Beauty Fashion Huis & interieur

Plus Size Outfit | Cocoonen to the max!

5 oktober 2012


Nu de herfst echt haar intrede heeft gemaakt, de temperaturen dalen en het ’s avonds eerder donker wordt is het voor mij de tijd om lekkere warme kleding te dragen die comfortabel zit om uren de bank op de kruipen met dekentjes, thee, kaarsjes aan, wierookje aan en een goed boek te lezen of een leuke film te kijken. Cocoonen dus. Vandaag een inspiratie ouftif met wel heel erg fijne cocoon-items die me heerlijk lijken voor deze herfst en winter.

Een comfortabele zwarte legging die lang genoeg is en een mooie hoeveelheid elastan bevat zoals deze van Miss Etam (€14,95). Eroverheen een wat langer singlet (Miss Etam, €12,95) zodat je onderug en billen ook lekker warm blijven en een oversized trui van MAT Fashion (€59,95) in een opvallend model met mohair voor wat extra warmte. Het meest comfortabele voor in huis om zeker te zijn van warme voetjes zijn voor mij toch echt UGGS, deze Leland versie (€159,95) in de vrolijke kleurencombinatie boysenberry/tea rose ziet er wel comfy uit en een lekkere warme shawl kan natuurlijk niet missen, zoals deze variant van Brrr.nl (€59,00).

Ik draag zelf op zo’n dag heel weinig make-up en kies dan voor bijvoorbeeld een BB Cream (Clinique, €28,30), een mascara (Lancôme hypnôse doll eyes, €30,49), een lippenbalsem (Rosebud Salve, €9,95) en een fijne handcrème die ik regelmatig aanbreng (Weleda duindoorn, €6,99).

Laat die herfst èn winter maar komen, want met zo’n outfit, kaarsjes, boeken, films, wierook en liters thee kom ik die maanden wel door! Ik vind het juist door die extra gezelligheid in huis en de mooie kleuren in de natuur (die overlopen van warme bruin-, rood- en oranjetinten naar koele wit en grijstinten) een heerlijke tijd en de koude maakt mij helemaal niet uit. Als het maar niet te nat en te glad wordt, dan is het een ander verhaal ;)

Wat vind jij van de herfst- en wintermaanden? En hoe ziet jouw ultieme cocoondag eruit?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Santje11
    Reply Santje11 9 oktober 2012 at 08:47

    Soms vind ik de herfst en winter heerlijk, maar ben wel meer het type voor wat warmer weer. Maar een lekkere herfstwandeling, en af en toe sneeuw en ijs ( als de wegen maar schoon zijn ;) ) vind ik ook fijn. Om te cocoonen, heerlijk een jogging broek aan of en legging, shirtje en een lang vest waar ik lekker in weg kan kruipen. En dan vooral lezen, of een filmpje kijken.

  • Avatar van Roxanne
    Reply Roxanne 5 oktober 2012 at 19:27

    Juist! Comfy kleertjes, weinig make-up, dekentje, sloffen en samen met mijn ♥ een film kijken :) OF, op zondag bijv als je nergens meer naartoe gaat, joggingbroek, trui/vest en geen make-up :)

  • Avatar van lin
    Reply lin 5 oktober 2012 at 11:34

    Die trui is leuk!

    Mijn ultieme cocoondag heeft in elk geval een joggingbroek, een dekentje op de bank, iets lekkers te eten en warme chocomel.. En het liefst nog een goede film er bij en mijn galaxy tab <3

  • Avatar van Sandy
    Reply Sandy 5 oktober 2012 at 08:59

    Dat paarse topje heb ik, en hij zit erg lekker :-)
    Die fleecekleedjes, daar zou ik zo in wegkruipen met mijn 3 katzels en toekomstige pup ♥

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 5 oktober 2012 at 09:26

      Ahwww je krijgt er nog een pup bij, wat leuk! ^^

  • Avatar van pretty beauty land
    Reply pretty beauty land 5 oktober 2012 at 08:37

    ik wil wegkruipen in die sjaal!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 5 oktober 2012 at 09:26

      Het is ook echt een superlekkere en fijne shawl ♥

  • Avatar van Nadine
    Reply Nadine 5 oktober 2012 at 06:05

    hmmm, mijn dag zou er ook ongeveer zo uit zien. kaarsjes aan, kop thee, sloffen aan, lekker warme trui of dekentje en een filmpje. 100 procent genieten ;d

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.