Beauty

Les essentiels de Chanel | Parfait

31 oktober 2012


Alweer even geleden liet ik jullie uit de les essentiels de Chanel herfstcollectie de nagellak Vertigo zien en vandaag wil ik uit dezelfde collectie de Rouge Coco Shine in 74 Parfait laten zien, een romige, hydraterende lipstick in een kleur die iedereen goed zal staan. Deze lipsticks bevatten het Hydratendre complex welke ervoor zorgt dat je lippen 8 uur lang gehydrateerd worden en soepel aanvoelen. Een ware musthave voor de koudere seizoenen als je het mij vraagt.


De verpakking van deze lipshine vind ik prachtig klassiek, elegant en chic! De huls is van metaal en de zwart met goud combinatie geeft je elke keer weer een luxe gevoel. Ik betaalde bij Douglas €30,00 voor de Chanel Rouge Coco Shine en heb tot de dag van vandaag zeker geen spijt van deze aankoop. Voor een product wat de lippen goed verzorgt èn een mooie semi-transparante kleur geeft, in een kleur die ook nog eens overal bij past, heb ik zeker geen miskoop gedaan.


De kleur is heel zachtroze met een gouden glans erover. Een heel vrouwelijke, zachte en frisse lipkleur die bij veel gelegenheden en looks past. Ik heb een heel lichte lipkleur van nature en het roze met de gouden glans is goed zichtbaar. Wil je dat de kleur meer opvallend is dan zou je voor het aanbrengen van de Rouge Coco Shine eerst een huidskleurige matte lipstick aan kunnen brengen, maar dan doe je het hydraterende aspect van deze lipstick teniet. Er zijn meer dan 25 kleuren verkrijgbaar, je zou dan voor een opvallendere kleur kunnen kiezen.


Parfait komt uit de prachtige herfstcollectie van Chanel met de naam Les essentiels de Chanel. Een collectie vol met prachtige basickleuren die elke vrouw mooi zullen staan. Een tijdloze, chique en klassieke collectie met zachte nudetinten aangevuld met zwart, zilver en goud. De collectie is verkrijgbaar bij de meeste warenhuizen en luxe parfumerieën.

Voor mij is deze Rouge Coco Shine in Parfait een onmisbaar item geworden in mijn handtas, zeker met de koudere temperaturen en mijn lippen wel wat extra verzorging kunnen gebruiken. Deze lipstick maakt natuurlijk ook een prachtig luxe cadeau voor de feestdagen voor de echte beautyliefhebber, ik weet zeker dat menig vrouwenhartje hier sneller van zal kloppen ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Helene
  Reply Helene 2 november 2012 at 10:48

  Dit is echt een super mooie lipstick zeg! WOW!
  Ik denk dat ik maar even naar de winkel ga hollen om hem te halen. Zo subtiel, en toch geeft die nog een zacht lief kleurtje – super schattig!
  xx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 november 2012 at 10:54

   Ik ben er ook heel erg happy mee, fijn aankoopje! Ik hoop dat hij nog verkrijgbaar is ^^

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 31 oktober 2012 at 22:47

  Echt een prachtige kleur; wauw!

 • Avatar van jana
  Reply jana 31 oktober 2012 at 20:52

  Ooh mooi kleurtje :D x

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 31 oktober 2012 at 20:49

  Wat een lief zacht kleurtje heeft deze lipstick

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 november 2012 at 08:44

   Ik was ook precies nog op zoek naar een lipproduct met deze kleur, echt perfect voor ‘elke dag’ ♥

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 31 oktober 2012 at 17:30

  Wat een práchtige kleur is dat! Ik zat lang te twijfelen of ik ook zo’n lipstick zou halen, maarrrr toch niet gedaan. (En guess what: nu spijt :( )!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 november 2012 at 08:44

   Deze lipstick is uit de huidige collectie, mocht je geluk hebben dan kan je deze nog verkrijgen :)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 31 oktober 2012 at 16:11

  Wauw, echt een prachtige kleur.
  Liefs, xxx

 • Avatar van BeautyByTS
  Reply BeautyByTS 31 oktober 2012 at 12:22

  Ik vind hem zo pretty en goed draagbaar!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 november 2012 at 08:47

   Ik was al langere tijd op zoek naar een kleurtje voor elke dag die echt overal bij zou passen en die heb ik met deze zeker gevonden :)

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 31 oktober 2012 at 11:45

  Deze lipsticks zijn echt fijn!! Maar zelf zou ik denk ik een donkere kleur nemen, dit is wat te licht voor mij.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 november 2012 at 08:48

   Ze zijn ook echt superfijn, helemaal nu met de koudere wind etc. omdat ze de lippen ook goed verzorgen.

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 31 oktober 2012 at 10:47

  ooh wat is die mooi!!!

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 31 oktober 2012 at 10:28

  Ojeeetje echt een mooi kleurtje, wel gewoon echt boven mijn budget maar zeker mooi om te zien!

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 31 oktober 2012 at 10:22

  een hele mooie kleur :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 31 oktober 2012 at 10:00

  ik vind het wel een mooi kleurtje :D super draagbaar ^^

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 31 oktober 2012 at 09:40

  Mooi mooi mooi!! Ik ben laatst gevallen voor een prachtig donkere berry-kleur van Chanel. Van een mooie lipstick kan ik heel blij worden :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 november 2012 at 08:49

   Ohhh die kleur vind ik ook prachtig inderdaad, heb ik ook nog over staan twijfelen maar denk dat ik die te weinig zal dragen omdat ik zo licht van huidskleur ben..

   • Avatar van Christa
    Reply Christa 1 november 2012 at 17:57

    Nou ik gebruik hem ook meer door het met mijn vinger deppend op te brengen, dan krijg je een prachtige bitten lip look. Heel soms ga ik all the way door hem vol op te doen, maar dat is dan wel een uitgaanslook. Denk wel dat juist met een lichte huidskleur het heel mooi kan staan ;]

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 2 november 2012 at 10:17

     Het kan ook wel mooi staan, maar het maakt ook snel nog iets bleker en wat gothic-achtig (en ik zou de hele dag door willen bijwerken omdat zo’n kleur echt perfect moet zitten van mijzelf..)

 • Avatar van CaptureBeauty
  Reply CaptureBeauty 31 oktober 2012 at 01:33

  Wauw, wat een plaatje! Maar 30 euro ligt toch echt boven m’n budget :P

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.