Beauty

Newsflash! | Oriflame introduceert Time Reversing SkinGenist lijn

25 oktober 2012


Vandaag een interessante nieuwe productlijn van Oriflame waar ik graag wat aandacht aan wil besteden, perfect om eens te proberen als je boven de 45 jaar bent en je huid toe is aan een oppepper waarbij de jeugdige uitstraling en conditie van de huid worden hersteld. De Time Reversing SkinGenist producten bevatten Genistein, een natuurlijke anti-aging werkstof afkomstig van sojabonen. Kijk mee voor meer informatie over deze producten.

Time Reversing SkinGenist day cream SPF15 50ml, €41,95
Dit is een rijke dagcrème die huidveroudering bestrijdt en is ontwikkeld op basis van genetisch onderzoek. De crème belooft een stevige, soepele, gehydrateerde, gekalmeerde, verhelderde en zachte huid te krijgen en te behouden en haar te beschermen tegen vrije radicalen en UV-straling. Naast Genistein bevat de dagcrème ook o.a. sheabutter, bijen- en carnaubawas, wonderolie en zoethoutextract.

Time Reversing SkinGenist night cream 50ml, €41,95
Deze nachtcrème regenereert de huid tijdens de nachtrust en herstelt de jeugdige uitstraling. De volle textuur voedt de huid, stimuleert de celvernieuwing, bevordert de aanmaak van collageen en elastine, vermindert rimpels en fijne lijntjes. Naast Genistein bevat deze nachtcrème o.a. sheabutter, bijen- en carnaubawas, wonderolie, zoethoutextract, silicium, lecithine en cistusroosextract.

Time Reversing SkinGenist day & night essence 30ml, €42,95
Dit serum op basis van Genistein zorgt voor het intensief revitaliseren, egaliseren, verstevigen en verjongen van de huid. De microbolletjes met puur goud verhogen de weerstand van de huid, stimuleren de celvernieuwing en zorgen voor een mooie glow.

Genistein is een krachtige isoflavonoïde, afkomstig van sojabonen, met het vermogen om de huid als het ware te ‘resetten’. Genistein heeft op genetisch celniveau een positief effect op de beutygenen die betrokken zijn bij het behouden van een optimale, jeugdige huid. Zo bevordert dit een intensief gehydrateerde, jeugdige en opvallend stralende huid èn werkt het conditionerend en beschermend bij hormoongerelateerde verouderingsprocessen in de huid.

De Time Reversing SkinGenist producten van Oriflame zijn verkrijgbaar via het directe verkoopkanaal en via Oriflame.nl.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 25 oktober 2012 at 22:24

  Leuk cadeau voor mijn mam! Vooral dat serum ziet er mooi uit.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 oktober 2012 at 10:10

   Ik heb hier mijn mams er ook blij mee gemaakt haha :)

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 25 oktober 2012 at 14:10

  Dit ga ik op mijn wishlist zetten voor x-mas! Het zijn topproducten. Ook heb van dit merk make-up! ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 oktober 2012 at 10:14

   Oriflame heeft inderdaad prachtige make-up in het assortiment zitten, het is jammer dat dit minder bekend is bij veel mensen..

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.