Fashion

New in! | Sieraden van DjiDji Italia & TOV Essentials

23 oktober 2012


Ik ben de laatste tijd helemaal in-to roségoud en krijg hier dan ook steeds meer sieraden in. Het is een chique kleur voor accessoires die zich ook nog eens heel gemakkelijk laat combineren in verschillende stijlen en met verschillende looks. Ik heb er 2 aanwinsten bij via Sieraden.com waar ik heel erg blij mee ben en ik wil ze graag aan jullie laten zien. Kijk mee voor meer informatie over mijn nieuwe sieraden en de webwinkel waar ze vandaan komen.

TOV Essentials armband €49,99
Een schattig dun armbandje van lederen waskoord met een roségouden sluiting en roségouden bedeltjes van een oud-Hollands dubbeltje, het merkje en een pareltje. Het maakt zo een leuk extraatje om te dragen naast mijn horloge om het net wat minder kaal te maken en een kleine touch van kleur in het geheel te brengen met het fuchsia bandje.

DjiDji Italia oorbellen St. Tropez €39,00
Deze oorbellen zijn gemaakt van roséverguld zilver en zijn heel klassiek, met een leuke twist door de druppelvorm en de textuur. Ze hebben een mooie lengte en staan chique als je je haar opgestoken hebt en meer ‘bohemian’ als ze wegvallen in je losse haar. Love them!

Zoals je merkt ben ik zelf meer van de fijnere en minder opvallendere sieraden en ik ben dan ook heel erg blij met mijn nieuwe sieraden.

De sieraden komen bij webwinkel Sieraden.com vandaan, waar je voor veel merksieraden terecht kan zoals o.a. van SuperTrash, Police, Guess, Fossil, Esprit, DKNY, Diesel, Danish Design, Boccia, Breil en Armani. Ben je op zoek naar Ti Sento sieraden dan kan je hier ook goed slagen, neem dus zeker eens een kijkje als je op zoek bent naar een Ti Sento ring of een Ti Sento armband.

Bij deze webwinkel kan je betalen via bankoverschrijving, iDeal, PayPal of creditcard, je betaalt geen verzendkosten en hebt je bestelling netjes verpakt binnen enkele dagen in huis. Voor veel sieraden geldt: vóór 16.00 uur besteld en betaald, de volgende dag in huis.

Wat is jouw stijl sieraden en welke kleur draag jij meestal?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van debby
  Reply debby 25 oktober 2012 at 09:30

  Super mooi dees, vooral die oorbellen. I like.

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 23 oktober 2012 at 20:54

  Enige sieraden Desirée, erg classy! <3

 • Avatar van jana
  Reply jana 23 oktober 2012 at 20:12

  Ik ben fan van allebei de sieraden, zoiets dat ik ook zou dragen :D xx

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 23 oktober 2012 at 19:26

  Heel leuk armbandje:) xoxo

 • Avatar van Shirley
  Reply Shirley 23 oktober 2012 at 16:52

  Ik vind je armband echt fantastisch! Heb zelf ook sieraden van TOV en ben groot fan <3

 • Avatar van layla
  Reply layla 23 oktober 2012 at 16:23

  mooie sieraden

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 23 oktober 2012 at 15:01

  Oeeh, mooie oorbellen.
  Liefs, xxxx

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 23 oktober 2012 at 14:54

  Ik vind de oorbellen heel erg mooi

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 23 oktober 2012 at 14:37

  Het armbandje vind ik erg leuk! Zelf draag ik eigenlijk alleen maar simpele oorknopjes haha!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.