Beauty

Neutrale make-up look met Boots No7

6 oktober 2012


Twee weken geleden was ik in het prachtige DeLaMar Theater in Amsterdam aanwezig bij de perspresentatie van de vernieuwde Boots No7 make-up producten. Boots viert dit jaar alweer haar 77e verjaardag en dit vieren ze met een complete restyling van de productlijn en enkele nieuwe producten. Wist je trouwens dat één van mijn favoriete YouTuber en make-up artist Lisa Eldridge de Creative Consultant van Boots No7 is en meewerkte aan de ontwikkeling van de nieuwe No7 productlijn? Kijk mee voor meer informatie, reviews, foto’s, swatches en een neutrale look met enkele Boots No7 producten.


Ik maakte gebruik van de nieuwe Airbrush Away Primer €22,95 (zorgt voor een gladde, zachte basis en vult fijne lijntjes op) in combinatie met mijn normale foundation, concealer, poeder en wenkbrauwproducten. Voor mijn wangen gebruikte ik de Natural Blush Tint Powder (€9,95) in de kleur Coral Flush (een zachtroze tint met subtiele shimmer die mooi op te bouwen is).

Ik gebruikte de Stay Perfect Eye Shadow Quads (€11,95) in Chocolate fondant voor mijn ogen (goed op te bouwen qua kleur en fijne substantie) en creëerde er een zachte look mee die ik aanzette met een dikkere eyeliner langs de bovenste wimperrand met de Stay Precise Felt Tip Eyeliner (€9,95) in brown/black (goede pigmentatie en blijft lang zitten). De ooglook maakte ik af met de Fanomenal Lashes Mascara (€13,95) in black, die ik helaas niet zo heel prettig vind werken vanwege de weinige en kortere haartjes.

Eerst wilde ik de look afmaken met rode lippen, maar ik koos toch voor een peachy gloss omdat dit beter bij mij past. Wel heeft de lipstick (Stay Perfect Lipstick, €11,95) een mooie pigmentatie en voelt deze superromig aan op de lippen.

Mijn aanraders:
–  Airbrush Away Primer
– Natural Blush Tint Powder
– Stay Perfect Eye Shadow Quads
– Stay Precise Felt Tip Eyeliner.


Dit is de look die ik ermee creëerde, één die ik regelmatig draag en waar ik me lekker bij voel. Al met al ben ik zeker te spreken over mijn eerste kennismaking met de make-up producten van Boots No7. Er zijn nog meer nieuwe producten te bewonderen zoals de Stay Perfect Primer (€12,95), Natural Blush Cream in 5 kleuren (€9,95) en de Stay Perfect Smoothing Eye Shadows in 4 kleuren (€10,95).

Verder bestaat de make-up collectie uit verschillende primers, foundations, concealers, poeders, highlighters, blushes, oogschaduws, eyeliners, oogpotlood, wenkbrauwpotlood, browgel, verschillende mascara’s, lipsticks, lipglosses, lipliner en nagellakken. Ik ben er in ieder geval heel benieuwd naar geworden! De producten van Boots No7 zijn verkrijgbaar bij de Boots apotheken (klik hier voor de vestigingen) en via de webwinkel.

Wat is voor jou een favoriete make-up look waar je je lekker bij voelt? En spreekt de make-up van Boots No7 jou aan? Zo ja, waar ben je dan het meest nieuwgsierig naar?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Santje11
    Reply Santje11 9 oktober 2012 at 08:50

    Mooie look. :) Ik ben ook van de naturelle look zoals deze. Ik vind de oogschaduw ook mooi.

  • Avatar van jana
    Reply jana 7 oktober 2012 at 00:20

    Je hebt een mooie look gemaakt :D x

  • Avatar van ValleyDoll
    Reply ValleyDoll 6 oktober 2012 at 13:17

    Jammer dat wij hier in België geen Boots hebben. Erg leuke spullen !

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 8 oktober 2012 at 09:48

      Dan is het zeker een shoptripje naar een leuke Nederlandse stad waard ;)

  • Avatar van Bianca
    Reply Bianca 6 oktober 2012 at 13:12

    Wat een mooie kleurtjes in dat oogschaduw doosje!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 8 oktober 2012 at 09:49

      Ik vind de kleurtjes ook prachtig, denk dat ze iedereen ook wel mooi zullen staan ♥

  • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 6 oktober 2012 at 12:58

    het oogschaduw palette en de blush vind ik erg mooi! prachtige look ook!

  • Avatar van Esmay
    Reply Esmay 6 oktober 2012 at 10:40

    heb zelf ook de producten, of nouja, bijna dan. En vind ze erg mooi! Je kan er inderdaad een mooie neutrale look mee maken, maar ook een smokey eye! Vind ik erg tof :D

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 8 oktober 2012 at 09:49

      Ja precies! Zo zie je dat je zelfs met een doosje van 4 kleurtjes al veel kanten op kunt :)

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 6 oktober 2012 at 09:48

    prachtige look :D

  • Avatar van lin
    Reply lin 6 oktober 2012 at 08:17

    Heb je weer mooi gedaan!
    Mijn favoriete look is heel simpel eigenlijk… Beetje glans op mijn ogen, een eyeliner en mascara, mac blush in gleefull op mijn wangen en klaar ben ik :)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 8 oktober 2012 at 09:50

      Ik heb even geGoogled… Wat is Gleeful een prachtige kleur!

  • Avatar van Bellachique
    Reply Bellachique 6 oktober 2012 at 02:02

    Oh wat leuk dat jullie Boots hebben! Ik ben er zo nieuwsgierig naar vooral omdat Lisa ermee bezig is. De nieuwe foundation systeem klinkt ook zo goed trouwens! Echt mooie make-up, vooral de oogschaduw! :)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 8 oktober 2012 at 09:51

      Ik heb er ook enkele foundations van geswatched op het event en ik was erg onder de indruk. Verschillende dekkingen, best grote kleurenrange etc. Ga er zeker eens eentje proberen!

  • Avatar van stacey
    Reply stacey 6 oktober 2012 at 01:53

    Mooie look heb je gemaakt :) Ik ben al jaren fan van No7, ze hebben echt hele mooie producten (ken ze vanuit mijn geboorte land Noord Ierland)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 8 oktober 2012 at 09:52

      Dankjewel! Ik ga er zeker binnenkort eens naar binnen want ik ben benieuwd naar meer make-up van dit merk :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.