ik denk dat GlossyBox dit volgende jaar moet gaan doen…..

  Ik heb het geliked op Bloglovin’ en volg je al via Twitter en Facebook.

 • Avatar van Eva
  Reply Eva 6 oktober 2012 at 20:21

  Ik vind het heel leuk dat Glossybox altijd themaboxen heeft! Een herfstbox, kleurige box, kerstbox, kerstbox… Of net zoals bij make-up-collecties een film of persoon als thema nemen.

  Een nagelbox of oogbox lijkt me niet zo’n succes aangezien niet iedereen van nagellak houdt, het is juist leuk dat er voor iedereen wat in zit.

  Het lijkt me ook leuk als er een keer een oogschaduwpalette(je) of gewoon een mono-oogschaduw in zou zitten.

  Ik kijk alleen altijd de unboxing-filmpjes, maar heb er nog nooit zelf een besteld omdat het me zo balen lijkt dat als ik de box bijna altijd leuk vind, maar misschien net de keer dat ik ‘um bestel hij niet leuk is. Zou zo zonde van het geld zijn. Maar zou heel graag willen winnen, een keer proberen haalt me waarschijnlijk wel over! :D

  Ik volg trouwens via Bloglovin en FB en heb geliked:)

  Xx

 • Avatar van Sylvana montero
  Reply Sylvana montero 6 oktober 2012 at 19:50

  Leuke actie waar ik zeker aan meedoe! Wat ik vooral leuk vind zijn kleine proefmonsters.
  Kleine nagellakken, makeup evt kortingsbonnen, hoop eens iets te winnen!!

 • Avatar van Gaia
  Reply Gaia 6 oktober 2012 at 19:40

  Leuke winactie! Themaboxen vind ik het leukst, misschien is het een idee om boxen uit te brengen met producten geïnspireerd op een bepaald persoon. Met producten waarmee je dan de look kan namaken van een celebrity of met de verzorging die die persoon gebruikt. groetjes, Gaia

 • Avatar van CaptureBeauty
  Reply CaptureBeauty 6 oktober 2012 at 19:14

  Het lijkt me leuk als glossybox bijvoorbeeld een “nagelbox” dus met allemaal nagelspulletjes doet, of een “oogbox” met een oogschaduw en een kwastje primer etc. De oogpotloden mogen ze nu wel achterwegen laten, heb er nu echt al 3 van ze..
  Ik volg je al overal!

 • Avatar van Linsey
  Reply Linsey 6 oktober 2012 at 19:09

  Oeh leuke winactie, ik doe zeker mee! Heb veel verhalen over de glossybox gehoord, ben heel erg geïnteresseerd en wil hem zeker proberen! Een tip? Phoe, ik heb er dus geen echte ervaring mee en kan dus ook niet uit ervaring een tip geven, maar het zal wel leuk zijn als ze je bij ‘inschrijving’ een formulier laten invullen over wat voor huidtype je hebt, of je een probleemhuid hebt (acne of heel droog) ect. Ook misschien qua leeftijd, voor de ouderen anti aging producten en dergelijken? Is misschien wel veel werk voor ze, maar dan weet je zeker dat je producten geeft waar iemand écht iets aan heeft :) Ik zal ook wel graag een keer een editie willen met alleen maar producten die natuurlijk zijn, fijn voor de gevoelige huidjes onder ons, hihi.

  Ik volg je op bloglovin, heb dit artikel daar ook geliked en volg je ook op facebook.

  Liefs, Linsey

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 6 oktober 2012 at 18:49

  Wat gaaf! Wil al een tijdje kennismaken met glossybox, dus dit lijkt me toch de perfecte winactie haha. Een leuk idee voor een themabox lijkt mij iets als: ‘Shine like a celebrity.’ dus producten waarmee je een soort celeb look kan namaken, dus bijv. bb cream, shine haarshampoo, smokeyeyespalette of zoiets. Op het bijgeleverde kaartje kan dan een foto staan van de look en de uitleg. Lijkt me wel een leuk ideetje. Verder lijkt het me leuk om apartere merken te zien in de glossybox, merken die je dus nog niet zo vaak hebt gezien.
  Ik volg je op bloglovin! Liefs Kelly.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 6 oktober 2012 at 18:10

  Leuke actie!

  Ik heb ook een tijdje de glossybox gehad, vond het ontzettend leuk, maar ik had ook nog een andere box en ik moest van mezelf voor een box kiezen.

  Ik zou ontzettend graag een organic box willen zien; een box vol biologische producten!! Ik gebruik zelf het liefste biologische cosmetica. Pure ingrediënten, goed voor de natuur, zeker weten geen ’troep’ in de producten… Ik word daar gewoon helemaal blij van :-) Ik weet dat er wel eens bio producten in de glossybox gezeten hebben. Bijvoorbeeld de gezichtsparels van Weleda en de lippenbalsem van Figs& Rouge. Maar er zijn zoveel meer biologische merken waar ik gewoon nog niet bekend mee ben! Die zou ik ontzettend graag uit willen proberen :-) Denk bijvoorbeeld aan Cattier-paris en Dr. Hauschka. Ik ben persoonlijk erg van de crèmes en lichaamsverzorgingsproducten, maar er mag van mij ook makeup erin zitten.

  Volgen op twitter/bloglovin/facebook deed ik al :-)

 • Avatar van Chaja
  Reply Chaja 6 oktober 2012 at 17:59

  Oehh leukleuk, ik doe mee :D
  Als tip voor de Glossybox zou ik zeggen: Misschien minder huidverzorgingsproducten, aangezien die er toch best vaak inzitten. Iedere huid is natuurlijk verschillend, en als iemand met een vette huid een product voor een droge huid krijgt heeft het natuurlijk niet zoveel zin.
  En ik like dit artikel op Bloglovin’ en volg je natuurlijk ook, ik volg je via Twitter en ik volg je via Facebook.

  Liefs,
  Chaja

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 6 oktober 2012 at 16:16

  Wat leuk dat je een Glossybox mag weggeven!
  Ik weet niet of het er al een keer heeft in gezeten maar iets van Lush, zoals een zeepje of een bruisbal zou me lekker lijken. Ook lijkt het me leuk als ze tips geven om het product dat erin zit te gebruiken, of gewoon tips over het algemene beauty. Mij lijkt het vet als ze een ‘apartere’ Glossybox maken, dus niet met basis producten maar met wat meer bijzondere producten. Dat zou mij aanspreken!
  Ik volg je op Facebook, Twitter en Bloglovin!
  Veel Plezier nog!

  xxVera

 • Avatar van Jaimie
  Reply Jaimie 6 oktober 2012 at 15:34

  Leuk! Ik doe mee. :D
  Ik heb ook een aantal maanden de GlossyBox gehad en hoopte altijd dat er een nagellakje, oogschaduws of iets van de bodyshop in zou zitten. Alleen de boxen werden steeds minder, en de prijs ging omhoog, dus heb ik besloten om het af te zeggen. Ik vond de zomer-box het leukst!

 • Avatar van Kaylee
  Reply Kaylee 6 oktober 2012 at 15:33

  Ik zou het erg leuk vinden als Glossybox een keer een box maakt met make-up en hierbij een aantal looks laat zien. Als abonnee van de Glossybox heb je dan een complete look en ben je geïnspireerd. Dat lijkt me echt ontzettend leuk!

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 6 oktober 2012 at 15:31

  Ik wil voor deze winactie wel een gokje wagen.

  Ik vind de Glossybox sowieso een heel leuk concept en zou graag luxe make-up miniaturen van Chanel, YSL en Lancôme in de boxen zien. Mini mascara’s, lipglosses of lipsticks. Daarnaast vind ik het leuk om nagellak te ontvangen in de Glossybox en is het altijd leuk om nieuwe haarverzorgingsproducten uit te proberen voor gekleurd haar.

  Ik volg je natuurlijk al via twitter, en zal ook nog even ’t artikel liken :)

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 6 oktober 2012 at 15:23

  De Glossybox is een leuke box! Ik heb ook een paar boxen ontvangen, de themaboxen vond ik toch wel de leukste. Degene met de meest bruikbare producten voor mij was die van Juli 2012; die bruinige box.
  Het idee van elke maand een verrassing mogen uitpakken is zo exciting, elke keer was ik benieuwd wat ik ging krijgen! Maar, soms viel het tegen, daarom heb ik hem opgezegd.

  Hetgeen dat mij tegenviel is dat ik nu bijv. al 2 keer een oogpotlood heb ontvangen; dubbele producten dus. Ook dat ze op een gegeven moment ‘eigen merk’ dingetjes erin gingen stoppen vond ik minder, de kwast was prut en de lipstick was niet mijn kleur. Het spiegeltje uit de valentijnsbox (die felroze) is de enigste dat ik gebruik van die ‘eigen merk’ spulletjes.
  Ook zou ik graag zien dat ze wat meer doen met het beautyprofiel.

  De merken die in de box komen zijn wel leuk, zo ben ik blijv helemaal gek van de Himalaya Foaming Face Wash! De bezorging is ook prima, de prijs is goed… eigenlijk ben ik helemaal tevreden op de dingen eerder genoemd na.

  Het liefst zie ik wat meer makeup in de box, dingetjes als een mooie highlighter (als in oogschaduwvorm, gezichtspoeder of vloeibaar) kan iedereen wel gebruiken denk ik! Een blush in een kleur als in het Vera Valenti-palette, zal vast ook veel mensen een plezier doen. En nagellakjes doen het altijd goed toch?
  En een box met milieubewuste en cruelty-free producten zou meer dan welkom zijn bij mij!

  Ik volg je al via twitter en ik heb dit artikel geliked. :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 6 oktober 2012 at 15:19

  leuk! ik doe mee :D
  ik volg en like via bloglovin en ik volg via twitter en FB!

  wat ik meer in de boxen zou willen zien zijn meer ‘eigen’ glossybox producten zoals eerder al de lipstick, het spiegelje, de blush kwast en de vijl van waren :D
  ook vind ik dat er best vaak zwarte oogpotloden in zitten en eerlijk gezegd heb er daar nu wel genoeg van in mijn stash XD

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 6 oktober 2012 at 15:11

  Ik vind de glossybox ontzettend leuk als idee, alleen wel jammer dat de maanden dat ik nog geen abonnee was het veel leukere producten had, dan de laatste 3 die ik wel ontving. De kwasten en tools die er de laatste keren bij zaten vond ik net niet, de blush kwast net te hard qua haren en de pincet net te dun metaal om goed de haartjes mee te kunnen pakken. Dus als tip zou ik willen geven om daar toch net iets meer aandacht en testing aan te spenderen.
  Wat ik graag zou zien in de box blijft een mix van wat het nu ook is, verzorging, haar, make-up, zeepjes… misschien iets vaker een douchegel ofzo.
  Een themabox die mij zeer zou aanspreken is de proefdiervrije, die werd al vaker genoemd en lijkt mij super! Ook misschien eentje die gewijd is aan allergievrije producten en van producten van biotherm of clinique word ik altijd erg blij :)
  Volgen doe ik je natuurlijk al aardig lang op Twitter en Facebook en liken op bloglovin zeker!

 • Avatar van Thea
  Reply Thea 6 oktober 2012 at 15:11

  Wat leuk! Dat wordt flink nadenken hoor!
  Als ik zelf een box samen mocht stellen dan zat daar in:
  een heerlijke douchegel van bijv anatomicals
  nagellak van een luxe merk (dan bedoel ik essie, annie , die klasse ongeveer)
  High end mascara van bijv ancome of chanel
  paletje met oogschaduw (sleek is natuurlijk top maar er zijn vele goede merken)
  Een goede, natuurlijke dagcreme.
  Qua extraatjes:
  Samples van geurtjes vind ik altijd geweldig!, of een glasvijltje.

  Ik heb de glossybox niet, wel de beautybox en ik ben eerlijk gezegd wel klaar met alle middeltjes voor mijn haar (ik kan na een half jaar bb wel 3 jaar vooruit) en ik kan geen lippenstift of lipgloss meer zien, dat gebruik ik nl helemaal niet maar zit wel heel vaak in zo’n box.

 • Avatar van susanne
  Reply susanne 6 oktober 2012 at 15:02

  leuke winactie ! :) i’m in !
  een tip ; meer verzorgings spullen ! :) :) :)
  dat vind ik heerlijk om te gebruiken maar ik kan nooit kiezen, daarom kan ik door de glossybox de goede vinden zonder er veel geld aan te besteden
  x

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 6 oktober 2012 at 14:58

  Leuke winactie! Ik doe mee:-) Ik zou graag willen dat er Sleek spullen inkomen, of China Glaze, dat zijn twee van mijn favoriete merken.

  • Avatar van Britt
   Reply Britt 6 oktober 2012 at 15:13

   En ik volg je op bloglovin en twitter, en ik heb het artikel geliked!

 • Avatar van Calendula
  Reply Calendula 6 oktober 2012 at 14:49

  Ik heb al gehoord over de proefdiervrije box, dus mijn tip naar Glossybox toe is: prop alle boxen gewoon vol met natuurlijke en proefdiervrije stuff, zo realiseren misschien meer en meer mensen zich dat ook die producten supergoed werken, en soms zelfs beter :)

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 6 oktober 2012 at 14:33

  super leuk winactie
  Ik zou graag producten in de box zitten zoals..nagellak, miniatuur parfumes, highlighters, biosilk.

  alles gedaan

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 6 oktober 2012 at 14:21

  Ik zou zeggen ga sowieso voor de thema boxen, dat is echt helemaal geweldig! Oja een nagellakje maak je mij altijd blij mee dus dat mag er van mij vaker in :)

  Ik heb het artikel geliked, ik heb je facebook pagina geliked en volg je via twitter

  Liefs, Esmée

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 6 oktober 2012 at 14:17

  Leuk ik doe mee! Ik zou graag iets van OPI of Sleek er in zien, de merken die ze nu aanbieden zijn ook erg leuk, maar met deze merken erbij zou het nog leuker worden. Verder vind ik make-up en verzorging beide wel leuk, maar mijn voorkeur gaat uit naar make-up omdat je bij huidverzorging meer kans hebt dat het niet geschikt is voor je huidtype. Ook is het jammer dat sommige producten in meerdere kleuren/soorten zijn en je juist bijv. de andere kleur wilde.

  Ik heb het artikel geliked via Bloglovin en ik volg via Facebook. xx

 • Avatar van Randa
  Reply Randa 6 oktober 2012 at 14:16

  Superleuke winactie! Ik heb hem zelf nog niet, maar ik lees regelmatig reviews. Ik vind vooral de biologische producten erin top, en door te gaan met het thema per maand. Bijv, valentijnsdag etc. Voor de rest heb ik niet echt tips, want ik ben er zelf niet zo bekend mee! Ik hoop dat daar snel verandering in komt, hihi ;-) Oh ja, volg je al een tijdje op Bloglovin’ (lurkerrr), maar heb helaas geen Fb & Twitter :(…

 • Avatar van Kat
  Reply Kat 6 oktober 2012 at 14:16

  Leuke actie!
  Ik vond het ontzettend tof toen Glossybox de ‘affordable favorites’ box uitbracht, dus ik ben wel enthousiast over themaboxen. Dus bijvoorbeeld een box met superverzorgende items voor de herfst met warme kleuren make-up/nagellak, of een chique box voor de feestdagen met veel glimmers en feestelijke make-up!
  Ik vind het ook altijd heel leuk als de kleur van de box zelf bij het thema past ^^

  Ik volgde je al via bloglovin trouwens, en heb dit artikel nu geliked

 • Avatar van Heidi Steven
  Reply Heidi Steven 6 oktober 2012 at 14:14

  Wat een leuke verloting :) Hartelijk bedankt hiervoor.
  Ik heb nu een paar keer een Glossybox gekregen. Het idee op zich vind ik heel leuk. De verrassing van wat je krijgt is onderdeel van het plezier. De inhoud vind ik ook prima. Niet alles is even goed te gebruiken of even lekker maar dat is het risico. Ik ga vooral voor huidverzorgingsproducten. Haar- of make up producten zijn ook welkom. Geurtjes en nagellak ook wel. Wat ik een goed idee vind is dat je je mening kunt geven over de producten. Ik vraag me alleen af wat met als die reviews gedaan wordt. Daar lees ik dan weer niks over. Het zal wel naar de fabrikant gaan maar het zou leuk zijn om te lezen wat anderen van een product vonden en wat de fabrikant daar op te zeggen heeft.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.