Beauty

Maybelline Fit Me!

16 oktober 2012


Nieuw van Maybelline is de Fit Me! collectie met foundation, concealer, poeder en blush in een ruim aanbod aan kleuren. Ze noemen dit ‘shade true’, dus dat er voor iedereen een kleur tussen moet zitten die bij jouw huid past en om deze zo mooi mogelijk uit te laten komen, met een natuurlijke finish. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches, reviews en een nude look.


Foundation €13,99
Na jaren aan onderzoek brengt Maybelline deze foundation uit waarbij ze rekening hebben gehouden met de wensen van de consument die duidelijk waren: een natuurlijke finish zonder te verstoppen, bedekken, verstikken of maskeren. De foundation heeft een gel-basis in combinatie met een mix van verfijnde micropigmenten wat de huid laat ademen. De foundation is verkrijgbaar in 12 kleuren.

Concealer €8,99
De concealer is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. Op de foto’s zie je kleur 15.

Met de Fit Me! producten van Maybelline moet het makkelijker zijn om een kleur te vinden die dicht bij je eigen huidskleur past. De 12 kleuren zijn verdeeld in 3 kleurfamilies: lichte huid (kleurnummers 100), medium huid (kleurnummers 200) en donkere huid (kleurnummers 300). Doordat dezelfde nummering doorloopt in de concealer, poeder en blush kan je zo eenvoudig een persoonlijke set samenstellen.

Pressed Powder €13,99
Een lichtgewicht poeder in een handige compactvorm met spiegel en donsje om onderweg eenvoudig je make-up bij te kunnen werken. De poeder is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren, aansluitend bij de foundations. Op de foto’s zie je kleur nummer 115 ivory.


Pressed Blush €9,99
Een poederblush met een zijdezachte textuur die zich eenvoudig laat opbouwen qua intensiteit, langhoudend is en een mooie glow achterlaat. Op de foto’s zie je kleur 115 light peach.


In de periode van deze foto’s zag mijn huid er wat orustig uit door stress en slecht slapen, gelukkig is dit nu weer wat rustiger geworden. Op de eerste foto draag ik helemaal niks op mijn gezicht, op de tweede foto draag ik de 4 Maybelline Fit Me! producten. Je kan zo goed zien hoe de 4 producten zorgen voor een meer egale, minder rode huid en de onzuiverheden vallen ook een stuk minder op. Mijn huid heeft alsnog een glow en ziet er niet al te matte uit. De foundation en concealer zijn helaas eigenlijk nog wel ietsjes te donker en ‘warm’ voor me, terwijl dit de lichtste kleuren zijn die in Nederland verkrijgbaar zijn.

Clayton Leslie, make-up artist voor Maybelline New York, vertaalt dagelijks de laatste make-up trends van de catwalk naar draagbare make-up looks. Wat vindt hij van de nieuwe Fit Me™ collectie? “Ik krijg zo vaak de vraag hoe je de juiste tint foundation kunt vinden. Ook voor mij als professional is het zelfs wel eens lastig de juiste tint te vinden voor een model. Dan meng ik vaak twee tot drie kleuren met elkaar om tot de beste match te komen. Maar nu is er deze gigantische range, met zo’n groot aanbod van 12 tinten! Super! Ze noemen het Shade True make-up, maar ik vind het eigenlijk meer dan dat, er zit ook een boodschap achter. Het benadrukt de individualiteit van elke vrouw, het is een teken van respect voor de natuurlijke teint. Geen enkele vrouw wil immers het gevoel hebben dat ze iets van zichzelf maskeert, dat ze haar huid bedekt en zich min of meer anders voordoet dan ze werkelijk is. Fit Me™ respecteert de real you, je blijft de eigen huid en teint goed zien en het scheelt ook in tijd.”

De Maybelline Fit Me! producten zijn verkrijgbaar bij de DA drogisterij.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 17 oktober 2012 at 21:04

  Superjammer dat de kleur iets te donker voor je is, maar op basis van de swatches zou deze zomaar perfect voor mij kunnen zijn in de winter als ik weer wat lichter ben.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 oktober 2012 at 08:52

   Is dat een hint? ;) *just kidding*

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 17 oktober 2012 at 15:02

  Mooie producten, de verpakkingen zien er ook erg stijlvol uit!

  Liefs, Esmée

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 16 oktober 2012 at 22:18

  Mooie producten, mooie verpakkingen ook. Alleen de blush vind ik niet zo bijzonder.

 • Avatar van jana
  Reply jana 16 oktober 2012 at 19:51

  Jammer de kleur zal voor mij dan ook te donker ziijn xx

 • Avatar van Annebeth
  Reply Annebeth 16 oktober 2012 at 14:46

  Deze verpakkingen vind ik zo mooi..simpel, strak en stijlvol ;-)
  Misschien toch maar eens gaan kijken voor een foundation.

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 16 oktober 2012 at 13:53

  de make-up dekt mooi, zonde onnatuurlijk effect!

 • Avatar van Anotherfashionlover
  Reply Anotherfashionlover 16 oktober 2012 at 08:43

  Ik vind de verpakking eigenlijk heel erg op de Hema-verpakkingen lijken.. vooral die concealer lijkt heel erg op een oogschaduwbasis van de Hema!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 16 oktober 2012 at 07:07

  Ziet er wel goed uit zeg :D! Mooie verpakkingen ook, heel strak. Beetje een luxere uitstraling! :) Ga zeker kijken naar de blush, gotta love blush!

 • Avatar van Renée
  Reply Renée 16 oktober 2012 at 01:26

  Ah wat jammer dat dit de lichtste kleur is! Ik ben ongeveer jouw kleur, heb alleen een iets gelere tint. Dit gaat dus sowieso veel te donker zijn. Wanneer gaan die merken eens beseffen dat er in Nederland heel veel bleke mensen wonen :( Zeker als de kleuren wel bestaan, maar hier gewoon niet verkocht worden valt dit tegen. Ik las de omschrijving van de foundation en het klonk namelijk echt als mijn ideale foundation. Zeker bij zo’n omvangrijke lijn had ik eigenlijk lichtere tinten verwacht (dus ook in Nederland). Jammer, maar dan hoef ik in de winkel er ook niet enthousiast naar op zoek.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 oktober 2012 at 09:11

   Je kan hem natuurlijk altijd eens bekijken en wie weet mag je een proefje mee voor thuis? Hij is voor mij namelijk te geel/oranje en wellicht is de kleur wel net licht genoeg voor jou? :)

 • Avatar van Laralaurentia
  Reply Laralaurentia 16 oktober 2012 at 01:03

  Wel weer jammer voor de lichte dames dat de lichtste kleur nog niet echt licht genoeg is. Ik zal eens langs de DA gaan en kijken naar al dat moois. Ben toch wel benieuwd.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 oktober 2012 at 09:12

   Jij bent wel heel ietjes donkerder en ‘geler’ dan mij, wellicht kan jij hem net hebben? :)

 • Avatar van desiree
  Reply desiree 16 oktober 2012 at 00:19

  Ik vind de kleuren eigenlijk wel heel mooi bij je staan!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.