Beauty Media

Make Up Store | Magazine #18 the arty issue 2012

22 oktober 2012


Make Up Store, het prachtige Zweedse make-up merk, heeft ook een eigen magazine. Voor beautyliefhebbers en insiders natuurlijk niks nieuws, maar ik denk dat vele van jullie dit tijdschrift nog niet kennen en dat is zonde! Het is namelijk een prachtig blad vol met inspiratie, mooie make-up looks, fotoshoots, interviews met o.a. make-up artists en fotografen, informatieve artikelen en meer informatie over de producten van dit merk. Kijk mee voor meer informatie en een preview van M #18.


Van looks en achtergrondverhalen van de nieuwste collecties (ehhh how cute is de bon bon-story met zuurstokroze en snoepige looks, zie 2e foto in dit artikel), interviews met o.a. Anthony Gordon, Klara G, Brigitte Reiss-Andersen, Grace Bella en David Maderich, heel veel prachtige looks en shoots om inspiratie op te doen, productinformatie over enkele Make Up Store toppers en nieuwe producten, een uitgebreid en interessant artikel over huid en huidverzorging en 3 tutorials/how-to’s om verschillende looks na te kunnen maken. Love it!

Ben jij een beauty- en make-up liefhebber dan kan ik je zeker aanraden om het filiaal van Make Up Store in Amsterdam aan de Heiligeweg in te wandelen en een exemplaar te bemachtigen. M nummer 18 telt 192 pagina’s en is vanaf nu verkrijgbaar voor €6,00

Reacties op dit artikel

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 23 oktober 2012 at 14:46

  Ziet er mooi uit, heel inspirerend.
  Liefs, xxx

 • Avatar van debby
  Reply debby 23 oktober 2012 at 09:56

  Oeh dat zijn de laden waar we toch gelukkig van worden. Wil ik wil ik. Jammer genoeg woon ik niet vlakbij amsterdam

 • Avatar van jana
  Reply jana 22 oktober 2012 at 20:51

  Wow wat prachtige foto’s :D x

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 oktober 2012 at 09:39

   Heerlijk he? Krijg je nu ook niet heel veel zin om met make-up te gaan spelen? ^^

   • Avatar van jana
    Reply jana 23 oktober 2012 at 16:45

    Jaa! :D

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 22 oktober 2012 at 17:57

  Wat een supertof tijdschrift, mooie foto’s, jaloersmakende looks hihi! Gaaf :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.