Persoonlijk

Let’s get personal! #17 | Laatste zomerdag, Primark & een fotoshoot

11 oktober 2012

17personal8 - Let's get personal! #17 | Laatste zomerdag, Primark & een fotoshoot
Het is weer tijd voor een persoonlijke update met wat fotootjes om te laten zien waar ik de laatste tijd zoal mee bezig ben geweest en wat ik de komende tijd ga doen. Als je mij volgt via Twitter, Facebook en Instagram dan komen er al regelmatig persoonlijke updates van mij voorbij, maar volg je enkel de website dan ben je na dit artikel weer helemaal bij gekletst ^^

1 & 2: Samen met Elly ben ik naar Bloemendaal gegaan om te genieten van één van de laatste zomerdagen dit jaar en om naar het RTL Lounge Beachevent te gaan. Van tevoren gingen we naar Beachclub Vroeger om te genieten van het zonnetje, wat drankjes te doen en te lunchen. Het event viel voor ons wat tegen en we zijn weer terug gegaan om op dezelfde plek nog meer drankjes te doen, te lachen, te genieten en besloten om er ook maar wat te gaan eten en we sloten af met crème brulée ♥
3 & 4: Na een interessante perslunch met Biodermal met allemaal nieuwe producten voor de gevoelige huid besloten Esther, Silja en ik dat we wel even naar de Primark in Zaandam konden gaan en ik kocht er o.a. deze loafers met studs op de neus ^^ Op de 3e foto zie je het Inntel hotel wat tegenover de Primark ligt, zo leuk vormgegeven!
17personal2 - Let's get personal! #17 | Laatste zomerdag, Primark & een fotoshoot
1 & 2: Ik ben echt een sucker voor perspakketten waar iets extra’s bij gestopt is om het ‘af’ te maken, zoals de leuke winterhanschoentjes bij een Pantene pro-v pakket en een mooie pauwenveer bij een Etos pakket. De Etos nieuwtjes hebben al online gestaan en na een testperiode komen ook de Pantene producten voorbij in een review.
3: De prachtige dame van Boots uit Engeland zag er superzomers uit en de kleur van het jurkje stond prachtig bij haar huidskleur. Boots No7 introduceerde haar nieuwe make-up lijn waarmee ik afgelopen zaterdag een look online had staan.
4. Ook nieuw: Kneipp komt met een limited edition cacao lijn uit, binnenkort meer informatie!
17personal7 - Let's get personal! #17 | Laatste zomerdag, Primark & een fotoshoot
1 & 2: Enige tijd geleden ben ik geïnterviewd voor een magazine en hier hoorde ook nog een fotoshoot bij. Ik was echt MEGAzenuwachtig, maar uiteindelijk is het heel erg leuk gegaan allemaal en zijn er een boel leuke foto’s uit gekomen. Ik verklap nog eventjes niets, maar ik hou jullie zeker op de hoogte!
3: We zijn met de ouders van Paul, zijn broers met vriendinnen en kids een weekendje weg geweest. We hebben in dat weekend heerlijk genoten, gelachen, gepooled, geshopped en heerlijk gegeten. Supergezellig zo met z’n allen!
4: Ik ben gek op vakantiekaartjes, vandaar ook mijn ‘hobby’ postcrossing, en ik werd dan ook helemaal happy van een lief vakantiekaartje van Elly ^^

Sinds mijn vorige update hebben we een nieuwe keuken (waarover binnenkort een artikel want er kwamen vragen over en ik laat graag een voor- en nafoto’s zien), hebben we vrienden geholpen met verhuizen, enkele gezellige etentjes en avondjes met vrienden achter de rug en heb ik verschillende afspraken en perspresentaties gehad. Ook vandaag ga ik weer lekker op pad: ’s ochtends heb ik een presentatie van Remington, daarna ga ik met wat lieve meiden voor wat gezelligheid Amsterdam in om ’s avonds door te gaan naar een diner voor de introductie van een nieuw beautymerk in Nederland. Ik ben benieuwd!
DSC00235klein - Let's get personal! #17 | Laatste zomerdag, Primark & een fotoshoot
Minder leuk nieuws: afgelopen vrijdagavond hebben we heel plotseling afscheid moeten nemen van onze lieve poezedochter Smokey. Het is onbegrijpelijk hoe snel het is gegaan. Woensdagavond kwam ze tijdens het eten koken lekker brutaal schooien en erbij zitten ‘kletsen’ en ’s avonds toen een vriendin hier was kwam ze nog gezellig erbij liggen op de bank. Donderdag en vrijdag ging het echt heel slecht ineens, zo erg dat we direct vrijdag naar de dierenarts zijn gegaan toen Paul uit werk kwam. De dierenarts onderzocht haar, bekeek haar gedrag, nam haar temperatuur, voelde een flinke tumor in haar buikholte, sloeg zijn ogen neer en gaf haar het weekend niet meer. Wat een shock voor ons. Met tranen in onze ogen en veel laatste knuffels hebben we haar in moeten laten slapen. Smokey heeft zich waarschijnlijk groot gehouden voor zichzelf en voor ons tot ze echt niet meer kon, waardoor we tot voor donderdag helemaal niks aan haar gemerkt hebben met kroelen, knuffelen, qua gedrag etc. Vaarwel lieve Smokey, rust zacht. We hebben 10,5 jaar genoten van je aanwezigheid, knuffels, kroelen, gekke buien en je miauwverhalen. Je zit in ons hart ♥

Ik wens iedereen een heel fijne dag toe,

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 14 oktober 2012 at 12:53

  Sterkte en knuffels <3

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 12 oktober 2012 at 21:27

  Heel veel sterkte met het inslapen van Smokey.. Heb mijn hondje in januari in laten slapen en ben er nog niet aan gewend en mis hem nog heel erg..

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 oktober 2012 at 10:39

   Dankjewel. Het is ook echt een groot gemis hier in huis en ik denk dat dat niet snel weg zal gaan. Maar we hebben mooie en leuke herinneringen en foto’s gelukkig :)

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 12 oktober 2012 at 17:11

  Trouwens, die persoonlijke stukjes vind ik echt heel leuk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 oktober 2012 at 17:22

   Dankjewel, leuk om te horen!

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Persoonlijk
123naamborden1 - My home | Entree!
My home | Entree!

Regelmatig komt er toch wel de vraag voorbij of ik niet wat meer van mijn huis kan laten zien. Leuk...

Close