Beauty

Newsflash! | Estée Lauder Double Wear, Red Hautes & Pure Color Blush

15 oktober 2012


Vanaf vandaag zijn er enkele fijne nieuwe producten van Estée Lauder verkrijgbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van de geliefde Double Wear foundation die in nieuwe tinten verkrijgbaar is en perfect zal matchen, ongeacht huidskleur of -teint. Daarnaast laat ik de nieuwste Red Hautes nagellakcollectie aan jullie zien en komen ook de 6 prachtige nieuwe tinten van de Pure Color Blushes aan bod. Nieuwsgierig? Kijk mee voor meer informatie en afbeeldingen.

De filosofie van Estée Lauder is ‘Every woman can be beautiful’ en dit betekent dat de huid van iedere vrouw er de hele dag prachtig en perfect kan uitzien. Nu de collectie Double Wear foundations en poeders is uitgebreid met nieuwe tinten is dit mogelijk voor elke huidskleur of –teint. De langhoudende make-up blijft de hele dag perfect zitten en voelt comfortabel aan dankzij de vetvrije, talgregulerende textuur.

De Double Wear stay-in place makeup SPF10 (foundation) blijft houdt tot wel 15 uur lang, heeft een dekking die op te bouwen is tot het gewenste effect, een extreem lichte textuur, is warmte- en vochtbestendig, vlekt niet, veroorzaakt geen acné, is geurloos en is nu verkrijgbaar in 12 tinten (waarvan 3 exclusief in de Bijenkorf counters). €37,00

De Double Wear stay-in place powder makeup SPF10 (poeder) zorgt ervoor dat de huid er de hele dag perfect uit blijft zien. Door de poeder aan te brengen met een poederkwast geeft deze een lichte dekking en aangebracht met een sponsje zorgt het voor een zwaardere dekking. Dit handige meeneempoeder geeft een halfmatte finish en is verkrijgbaar in 6 tinten. €40,00

Dit seizoen worden de nagels weer klassiek rood. De kleuren uit de nieuwe Pure Color Nail Lacquer Red Hautes collectie passen perfect bij iedere teint en iedere gelegenheid. De rijke en verzadigde tinten uit deze lijn zijn geïnspireerd op de glamour, de elegantie en de romantiek van rood, maar doen ook recht aan het pikante en speelse sexappeal van de kleur.

Er zijn 5 kleuren verkrijgbaar om aan ieders wens te voldoen, voor zowel overdag als ’s avonds. De True Vision technologie omhult de pigmenten met een kristalachtig laagje voor een intense en heldere kleur en een multidimensionale look, de lakken zijn sneldrogend en langhoudend, hebben een hoogglans finish en het platte kwastje zorgt voor een snelle en moeiteloze applicatie. Pure Red is verkrijgbaar bij alle Estée Lauder verkooppunten, Beautiful Liar, Le Smoking, Love Bite en Fallen Angel zijn exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam. €21,00


Deze nieuwe generatie Pure Color Blush geeft een heldere en stralende kleur aan de wangen. De zijdezachte poederblush bevat huidvriendelijke ingrediënten en zorgt voor een subtiele blos of opvallend aangezette contouren. De kleuren bevatten True Vision technologie voor een langhoudende kleur, een antioxidantencomplex en de Luminous Optic technologie om de innerlijke gloed naar buiten te laten stralen en variëren in finish tussen satin (voor een subtiele glans) en shimmer (voor een hoogglanzende parelfinish).

Verkrijgbaar in Exotic Pink, Hot Sienna, Lover’s Blush, Pink Kiss, Peach Passion en Wild Sunset bij alle Estée Lauder verkooppunten. €36,00.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 22 oktober 2012 at 10:55

  Hier fan van de pure color blush van Estée Lauder. Ik heb een normaal tot bleke huid en gebruik de Peach Passion in shimmer, het geeft iets jeugdig frivools :-)

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 17 oktober 2012 at 19:44

  Echte aanrader de pure color blush, ik heb de peach passion shimmer! Op een werkdag maak ik een subtiel blosje en als ik uit ga zet ik t wat meer aan voor een opvallende finish. Erg mooi, blijft lang zitten.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 oktober 2012 at 08:52

   Nu wil ik ze zeker even gaan swatchen en bekijken in de winkel :))

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 16 oktober 2012 at 13:54

  die flesjes nagellak zijn alleen al leuk om neer te zetten :-)

 • Avatar van Sals
  Reply Sals 15 oktober 2012 at 20:45

  Estee Lauder <3 Wat een prachtig merk is dat toch. Ik ben fan van de blushes.

 • Avatar van jana
  Reply jana 15 oktober 2012 at 20:10

  Ooh die blush zou ik wel in mijn stash willen <3 xx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 oktober 2012 at 09:13

   Welke kleur spreekt jou het meeste aan? Ben je meer van de zachte kleurtjes of mogen blushes voor jou ook wat opvallender zijn?

   • Avatar van jana
    Reply jana 16 oktober 2012 at 16:49

    Allebei draag ik enorm graag :D x

 • Avatar van Justine
  Reply Justine 15 oktober 2012 at 16:33

  Ooh! wat ben ik blij dat er nieuwe tinten verkrijgbaar zijn van de estee lauder double wear foundation want ik heb 02 maar die is toch nog een beetje te donker.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 oktober 2012 at 16:57

   Ik kan ook niet wachten om de allerlichtste eens te gaan proberen, hoop dat deze precies mijn match zal zijn :)

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 15 oktober 2012 at 14:49

  Die blushes zien er echt prachtig uit!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 oktober 2012 at 16:57

   I know! Ik kan niet wachten om ze te gaan swatchen, ik hoor mn portemonnee alweer piepen ;)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 15 oktober 2012 at 14:49

  De nagellak is prachtig.
  Liefs, xxx

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 15 oktober 2012 at 14:48

  I love love love Estée Lauder ! De Double Wear foundation is mijn absolute favoriet !

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 oktober 2012 at 16:57

   Ik hoor hier van veel mensen enkel goede verhalen over, ik wil hem zeker eens proberen :))

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.