Beauty

Philosophy basis huidverzorging

4 oktober 2012


Een nieuwe skincare routine, voor mij èn mijn man. Waar ik normaal geen enorme liefhebber ervan ben om mijn favoriete routine in te wisselen voor compleet nieuwe producten (want: gevoelige huid die vaak onrustige reageert en maar kijken hoe nieuwe producten bevallen als net je huid weer op orde is..), heb ik dit voor deze set van Philosophy graag over gehad. In het verleden heb ik regelmatig producten van dit merk gebruikt maar de laatste jaren is het wat uit mijn verzameling geraakt. Nu het sinds enige tijd weer in Nederland te koop is komt er meer en meer van in mijn kasten en op mijn schappen te staan en ben ik blij Philosophy weer regelmatig te kunnen gebruiken. Kijk mee voor meer informatie en onze (mijn man en ik) review over deze producten. En… een toffe winactie!

Normaal gesproken test ik een nieuwe huidverzorgingsroutine minimaal 4 weken voordat ik er wat over schrijf, maar na enige tijd gebruik van deze 3 producten door mij èn mijn man zijn we beiden zo enthousiast dat we dit graag nu al wilden delen. We hebben al onze andere producten van ons schapje geveegd en zijn begonnen met deze 3 producten.

Purity Made Simple 240ml, €19,95
Deze gezichtsreiniger heeft vele awards gewonnen en verwijdert make-up, reinigt de huid, frist haar op en hydrateert haar in één simpele stap. De geur is licht kruidig en kan wat medicinaal aandoen, maar wij vinden het alletwee een prettige ‘wellnessgeur’. Nadat we de huid wat vochtig maken verdelen we een kleine hoeveelheid van deze reiniger over ons gezicht en nemen het hierna af met een zacht washandje en water. Hij ontdoet mijn gezicht gemakkelijk van make-up en geeft bij ons beide een prettig gevoel zonder trekkerige huid of roodheid achteraf. Wel gebruik ik voor mijn ogen eerst liever een een aparte make-upremover.

We gebruiken dit product graag in de ochtend. Als ik make-up heb gedragen dan gebruik ik deze ook ’s avonds.

The microdelivery exfoliating wash 240ml, €24,95
Dit exfoliërende product reinigt de huid en vernieuwt en versterkt haar. Er zit een microkorrel in verwerkt die de huid een zachte peeling geeft zodat dode huidcellen verdwijnen, de doorbloeding op gang gebracht wordt en zorgt dat de huid zacht aan voelt. Ook dit product laat bij ons alletwee geen trekkerig gevoel achter, maar juist een zachte huid en we kunnen deze peeling zonder problemen elke avond gebruiken.

Hope in a Jar 60ml, €39,95
Deze crème gebruiken we alletwee in de avond en in de ochtend, al merk ik dat hij voor mijn droge huid niet helemaal voldoende voeding geeft en gebruik ik er een paar druppeltjes huidolie bij in de avond (waarover binnenkort meer info en een review). Bij Paul en bij mij overdag is de crème voldoende. Waar het tijdens het aanbrengen nog lijkt alsof we telkens veels te veel product gebruiken, trekt het heerlijk snel in en voelt de huid lekker zacht en gevoed aan. Ook hiervan is de geur licht kruidig en benoemen wij dit een ‘wellnessgeur’. De crème moet fijne lijntjes en rimpeltjes vervagen, een ruwe huid weer zacht maken en helpt vochtverlies te voorkomen. Ook zitten er exfoliërende bestanddelen in die de huid helpen te ontdoen van dode huidcellen en haar helpen zacht te maken. Overdag gebruik ik wel aanvullend nog een product met SPF, op dit moment de Philosophy take shelter.

We zijn beide heel erg tevreden met deze drie producten en zien deze nog wel enige tijd in onze routine zitten. Het valt ons alletwee op dat onze huid er erg rustig uit ziet: bij mij valt mijn normaal gesproken onrustige kingebied een heel stuk minder op en bij mijn man lijkt de beginnende couperose ook minder fel. Wel gebruik ik er dus nog een oogmake-upremover, huidolie en SPF naast.

WINACTIE
Wil jij kans maken op een set met de producten zoals hierboven t.w.v. €84,85? Laat dan een reactie achter onder dit artikel met het product van Philosphy waar jij het meest nieuwsgierig naar bent. Klik hier voor de producten die bij ICI Paris XL verkrijgbaar zijn om inspiratie op te doen. Als extraatje kan je dit artikel natuurlijk liken op Bloglovin’ en mij volgen via Twitter en/of Facebook. Meedoen kan t/m donderdag 11 oktober, 23.59 uur.

Heb jij ervaring met producten van Philosophy? En… kan jij ook al zo uitkijken naar de kerstproducten? Philosophy heeft dan altijd de meest lekkere geuren in het assortiment zitten. Yum!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van sophie
  Reply sophie 11 oktober 2012 at 21:55

  Purity Made Simple lijkt me een superfijn product!!

  Liefs

 • Avatar van Hanny
  Reply Hanny 11 oktober 2012 at 10:35

  Hoi hoi,

  Waar ik vooral naar benieuwd ben is de mildheid van deze producten. Zelf heb ik ook een gevoelige huid en ben ik momenteel erg bezig met de ingredienten van producten. Wat zit er allemaal in? doen ze wat voor mn huid? zitten er irriterende ingredienten in? enz….

  Heel erg zoekende dus. Ook gebruik ik sinds kort een exfoliant, erg prettig, maar die ik nu gebruik is best heftig… lees gevoelige hjuid;-)

  Hoop dat de producten van Philosophy mn huid kalmeren…..

  fingers crossed… en volgens mij volg ik je overal al op;-)

  xxx

 • Avatar van Rowena
  Reply Rowena 10 oktober 2012 at 12:36

  Ik ben heel erg benieuwd naar de help me retinol night cream. Ik heb sinds een tijdje een redelijk goede huid. Alleen nog last van littekentjes. Ik hoop dat deze creme daar tegen helpt.
  Een goede basis met reiniging en dagcreme is natuurlijk ook belangrijk!

 • Avatar van Geanne Schutter
  Reply Geanne Schutter 10 oktober 2012 at 12:24

  Wat een leuke winactie!
  Ik ben erg benieuwd naar de ‘Hope in a jar’. Daar heb ik heel goede dingen over gehoord en ik zou het echt super vinden om die eens te proberen.

  Ik volg je op Twitter, Facebook en heb het bericht geliked op Bloglovin.

  Succes iedereen!

 • Avatar van Anne-Sophie
  Reply Anne-Sophie 9 oktober 2012 at 19:05

  Kan bijna niet kiezen tussen zo veel mooie producten, maar ik denk dat ik voor de Hope in a Jar ga. Ik kan echt wel een fijne, vochtinbrengende crème gebruiken, helemaal met guur weer op komst! Ik heb bovendien net de microdelivery peel gekocht, waar ik heel erg tevreden over ben, dus zou graag meer Philosophy in m’n routine willen verwerken!

 • Avatar van Selin
  Reply Selin 9 oktober 2012 at 10:04

  Ik ben heel erg benieuwd naar ‘The microdelivery exfoliating wash’, ik heb last van een gemengde huid en ben benieuwd of het wat is voor mijn huid en of het mijn huidstructuur gaat verbeteren, verfijnen..want op mijn neus heb ik last van mee-eters en mijn wangen zijn droog…

 • Avatar van Velaija
  Reply Velaija 8 oktober 2012 at 10:11

  De Hope in a Jar heb ik al ontzettend vaak langs zien komen en daar ben ik dan ook ontzettend benieuwd naar! Ik volg je ook op Bloglovin’, Twitter en Facebook!

 • Avatar van Jacoba Lamers
  Reply Jacoba Lamers 6 oktober 2012 at 21:54

  Ik heb nog nooit iets geprobeerd van Philosophy maar de cinnamon buns shampoo, showergel en bubble-bath lijken me heerlijk!!
  Ik volg Curvacious op FB, Twitter en Bloglovin..
  Leuke actie, trouwens!! :-)

 • Avatar van Gaia
  Reply Gaia 6 oktober 2012 at 19:54

  Ik ben erg nieuwsgierig naar de microdelivery peel kit omdat ik er al zoveel goeds over heb gehoord. Mijn huid heeft altijd een vettig laagje (onzuivere huid) , maar de huid zelf voelt droog en schilferig aan als je erover wrijft en mijn huid is ook best gevoelig. Ik heb doror die combinatie nog geen goede verzorging gevonden. Daarom ben ik zo nieuwsgierig naar die peel.

 • Avatar van Kaylee
  Reply Kaylee 6 oktober 2012 at 15:37

  Het klinkt allemaal misschien wat suf, aangezien iedereen deze geur waarschijnlijk wel kent, maar ik ben echt benieuwd naar de Cinnamon Buns shampoo, shower gel & bubble bath. Deze geur moet waanzinnig zijn, maar ik heb er nog geen kennis mee gemaakt.
  Ik verheug me erop om binnenkort met Philosophy te maken! :-)

 • Avatar van Thea
  Reply Thea 6 oktober 2012 at 14:46

  Leuke actie! Ik ben het meest benieuwd naar hope in a jar, alleen de naam is al geweldig!
  Mijn huid is niet heel erg droog maar kan wel een goede creme gebruiken.

 • Avatar van Michella Nanhekhan
  Reply Michella Nanhekhan 5 oktober 2012 at 22:06

  Hoi! Wat een leuke winactie! Ik ben zo benieuwd naar dit merk, dit vanwege het feit dat ik hier zoveel goede verhalen over hoor!

  Het product wat mij het meeste nieuwsgierig maakt is de Hope in a Jar. Waarom? Mijn huid kan namelijk wat Hope gebruiken! Hij is droog en ruw, en daar schijnt deze creme precies goed voort te zijn!

  Mijn huid Hoopt naar deze Jar! ;)

  Liefs xxx

 • Avatar van beautybyts
  Reply beautybyts 5 oktober 2012 at 21:28

  Leuke winactie!!!! Ik ben erg nieuwsgierig naar de hope in a jar en naar de purity made simple omdat je er zoveel positieve reviews over lees. Daardoor ben ik nieuwsgierig geworden naar deze producten xoxo

 • Avatar van Silke V.
  Reply Silke V. 5 oktober 2012 at 20:28

  Ik ben heel benieuwd naar de The microdelivery exfoliating wash, ik heb al veel goeds gehoord over de microdelivery peel, dus misschien is dit ook wel zo fijn! (maar wat liever voor de portefeuille ;-) )

 • Avatar van Bea
  Reply Bea 5 oktober 2012 at 18:04

  Wat een leuke winactie!! Ik gebruik momenteel de microdelivery peel pads en die werken ook hartstikke goed voor mijn onzuivere huid..

  Ik ben vooral heel erg nieuwsgierig naar de microdelivery peel. Ik heb er al zo veel goede verhalen over gehoord/gelezen, alleen ik vind het nog tamelijk prijzig. De exfoliating wash heb ik ook gehad en daar was ik ontzettend blij mee! Je krijgt er echt een lekker zacht huidje van en ik had ook altijd het idee dat rode vlekjes en pukkeltjes meteen een stuk minder rood leken.

  En nu maar hopen dat ik ga winnen! Succes iedereen!

 • Avatar van Aylin
  Reply Aylin 5 oktober 2012 at 13:08

  Hoi, ik ontdek je blog letterlijk net en ik ben nu al verkocht! Erg leuk. Bij dit artikel ben ik het meest benieuwd naar Hope in a Jar. Ik ben een beetje hopeloos met mijn huid, ik ben erg benieuwd of dit mijn huid zal helpen.

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 5 oktober 2012 at 12:15

  Ik ben erg benieuwd naar de microdelivery peel kit. Mijn huid is vet, maar ook vochtarm. Ik heb veel schilfertjes die niet erg opvallen met alleen een creme erover. Maar als ik vervolgens foundation ga aanbrengen, valt het ineens gigantisch op. Gewoon scrubben helpt niet dus die peel kit is erg interessant.

 • Avatar van Nikki
  Reply Nikki 5 oktober 2012 at 12:11

  Nou! Stond gister al een uur in de Ici Paris te snuffelen bij de phylosophy producten! Ik ben zo nieuwschierig naar de Purity Made Simple Face Wash. Het is niet iets wat ik zo zou kopen omdat het toch wel redelijk prijzig is. Ik zou het erg leuk vinden om deze face wash te winnen, ik ben net bekend met dit merk maar alle producten maken mij erg nieuwschierig! Ik draag nu trouwens de parfum van Phylosophy; Amazing Grace. HEERLIJK

  • Avatar van Nikki
   Reply Nikki 5 oktober 2012 at 12:14

   Ik bedoel natuurlijk de The microdelivery exfoliating Wash

 • Avatar van Anneloes
  Reply Anneloes 5 oktober 2012 at 12:08

  Dit klinkt geweldig! ik heb al meerdere producten geprobeert voor mijn onzuivere, snel geïrriteerde en droge/gevoelige huid maar zonder al te veel succes. Ik zou heel graag deze lijn uitproberen maar helaas heb ik hier niet echt het budget voor, dus het zou geweldig zijn deze set te winnen! ik volg je al een tijdje op twitter dus ik houd mn timeline in de gaten! ^^ *fingers crossed*

 • Avatar van Judith Donkers
  Reply Judith Donkers 5 oktober 2012 at 09:51

  Wat een geweldige Actie, ik heb nog geen ervaring met deze producten van Philosophy , maar ik zou het wel eens willen proberen, ik heb een erg gevoelige huid en al van alles geprobeerd,
  maar het goede product nog niet gevonden, Daarom zou ik het geweldig vinden als ik deze
  win,

 • Avatar van Vief Vissers
  Reply Vief Vissers 5 oktober 2012 at 01:39

  Leuke Actie! Ik word zo vrolijk van die namen en teksten van Philosophy en dat maakt me eigenlijk ook nieuwsgierig naar alle artikelen. Maar met een blik wat heb ik nodig en heb ik nog geen goeie oplossing voor gevonden kwam ik uit op: HANDS OF HOPE HAND AND CUTICLE CREAM
  Oke ik heb meer dingen waar ik graag een andere oplossing voor zou vinden, maar net als jij heb ik een gevoelige huid en ben ik daardoor ook wat huiverig om t zoveelste potje te kopen wat ik weer weg kan geven omdat ik het niet verdraag. Daarom zou het gewedlig zijn deze te winnen, dan kan ik mooi uittesten of het ook vriendelijk is voor mijn gevoelige velletje en daarna overstappen ;-)

 • Avatar van Souad.A-K
  Reply Souad.A-K 5 oktober 2012 at 01:14

  Hallo! Sinds een paar weken lees ik al je artikeltjes met veel belangstelling via de app ‘Beautyblogs’. Ik heb nog nooit eerder gereageerd, maar deze winactie laat ik niet zomaar aan me voorbij gaan! Ik heb al eens eerder over deze producten gelezen, maar helaas de producten zijn gewoon net iets te duur voor me. Ik ben vooral geinteresseerd in ‘hope in a jar’, de naam alleen al… Anyway, keep up the good work!

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 5 oktober 2012 at 00:32

  Vooral benieuwd naar Hope in a Jar. Omdat daar al veel lovende woorden aan zijn besteed. De naam an sich klinkt ook veelbelovend.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 4 oktober 2012 at 23:21

  Ik ben het meest nieuwsgierig naar Hope in a Jar, Micro Delivery Peel en het parfum Amazing Grace! De prijs ligt helaas net boven mijn budget, maar met de winter voor de deur en een droge, gevoelige huid is het misschien tijd om eens wat te proberen :)

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 4 oktober 2012 at 22:23

  Ik ben erg benieuwd naar dezr producten! Ik lees er veel over maar heb er nog niks van geprobeerd. De doucheproducten lijken me allemaal fijn, maar ook ben ik erg benieuwd naar de Hope in a jar creme! Ik zie dat er zelfs een speciale variant is voor de droge huid. Ik heb al verschillende dagcremes gebruikt, maar DE dagcreme heb ik nog niet gevonden.

 • Avatar van Puck Christine
  Reply Puck Christine 4 oktober 2012 at 22:17

  Ik ben het meest nieuwsgierig naar Amazing Grace. Ik ben gek op zachte, poederige geuren, alsof je omhuld bent met schoon fris linnengoed, waar je, als je ruikt, je ogen dicht doet en je waant in een wereld met heerlijk zachte en schoonruikende kleedjes. Dit schijnt dè geur te zijn die hierom bekend staat, ik kan hem bijna al ruiken :-)
  (Like op Bloglovin + volgen op Twitter)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 4 oktober 2012 at 21:52

  Ik ben nieuwsgierig naar hope in a jar, dit omdat ik naar jaren zoeken nog steeds geen fijne creme heb gevonden voor mijn droge vette huid! Dus dit is voor mij zoals de naam al zegt (misschien weer nieuwe) hope!!

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 4 oktober 2012 at 21:43

  Wat een leuke winactie, graag wil ik meedoen omdat ik heel erg benieuwd ben om nog meer het merk te ontdekken.

  Ik volg je via bloglovin + twitter

  Het product dat mij benieuwd maakt naar meer en dat ook op mijn wishlist staat is een kerstmis setje. Dus het is wel nog even wachten tot het effectief te koop is, maar dat wil ik heel graag hebben. Ik weet niet precies hoe de set zelf heet, maar het bevat een scrub en douchegel met dezelfde geur waarin mint verwerkt zit. Heerlijk voor koude avonden!

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 4 oktober 2012 at 21:35

  Ik ben fan van de Amazing Grace lijn, mmmmm! En ook de purity made simple is erg fijn. Ik ken de kerstproducten van Philosophy nog niet dus daar ben ik nu heel erg benieuwd naar!

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 4 oktober 2012 at 20:58

  Ik doe heel graag mee en ben het meest benieuwd naar ”Hope in a Jar” Ik zag dit product weleens bij Oprah voorbij komen en tja…..toen was ik al zo benieuwd! :)

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 4 oktober 2012 at 20:56

  Ik heb al jaren last van een te droge huid, heb nu wel wat producten gevonden waardoor het minder is geworden maar ben nog steeds op zoek naar een dagcreme die voor mij de holy grail is. Heb van goedkoop naar duur en weer terug afgezocht en geprobeerd maar nog steeds niet echt iets gevonden wat voor mij is. Dus nu grijp ik mijn kans en doe mee en zet in op Hope in a Jar, gewoon omdat ik echt hoop dat dit ’t nu dan eindelijk is, mijn holy grail.

 • Avatar van Hilde
  Reply Hilde 4 oktober 2012 at 20:49

  Wauw, super winactie! Van alle reviews die ik heb gelezen denk ik dat dit echt een geweldig merk moet zijn. Helaas is het boven mijn budget. Maar ik ben benieuwd naar de Purity Made Simple gezichtsreiniger, want veel reinigers laten mijn huid wat trekkerig aanvoelen.

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 4 oktober 2012 at 20:43

  Ooooo, wauw! Ik ben zo ontzettend benieuwd naar dit merk. Ik zie zoveel goede reviews en ik ben al zo lang opzoek naar goede huidverzorging om te proberen. Ik ben het meest benieuwd naar Hope in a Jar. Ik heb daar het meest positieve over gelezen en misschien geeft het mijn huid echt hoop in een potje, hihi. Ik word gewoon helemaal enthousiast door deze winactie, hihi. Ik volg je al overal en ik heb ook nog de post geliked! :D *danst*

 • Avatar van CIndy
  Reply CIndy 4 oktober 2012 at 20:37

  Ik ben super fan van Philosophy! Ik gebruik de peeling en de gewone facewash. Ben er super tevreden mee. Echter heb ik de crème nog nooit uitgeprobeerd en dat terwijl de verhalen zo goed zijn. Ik ben er dan ook super nieuwsgierig naar!

 • Avatar van Stasja
  Reply Stasja 4 oktober 2012 at 20:04

  Wow wat een geweldige winactie! Ik ben het meest benieuwd naar de hope in a jar moisturizer, ik heb hem is op mijn hand getest in de ici paris xl en hij voelt heel fijn aan. Ik ben ook al heel lang op zoek naar een goede dagcreme voor mijn huid, zeker nu de winter eraan komt. :) Ik volgde je al op bloglovin en heb het geliked en volg je op twitter.

 • Avatar van Zoë
  Reply Zoë 4 oktober 2012 at 19:57

  WOOOOOO super leuke winactie! Ik ben echt het meest benieuwd naar The microdelivery exfoliating wash (even gekopieerd hoor :p). Ik heb nog nooit iets van Philosophy gebruikt en ben echt heel benieuwd naar het merk.

  Ik volgde je al op Bloglovin’ en heb het bericht geliked :) En nu echt heeeel hard duimen voor mezelve!

  • Avatar van Zoë
   Reply Zoë 4 oktober 2012 at 19:59

   Oh ja, ik volgde je ook al op Twitter (Zoe_Zolea) :)

 • Avatar van Maxime
  Reply Maxime 4 oktober 2012 at 19:31

  Al sinds mijn vijftiende heb ik last van acne, grote poriën en noem maar op. Inmiddels ben ik 19 en ik heb nog steeds niet iets gevonden waar het daadwerkelijk minder van wordt (het komt vaak net zo gauw weer terug). Dus honderden, en wie weet duizenden, euro’s ben ik weer terug bij af. Wel ben ik na vele reviews benieuwd geworden naar de producten van Philosophy (ja, echt allemaal!). Er is nog niks waar ik iets slechts van heb gehoord. Nu wil ik het al een periode proberen, maar met mijn studenten budget heb ik met mezelf afgesproken niet meer dit soort investeringen te doen. Omdat ik na veel geprobeerde merken (zoals: Clinique, Dr. Brandt, Sabon, Vichy, Dior. Mario Badescu, etc.) veel daarvan nog heb staan in m’n kamer, vind ik dat zonde. Dit is dan eindelijk de kans om het toch eens te proberen, want: als het bij anderen werkt, waarom zou het dan nier bij mij werken? Ik zou het echt super gaaf vinden om dit te mogen winnen, want ik ben echt ten einde raad betreffende mijn vervelende huidje. En aangezien ik nog steeds op zoek ben naar ‘mijn’ wondermiddel, zou Philosophy mij hiermee best kunnen helpen. Ik zei vandaag nog tegen een vriendin: ik heb geen maatje 36, geen mooie huid, geen prachtig weelderige haren en toch gelukkig! Al zou een mooie huid wel fantastisch wezen.

  Succes met het uitkiezen van een winnaar, oprecht hoop ik dat het iemand wordt die er (nog meer dan ik misschien) iets aan heeft. Ook blij te horen dat het voor jou (jullie) goed werkt.

  Fijn weekend alvast
  PS: liken en volgen is gebeurd! X

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 4 oktober 2012 at 19:25

  Wat een leuke winactie! Ik ben benieuwd naar Hope in a Jar, daar hoor ik zoveel goeds over! Ik ben 35+ en kan wel goede verzorging gebruiken. :) ik volg je op fb en twitter, en zal je op Bloglovin liken!

 • Avatar van Linsey
  Reply Linsey 4 oktober 2012 at 18:58

  Ik ben het meest benieuwd naar de hope in a jar, daar heb ik zó veel fantastische verhalen over gehoord, dat ik hem wel moet proberen haha. Ik heb een paar littekentjes van puistjes die ik heb uitgeknepen (mag niet, ik weet het!) Daar blijkt de creme ook fantastisch voor te zijn dus ik ben zéér benieuwd. Ook de andere 2 producten lijken me ontzettend fijn!

  Ik volg je op twitter en facebook en op bloglovin heb ik dit artikel geliked.

  Groetjes Linsey

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 4 oktober 2012 at 18:53

  ik ben echt te benieuwd naar hope in a jar, ik heb er tot nu toe alleen maar goede reviews over gelezen en ik moet gewoon de perfecte creme voor mijn huid type vinden! tot nu toe heeft nog niks echt goed gewerkt voor mij… ik heb het bericht geliked via Bloglovin! xx

 • Avatar van Annebeth
  Reply Annebeth 4 oktober 2012 at 17:28

  Wat lijkt me dit een heerlijk merk.
  Ik heb het helaas alleen nog maar via mijn beeldscherm kunnen bekijken, maar dat belooft eigenlijk al heel wat.
  Omdat ik een redelijk onrustige huid heb de laatste tijd, ben ik het meest benieuwd naar The In-home Oxygen Peel. Niet alleen omdat het zo tof klinkt, maar ook omdat ik denk dat dit mijn huid echt opknapt en er gezonder uit laat zien. En omdat je zo tof proffessortje kunt spelen thuis met die capsuletjes en bakjes, haha! Ik zag alleen dat deze niet via de Ici Paris XL te koop is, dus dan zou ik gaan voor de peel die je beschreef; The microdelivery exfoliating wash. Heerlijk dat je dat gewoon dagelijks kunt gebruiken!
  En aangezien ik ook wat couperose begin te spotten op mijn wangen, heb je me éxtra nieuwsgierig gemaakt naar deze set! :-)

 • Avatar van Ellen
  Reply Ellen 4 oktober 2012 at 17:26

  Oh gave winactie! Ik ben het meest benieuwd naar de one step facial cleanser. Ik zie die flacons zoooo vaak voorbij komen op filmpjes op youtube dat ik er gewoon erg nieuwsgierig naar geworden ben.
  Ik heb je artikel geliked op Bloglovin! Ik hoop echt dat ik win!

 • Avatar van Elsa
  Reply Elsa 4 oktober 2012 at 16:52

  Wauwie, wat een super gafe winactie! Eigenlijk wil ik alles wel uitproberen haha! Toch is er 1 product wat er echt uitspringt voor mij, namelijk de microdeliverie peel. Ik kwam dit product voor het eerst tegen op beautylab. Sinds dien ben ik er alleen mar nieuwsgieriger naar geworden. Iedereen die hem heeft is er zo super enthousiast over dat ik hem wel moet proberen! Helaas laat mijn budget dit niet toe… Ik volg je via twitter en heb dit bericht geliked op bloglovin! *duim duim duim* Ik hoop dat ik win!

 • Avatar van Tatjana
  Reply Tatjana 4 oktober 2012 at 16:44

  Oeps wel een andere Sharon dan die meedoet aan de winactie!

 • Avatar van Tatjana
  Reply Tatjana 4 oktober 2012 at 16:43

  Whaaaaaaaaaaaa Philosophy!!! <3

  Jajajaja. ik doe héél graag mee wantttttttttttttt ik heb het gezicht van en ehh… gepukkelde tiener. Nee even serieus, ik heb vroeger een zware soort medicatie geslikt i'.v.m puistjes. (Volgens de dermatoloog was het pure vergif) Maar goed, het heeft wel goed geholpen maar mijn huid (gezicht) is écht lelijk.

  Ik wil al héél erg lang gezichtsproducten van Philosophy. Vriendinnetje van me (Sharon) heeft het er al een paar keer over gehad dat ik Philosophy echt eens moet aanschaffen omdat het zo fantastisch spul is maar ik weet niet WAAR te beginnen en ik vind het ook een beetje prijzig eerlijk gezegd.

  Vandaar dat ik héél erg graag mee doe want dit lijkt me een unieke kans.

  Ik heb trouwens al eens een aantal douchegels gehad van Philosophy. (Cremé brulee, Mimosa, Amazing grace (was een shampoo en bodywash) en nog een aantal kleine producten. Super fijn spul !

  Ik volg je op Twitter, en Bloglovin en ik heb het bericht geliked.

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 4 oktober 2012 at 16:39

  Ik ben het meest nieuwsgierig naar de The Mcrodelivery Exfoliating Wash omdat ik hier hele goede dingen over heb gehoord! Kan ik die mooi gebruiken i.c.m met The Microdelivery Peel en Hope In A Jar! It’s a win-win situation ;-)

  http://twitter.com/DeltaCephei/status/253866767485648897

 • Avatar van Rianne
  Reply Rianne 4 oktober 2012 at 16:38

  Ik ben heel erg benieuwd naar de hope in a jar creme, maar ook naar de cinnamon buns douchegel, die lijkt me echt goddelijk ruiken :)
  Ik heb deze post geliked op bloglovin en ik heb je al een tijdje geleden op facebook geliked :)

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 4 oktober 2012 at 16:09

  Wat een leuke winactie! Ik ben heel erg benieuwd naar de microdelivery peel van Philosophy. Heb op een aantal blogs enorm goede verhalen gelezen, maar twijfel twijfwel vanwege de prijs..Ik heb een vrij onzuivere huid met grove porieën, en reageer ook nog eens snel heftig op allerlei producten. De peel van philosophy lijkt voor alle problemen de perfecte uitkomst te bieden! De microdelivey triple acid brightening peel is wellicht nog een betere optie, geen irriterende scrubdeeltjes op je huid, alleen maar zuren…
  Ik volg je al een hele tijd op bloglovin, en heb dit artikel natuulijk een hartje gegeven!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 4 oktober 2012 at 15:53

  Purity wil ik graag nog eens proberen! Die lijkt me echt zo fijn!

 • Avatar van Liesbeth (candyandtreats)
  Reply Liesbeth (candyandtreats) 4 oktober 2012 at 15:37

  De microdelivery exfoliating jar! De andere twee heb ik al zoveel goeds over gelezen dus die zou ik sowieso met plezier testen maar deze heb ik nog niet superveel over gehoord en mijn favoriete skincare zijn soft peels dus bring it on :-D

  Ik volg al op FB & Bloglovin en heb geliked met het hartje :-)

  <3

 • Avatar van Kat
  Reply Kat 4 oktober 2012 at 15:32

  Oh ik ben zo benieuwd naar Hope in a Jar! Daar lees je echt óveral positieve dingen over, nu wil ik ‘m ook wel proberen :D
  Ik doe supergraag mee, ik volg je al een tijd via Bloglovin en heb dit artikel nu ook geliked <3

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 4 oktober 2012 at 14:52

  Ik ben al bekend met Philosophy! Ik ben er erg tevreden over, zeker over de Purity made simple facewash. Dit is een product wat ik zeker blijf gebruiken! De microdelivery facewash ken ik nog niet (ja wel veel over gehoord natuurlijk), die staat ook nog op mijn verlanglijstje. Leuke winactie!

 • Avatar van Marilyne
  Reply Marilyne 4 oktober 2012 at 14:49

  Met mijn droge gemengde huid is het echt moeilijk om iets te vinden dat werkt! Mijn kaken voelen oncomfortabel aan, mijn T-zone is vet, maar niet overdreven,… Ik ben stiekem benieuwd naar alle producten, maar Hope in a jar trekt mijn aandacht enorm hart, en niet alleen om de leuke naam!

 • Avatar van Fenna
  Reply Fenna 4 oktober 2012 at 14:45

  Wat een vette winactie :)
  Ik ben heel benieuwd naar Hope in a jar! Ik heb hier al heel veel goede berichten over gehoord.

  Ik heb het bericht geliked en ik volg je via Facebook & Twitter :)

  Liefs,
  Fenna

 • Avatar van Sharon
  Reply Sharon 4 oktober 2012 at 14:42

  Ik ben erg benieuwd naar de purity made simple en hope in a jar omdat ik er op bijna alle sites positieve dingen over lees. Ook kan mijn huid nu het weer kouder wordt wel een lekkere oppepper gebruiken en deze producten lijken mij daar ideaal voor!

 • Avatar van Linh
  Reply Linh 4 oktober 2012 at 14:29

  Ik ben erg nieuwsgierig naar Purity made Simple van Philosophy. Echt elke beauty youtuber/blogger praat erover en het zijn allemaal positieve reviews. Het zou je gezicht zacht en schoon maken. Het bevat allemaal essentiële oliën die daarvoor zouden zorgen en het is ook nog best of 2008 van Sephora! Het is jammer dat ik geen ici paris in de buurt heb hier, dus daarom doe ik graag mee aan deze winactie :)
  Ik heb dit artikel geliked op bloglovin

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 4 oktober 2012 at 14:29

  Ik heb echt geen ervaringen met het merk! Ik ben echt heel benieuwd naar Hope in a jar! Klinkt ook hartstikke goed.

  Ik volg je met bloglovin en twitter + heb het geliked op bloglovin

  Liefs, Esmée

 • Avatar van Leonie
  Reply Leonie 4 oktober 2012 at 14:23

  Super gave winactie zeg! Het product waar ik het meest nieuwsgierig naar ben is de microdelivery exfoliating wash. De microdelivery peel set vind ik erg intrigerend, ik hoor en lees er ook goede dingen over. Maaar hij lijkt me toch wat agressief voor mijn gevoelige huid, dus de facewash is misschien een goed (en milder) alternatief! :D
  Ik volg je op Twitter, Facebook en Bloglovin’ en heb dit artikel geliked :)

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 4 oktober 2012 at 14:17

  Ik ben echt zó benieuwd naar deze producten en sowieso ook naar Philosopy in het algemeen, het in positieve zin simpele uiterlijk van de producten spreekt me echt aan. Fijn om te horen dat deze drie producten goed in de smaak vallen bij jou en je man! Ik zou heeel graag kans maken op de set. Ik denk dat ik zelf het meest benieuwd ben naar de Hope In A Jar, ik vind het niet lastig om fijne reinigingsproducten te vinden maar de perfecte crème heb ik met m’n vochtarme huid nog niet gevonden.

 • Avatar van Bo
  Reply Bo 4 oktober 2012 at 14:17

  OMG! Ik wil al een tijdje de producten van Philosophy uitproberen, maar aangezien ze voor mij best duur zijn komt het er elke keer niet van. Ik doe dan natuurlijk mee met deze winactie, wie weet…^^
  Ik ben toch wel het meest nieuwsgierig naar de Microdelivery Peel, want iedereen die ‘m heeft geprobeerd is er ontzettend enthousiast over. Ik heb zelf helaas een probleemhuid en ik denk dat mijn huid echt baat bij de producten van Philosophy zal hebben.

  Ik heb je artikel op Bloglovin geliked en ik volg je via FB en Twitter (:

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 4 oktober 2012 at 14:15

  Dit zijn echt producten die ik al zo lang wil gaan aanschaffen. Het is zeker een investering waard. Maargoed, helaas laat mijn portemonee het nog steeds niet toe. Waar ik het meest benieuwd naar ben? De Purity Made Simple. Inderdaad, het is een heel bekend producten en heb hier zoveel goeds over gelezen.

  Ik doe mee aan de wianctie! Erg leuk.
  Volgen via bloglovin en twitter deed ik al. FB heb ik niet.
  Heb ook meteen geliked.

  Liefs, xxxx

 • Avatar van kalai cheung
  Reply kalai cheung 4 oktober 2012 at 14:11

  Ik ben heel erg benieuwd naar bijna alle producten van Philosophy aangezien er veel mensen zeer tevreden over zijn!
  Ik heb een hele onzuivere huid waardoor ik veel puistjes/pukkeltjes heb wat snel leid tot littekens ongeacht of ik ze uitknijp of niet wat natuurlijk heel erg vervelend is. Tevens ben ik ook erg benieuwd naar de miracle worker – dark spot corrector en hoop eigelijk dat DIT de Miracle voor mij word… De weg naar een zuivere, egale en stralende huid!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.