Beauty

Philosophy basis huidverzorging

4 oktober 2012

philosophyskincarewin1 - Philosophy basis huidverzorging
Een nieuwe skincare routine, voor mij èn mijn man. Waar ik normaal geen enorme liefhebber ervan ben om mijn favoriete routine in te wisselen voor compleet nieuwe producten (want: gevoelige huid die vaak onrustige reageert en maar kijken hoe nieuwe producten bevallen als net je huid weer op orde is..), heb ik dit voor deze set van Philosophy graag over gehad. In het verleden heb ik regelmatig producten van dit merk gebruikt maar de laatste jaren is het wat uit mijn verzameling geraakt. Nu het sinds enige tijd weer in Nederland te koop is komt er meer en meer van in mijn kasten en op mijn schappen te staan en ben ik blij Philosophy weer regelmatig te kunnen gebruiken. Kijk mee voor meer informatie en onze (mijn man en ik) review over deze producten. En… een toffe winactie!

Normaal gesproken test ik een nieuwe huidverzorgingsroutine minimaal 4 weken voordat ik er wat over schrijf, maar na enige tijd gebruik van deze 3 producten door mij èn mijn man zijn we beiden zo enthousiast dat we dit graag nu al wilden delen. We hebben al onze andere producten van ons schapje geveegd en zijn begonnen met deze 3 producten.
philosophyskincarewin2 - Philosophy basis huidverzorging
Purity Made Simple 240ml, €19,95
Deze gezichtsreiniger heeft vele awards gewonnen en verwijdert make-up, reinigt de huid, frist haar op en hydrateert haar in één simpele stap. De geur is licht kruidig en kan wat medicinaal aandoen, maar wij vinden het alletwee een prettige ‘wellnessgeur’. Nadat we de huid wat vochtig maken verdelen we een kleine hoeveelheid van deze reiniger over ons gezicht en nemen het hierna af met een zacht washandje en water. Hij ontdoet mijn gezicht gemakkelijk van make-up en geeft bij ons beide een prettig gevoel zonder trekkerige huid of roodheid achteraf. Wel gebruik ik voor mijn ogen eerst liever een een aparte make-upremover.

We gebruiken dit product graag in de ochtend. Als ik make-up heb gedragen dan gebruik ik deze ook ’s avonds.
philosophyskincarewin3 - Philosophy basis huidverzorging
The microdelivery exfoliating wash 240ml, €24,95
Dit exfoliërende product reinigt de huid en vernieuwt en versterkt haar. Er zit een microkorrel in verwerkt die de huid een zachte peeling geeft zodat dode huidcellen verdwijnen, de doorbloeding op gang gebracht wordt en zorgt dat de huid zacht aan voelt. Ook dit product laat bij ons alletwee geen trekkerig gevoel achter, maar juist een zachte huid en we kunnen deze peeling zonder problemen elke avond gebruiken.
philosophyskincarewin4 - Philosophy basis huidverzorging
Hope in a Jar 60ml, €39,95
Deze crème gebruiken we alletwee in de avond en in de ochtend, al merk ik dat hij voor mijn droge huid niet helemaal voldoende voeding geeft en gebruik ik er een paar druppeltjes huidolie bij in de avond (waarover binnenkort meer info en een review). Bij Paul en bij mij overdag is de crème voldoende. Waar het tijdens het aanbrengen nog lijkt alsof we telkens veels te veel product gebruiken, trekt het heerlijk snel in en voelt de huid lekker zacht en gevoed aan. Ook hiervan is de geur licht kruidig en benoemen wij dit een ‘wellnessgeur’. De crème moet fijne lijntjes en rimpeltjes vervagen, een ruwe huid weer zacht maken en helpt vochtverlies te voorkomen. Ook zitten er exfoliërende bestanddelen in die de huid helpen te ontdoen van dode huidcellen en haar helpen zacht te maken. Overdag gebruik ik wel aanvullend nog een product met SPF, op dit moment de Philosophy take shelter.

We zijn beide heel erg tevreden met deze drie producten en zien deze nog wel enige tijd in onze routine zitten. Het valt ons alletwee op dat onze huid er erg rustig uit ziet: bij mij valt mijn normaal gesproken onrustige kingebied een heel stuk minder op en bij mijn man lijkt de beginnende couperose ook minder fel. Wel gebruik ik er dus nog een oogmake-upremover, huidolie en SPF naast.

WINACTIE
Wil jij kans maken op een set met de producten zoals hierboven t.w.v. €84,85? Laat dan een reactie achter onder dit artikel met het product van Philosphy waar jij het meest nieuwsgierig naar bent. Klik hier voor de producten die bij ICI Paris XL verkrijgbaar zijn om inspiratie op te doen. Als extraatje kan je dit artikel natuurlijk liken op Bloglovin’ en mij volgen via Twitter en/of Facebook. Meedoen kan t/m donderdag 11 oktober, 23.59 uur.

Heb jij ervaring met producten van Philosophy? En… kan jij ook al zo uitkijken naar de kerstproducten? Philosophy heeft dan altijd de meest lekkere geuren in het assortiment zitten. Yum!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van sophie
  Reply sophie 11 oktober 2012 at 21:55

  Purity Made Simple lijkt me een superfijn product!!

  Liefs

 • Avatar van Hanny
  Reply Hanny 11 oktober 2012 at 10:35

  Hoi hoi,

  Waar ik vooral naar benieuwd ben is de mildheid van deze producten. Zelf heb ik ook een gevoelige huid en ben ik momenteel erg bezig met de ingredienten van producten. Wat zit er allemaal in? doen ze wat voor mn huid? zitten er irriterende ingredienten in? enz….

  Heel erg zoekende dus. Ook gebruik ik sinds kort een exfoliant, erg prettig, maar die ik nu gebruik is best heftig… lees gevoelige hjuid;-)

  Hoop dat de producten van Philosophy mn huid kalmeren…..

  fingers crossed… en volgens mij volg ik je overal al op;-)

  xxx

1 2 3 4

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
beautyboxproefdiervrij1 - De proefdiervrije Beautybox van september 2012
De proefdiervrije Beautybox van september 2012

Vandaag is het weer tijd voor het unboxen van de nieuwste Beautybox. Laat ik vooruit weer een waarschuwing doen: mocht...

Sluiten