Beauty

LUSH kerstproducten 2012

8 oktober 2012


De kerstproducten van LUSH zijn elk jaar weer een feestje om naar uit te kijken en ook dit jaar word ik er weer helemaal vrolijk van. Toen ik het perspakket binnen kreeg waren er helaas enkele items gesneuveld maar de geuren spraken me zo aan dat ik enkele items als Lush-addict zijnde zelf heb gekocht want de producten zijn namelijk al in de winkels te vinden en online te bestellen. Ook kwam er nog een 2e perspakket binnen wat wel heel binnenkwam (yay!) en ik kan jullie dus vandaag een aantal items uit de kerstcollectie van 2012 laten zien. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en mijn eerste bevindingen.

Sandy Santa sugarscrub €5,95
“Een feestelijke scrub die wel eens goed van pas zou kunnen komen tijdens de feestdagen. Gebruik Sandy Santa in de douche, en ga met cirkelvormige bewegingen over je hele lichaam (en extra aandacht voor probleemgebieden zoals dijen en billen). Het zand en de suiker scrubben en polijsten je winterhuid helemaal glad. De geur is verrukkelijk: sinaasappel, rozenhout en sandelhout.”

Zelf vind ik de vaste scrubs van Lush een beetje te hard om zo over mijn huid te halen: ik haal wat suiker van het geheel af en maak hier samen met een douchegel of wat koud water een papje van. Op deze manier zijn de vaste scrubs voor mij veel prettiger om te gebruiken. Maak zo’n papje wel in de hoeveelheid dat je het direct kan opmaken in één douchebeurt in verband met de hygiëne.


Twilight shower gel vanaf €8,95
“Heb je behoefte aan ontspanning en een goede nachtrust, dan is Twilight je nieuwe favoriet! Bevat een mix van diep ontspannende essentiële oliën, zoals lavendelbloem infusie, lavendelolie en ylang ylang. Geïnspireerd op Twilight, onze best verkopende Bath Ballistic.”

De geur van dit product is echt heerlijk sensueel en warm en zoals je kan zien zitten er glittertjes op de bodem. Voor gebruik dus even schudden en zo heb je een subtiele shimmer op je lijf na het douchen. Ik voel me zo bijna een kind onder de douche, heerlijk! ^^

Candy Mountain bubble bar €4,95
“Een Lush Kerstbestseller, maar dit jaar in de kleuren roze en groen. Een stukje verkruimelen onder de kraan en voilá: heerlijk zacht, vanilleschuim dat voelt als een warme omhelzing. Voor een heerlijk zoet bad, maar zónder calorieën, hoera!”

Ik bewaar dit heerlijkruikend exemplaar voor als ik binnenkort op vakantie ben, want daar zal ik een heerlijk grote jacuzzi tot mijn beschikking hebben om er eens even goed van te gaan genieten.


Snow Fairy showergel vanaf €6,95
“Onze grootste hit voor iedereen (mannen en vrouwen, jong en oud) over de hele wereld. Suikerspinroze, een klein beetje glitter en met de zoete, magische geur van kalmerende vanille. Wat zou Kerstmis nou zijn zonder Snow Fairy?!”

Ahhhh Snow Fairy met parelmoeren shimmers erin, hoe geweldig is dat?! Met deze zuurstokzoete geur, kleur èn glittertjes voel ik me pas echt weer een kind. Er gaat geen jaar voorbij zonder dat ik Snow Fairy onder de douche gebruik in de koude wintermaanten. ♥

Golden Wonder bath ballistic €6,95
“Benieuwd welke verrassing in dit gouden cadeau zit? Laat Golden Wonder in een vol, warm bad vallen, ga zelf lekker achterover liggen en laat je verrassen door de feestelijke sterretjes en de geur van cognacolie, zoete sinaasappel en limoen. Je komt meteen in opperste feeststemming!”

Ook dit prachtige exemplaar gaat mee op vakantie, dus er komt na die tijd een update met reviews en ‘badderkunst-foto’s’ van de badproducten.

Midnight Massage massagebar €12,95
“Lekker genieten van een zalige massage, met diep hydraterende basis van cacao en sheaboter, de warme geur van vanille absolute en sensuele jasmijn. Er zitten zelfs verboden vruchten in, zoals vijgen en kweepeer; ze voeden, hydrateren en beschermen de huid. Na een lange dag kerstshoppen, heb jij wel een massage verdiend!”

Ik ben een groot liefhebster van massages geven èn ontvangen dus hier kan ik mijn lol mee op ;) Zeker met de heerlijke warme jasmijngeur waar ik zo gek op ben. Je huid krijgt er ook nog eens mooie goudkleurige glow van. De massagebars zijn echt aanraders voor mensen met een droge huid en vervangen dan in de winter vaak mijn bodylotion of bodybutter. Ik gebruik ze dan het liefst na het douchen als de huid nog warm is, zo trekt het het beste in.

Ponche showergel vanaf €8,95
“Ponche betekent punch in het spaans en is geïnspireerd op een Mexicaans cocktailrecept met pruimen, sinaasappels, kaneel en vanille. Een verwarmende mix voor huid en haar. Zelfs op de donkerste, somberste dagen krijg je hier een uitzonderlijk goed humeur van. Het scheutje tequila die we erin doen, verhoogt het feestgevoel. Cheers!”

Hmmm wat een lekkere warmzoete geur van een kerstdrank! Dit is echt zo’n perfecte douchegel voor op die ijskoude winterochtenden om lekker wakker te worden en toch tegelijkertijd wat verwarmends over je heen te krijgen.

Captain Bubblebeard herbruikbare bubble bar €9,95
“De witte snor van de Kerstman geeft je bad een twinkelende deken van schuim. Eindeloos badplezier voor kleine en grote kinderen! Even door het bad roeren en genieten maar van de essentiële oliën van sandelhout, lavendel absolute en neroli. Lekker zacht voor je huid!”

Oehhh hier ga ik vast veel badderplezier mee hebben. Zie de zilverkleurige shimmer ^^

Christmas Eve bubble bar €5,95
“Wat je ook doet op kerstavond, zorg dat deze schuimende badtraktatie één van je tradities wordt. Verkruimel een stukje onder stromend water en ga lekker liggen tussen de massa’s bubbels van kalmerende jasmijn en ylang ylang. Perfect voor voldoende ontspanning en een goede nachtrust voordat het feest losbarst. Er zit ook Iers mospoeder in (een soort zeewier) dat zeer verzachtend is voor je huid.”

Er zijn nog veel meer producten en cadeaupakketten verkrijgbaar voor de kerst, ik raad je aan om eens lekker rond te snuffelen in één van de Lush winkels of om online te shoppen naar jouw favorieten. Neem een kijkje op Lush.nl voor de filialen en de webshop. Ik kom er in ieder geval al helemaal van in de kerststemming ♥

Kan jij ook zo enthousiast worden van nieuwe LUSH producten? Welke kerstproducten spreken jou het meest aan dit jaar?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 9 oktober 2012 at 09:00

  Heerlijke producten. Ik had ook gelijk een bestelling geplaatst bij Lush Uk toen de eerste kerst producten online stonden, ik kon niet wachten. ;)
  Ik had het volgende besteld:
  – Snowcake zeep
  – Ghost shower jelly ( ok, geen kerstproduct, maar die moest ik een keertje proberen ;) )
  – Magic Wand bubble bar
  – christmas eve bubble bar
  – Snow fairy showergel
  – Angels delight soap.

  Helaas was het niet helemaal goed gegaan, de Christmas eve bubble bar zat er niet bij, maar die hebben ze alsnog nagestuurd.
  de zeepjes zijn heerlijk, ik denk dat ik daar van allebei nog wel een stukje ga halen. De bubble bars vind ik ook erg lekker, alhoewel de Comforter nog steeds mijn favoriete bubble bar blijft. De snow fairy shower gel moet ik nog uitproberen, de ghost shower jelly heb ik wel al uitgeprobeerd. Erg lekker ook. :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 oktober 2012 at 09:43

   Wat een heerlijke bestelling zeg, geniet ervan ^^

 • Avatar van jana
  Reply jana 8 oktober 2012 at 20:20

  Lush heeft weer heerlijke kerstproducten (: x

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 8 oktober 2012 at 18:14

  Alles ziet er zo goed uit. Binnenkort ga ik een flinke bestelling plaatsen.
  Liefs, xx

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 8 oktober 2012 at 16:48

  snow fairy lijkt me echt zo lekker

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 8 oktober 2012 at 11:29

  wat heeft lush toch een fijne producten!
  heb gister online (uk) maar eens een bestelling geplaatst, kan niet wachten tot ik het in huis heb!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 oktober 2012 at 12:39

   Nu ben ik natuurlijk heel nieuwsgierig naar wat je besteld hebt als mede-lush-addict ^^

   • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 8 oktober 2012 at 13:21

    veel te veel, vind het altijd zo moeilijk om te kiezen :P helaas zit er geen lush bij mij in de buurt dus bestel ik af en ote graag een groot pakket :)

    Skinny Dip Buttercream, Jacko Ballistic, Cinders Bath Bomb, Father Christmas, Snowcake Soap 100g, So White Bath Bomb, Happy Bubble | Retro Bubble Bar, Marzibain | Retro Bubble Bar, You’ve Been Mangoed Luxury Bath Melt, Ceridwen’s Cauldron Luxury Bath Melt, Phoenix Rising Bath Bomb, Ponche Shower Gel 100g, Snow Fairy Shower Gel 100g.

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 8 oktober 2012 at 13:53

     Wow! Dat is nog eens een flinke en goddelijke bestelling ^^

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 8 oktober 2012 at 07:26

  Oeeh en het enige dat ik kan zeggen is: LOVE LOVE LOVE LOVE!!:D xoxo

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 8 oktober 2012 at 07:12

  Die snor vind ik geniaal! Die MOET ik hebben <3
  Lush heeft altijd zulke leuke spullen!

 • Avatar van CaptureBeauty
  Reply CaptureBeauty 8 oktober 2012 at 01:00

  Ooeh ik ga denk ik de massage bar halen!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.