Beauty

Lady Gaga | Fame

25 oktober 2012


Lady’s Gaga Fame, haar eerste parfum. Ik schreef er al enkele keren eerder over en vandaag staat dan eindelijk de review online. Na alle eerdere berichten, voordat de parfum verkrijgbaar was, was ik er enorm nieuwsgierig naar geworden. Ik verwachtte een spannende, exclusieve, ‘duistere’ en zwaardere geur zoals Illamasqua Freak bijvoorbeeld. Benieuwd of er aan mijn verwachtingen voldaan werd met deze parfum? Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een review.

Het parfum bevat 3 akkoorden die je meenemen door een bijzonder geurtraject zonder echt de opbouw van geurlagen. Lady Gaga Fame neemt je mee langs een duister akkoord dat is geïnspireerd op de belladonna en brandende wierook, een sensueel akkoord met honing, saffraan en abrikozennectar en een licht akkoord met de bloemige geur van tijgerorchidee en Arabische jasmijn. De vloeistof in de prachtige flacon is zwart van kleur en kleurt bij aanraking met de lucht en huid volledig transparant waardoor je niet bang hoeft te zijn voor vlekken. De flacon heeft de vorm van een cocon die wordt vastgehouden door een monsterlijke klauw, die je ook als houder neer kan zetten om de parfum op te zetten.

Laat ik ermee beginnen dat ik het een lekker parfum vind. Ik ben sowieso heel erg gek van zwaardere geuren die lang blijven hangen met akkoorden van o.a. jasmijn en wierook. Lady Gaga Fame is dus zeker een geur die ik regelmatig uit de kast zal pakken om te gaan dragen. Maar… hij is lang niet zo zwaar, bijzonder, duister en excentriek als ik verwacht had. Het is eigenlijk een heel draagbare geur, een beetje zoals Beyoncé Midnight Heat, maar dan wat zwaarder en hij blijft langer op de huid te ruiken. De zoete akkoorden maken deze geur zo draagbaar en maakt het in zijn geheel een parfum voor een brede doelgroep vrouwen.

De complete Lady Gaga Fame collectie bestaat uit:
– eau de parfum 30ml, €29,50
– eau de parfum 50ml, €39,50
– eau de parfum ultimate masterpiece 100ml, €69,50
– black shower gel 200ml, €19,50
– black body lotion 200ml, €19,50.

Heb jij de geur al geroken of in je bezit? En was het voor jou zoals je hem verwachtte te zijn?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 1 november 2012 at 08:40

  Ik heb hem ook en ik vind hem echt heerlijk!
  Op het begin ruikt hij wat frisfruitiger en na een tijdje vind ik hem weer wat zwaarder, bloemiger ruiken, ik ben er dol op ♥

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 25 oktober 2012 at 22:28

  Maar de geur valt ieder geval niet tegen, bedoelde ik… Weer eens te snel met mijn woorden..

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 25 oktober 2012 at 22:27

  Nee, niks voor mij. De monsterlijke klauw past niet tussen mijn vrouwelijke flaconnetjes….. haha. Maar de geur valt iedereen niet tegen. Best draagbaar. Maar toch zal ik hem niet kopen, omdat de flacon echt niet mooi vindt.

 • Avatar van jana
  Reply jana 25 oktober 2012 at 19:31

  Klinkt als een heerlijke geur :D x

 • Avatar van Liesbeth (candyandtreats)
  Reply Liesbeth (candyandtreats) 25 oktober 2012 at 16:26

  Ik vond hem ook verrassend draagbaar toen ik hem in de parfumerie rook! Maar ik ging uiteindelijk toch voor een refill van Chanel Chance. Misschien de volgende keer ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 oktober 2012 at 10:11

   Oeh, Chance is ook een goede keuze! En wellicht een leuk cadeautje voor Sinterklaas, Kerst o.i.d.? (Om jezelf te geven of om dan te vragen haha.)

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 25 oktober 2012 at 11:03

  Iedereen vind hem geweldig en ik heb heb nog nooit geroken, ik ben zo benieuwd!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 oktober 2012 at 10:14

   Dan moet je zeker eens gaan snuffelen. Ben heel benieuwd wat je ervan zult vinden :)

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 25 oktober 2012 at 09:59

  Die geur smells oh so good! Maar ik heb al best veel parfum dat ik nog even wacht :(

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 oktober 2012 at 10:15

   Haha, heeeeel herkenbaar! Ik mag van mijzelf eigenlijk ook geen parfums meer kopen en dan toch.. Sta ik gisteren in een winkel, kortingsactie, en reken ik er weer 2 af. Oops! ;)

   • Avatar van Ike
    Reply Ike 26 oktober 2012 at 15:04

    Welke heerlijke geuren had je geshopt?

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 26 oktober 2012 at 16:20

     Bij Yves Rocher kocht ik Chevrefeuille voor mijzelf (lekker fris, zacht en ‘schoon’ als bodyspray na het douchen en opfrismomentjes gedurende de dag) en voor Paul nam ik Hoggar mee <3

     • Avatar van Ike
      Ike 26 oktober 2012 at 16:35

      Mmmmmm, heerlijke geurtjes. Het is ook verstandig om die nu te shoppen dan in December. Want dan is alles veel duurder.

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 25 oktober 2012 at 08:31

  Ik ben gék op deze geur, spray ‘m iedere dag wel een paar keer op <3

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 25 oktober 2012 at 07:41

  Misschien doe ik hem mezelf kado. Het is nu flink afgeprijsd! Mmmmmmmmmmm heerlijke geur in mooie bottle! ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 oktober 2012 at 10:16

   Als je hem zo lekker vind dan moet je hem zeker jezelf cadeau doen :))

 • Avatar van CaptureBeauty
  Reply CaptureBeauty 25 oktober 2012 at 01:20

  aaah ik wil hem zo graag ruiken! maar iedere keer kon ik hem niet vinden als ik in een parfumerie was! ik denk dat ik morgen weer opzoek ga!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 oktober 2012 at 10:16

   Ik ben benieuwd of je hem ondertussen al hebt geroken? (En wat je ervan vond?)

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 25 oktober 2012 at 00:23

  Ik heb hem laatst in de Sephora geroken en ik vind hem heerlijk! Zeker iets dat ik aan zou schaffen!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 25 oktober 2012 at 00:12

  Hij klinkt wel erg goed. En de fles ziet er sowiesogaaf uit!

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 25 oktober 2012 at 00:09

  Ik heb hem voor mijn verjaardag gehad en ik moet zeggen dat het eigenlijk tegenvalt! Het ruikt wel lekker als je het erop doen maar naar 10-20 minuten ruik je het gewoon niet meer :( zou het eigenlijk niet aanraden maar ja ik hou ook van vrij sterke geuren…

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.