Beauty

Thierry Mugler | Alien essence absolue & Womanity ‘leather’

14 oktober 2012


Als je mij al wat langer volgt en/of persoonlijk kent, dan weet je dat ik groot fan ben van de parfums van Thierry Mugler. Ik heb mijn verzameling sinds kort met 2 nieuwe varianten aan mogen vullen en ik ben er helemaal happy mee. Vandaag laat ik Alien Essence Absolue en van ‘The Fragrances of Leather’, Womanity aan jullie zien. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en reviews (al kan je vast al wel merken dat ik enthousiast ben!).


Laat ik beginnen met Alien Essence Absolue, een intense eau de parfum met geurnoten van sambac jasmijn, heliotroop, zonnebloemen, iris, kasjmierhout, mirre, balsamico, musk, witte amber en vanille. Dit maakt samen een uniek, verrassend, zwaar en feestelijk parfum met de bekende stempel van Thierry Mugler.

Niet alleen is de flacon prachtig om te zien, ook is deze na te vullen wat in de toekomst toch handig is en geld bespaard. De 30ml flacon, die ik heb, kost namelijk €77,00 en de navulflacon waarmee je hem 2x kan vullen kost €85,00. Ik ben echt helemaal gek op de geur en draag hem zeer regelmatig de laatste tijd, maar dan wel in de avonden of tijdens een feestje want voor zo overdag kan hij soms wat te zwaar zijn.


Niet lang geleden vertelde ik jullie over The Fragrances of Leather van Thierry Mugler waarbij de 4 traditionele geuren in vaten gerijpt zijn met leerextracten. Ik heb hiervan de Womanity variant. Dit is een eau de parfum met geurnoten van vijgen, kaviaar, hout, amber en vijgenblad. Dit maakt in combinatie met de leerextracten een intensere variant van de normale Womanity die een stuk ‘frisser’ is te noemen dan de andere varianten. Maar let wel: het is geen ‘fris’ en ‘zacht’ parfum. Ook deze variant is eerder geschikt voor de avond vanwege de intensiteit van de geur. De 30ml flacon kost €69,00.

De parfums van Thierry Mugler zijn uniek, zeker geen allemansvrienden en daarom is vooraf snuffelen en wellicht met een proefje testen een goede tip of dit geuren zijn die bij jou passen. Naast dat ik de geuren echt goddelijk lekker vindt zit er nog een enorm voordeel aan: de geuren blijven heel lang op de huid ruiken. In de ochtend een paar spraytjes opbrengen is vaak voldoende om tot ’s avonds laat de geur terug te herkennen. Love it! ♥

Ben jij fan van de geuren van Thierry Mugler? Welke is jouw favoriet?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 15 oktober 2012 at 01:52

  Mijn schoonmoeder is wel fan van deze geurtjes maar zelf vind ik ze echt niet lekker haha

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 oktober 2012 at 10:32

   Ik hoor dat echt van veel mensen dat ze de geuren of juist heeel lekker vinden òf helemaal niets.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 14 oktober 2012 at 22:08

  Lijken me echt heel erg lekker, maar alleen best wel duur! Dat vind ik jammer want vaak heb ik die centjes niet haha!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 14 oktober 2012 at 21:33

  Ze blijven echt verrukkelijk.
  Liefs, xxx

 • Avatar van jana
  Reply jana 14 oktober 2012 at 19:57

  Ooh heerlijk, mooi flesje :D x

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 14 oktober 2012 at 13:10

  Die lijken me stiekem helemaal niet lekker eigenlijk! Voor mij iets te zwaar denk ik.
  Maar toch gai k ze uiteraard ruiken als ik ze toevallig zie staan!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 oktober 2012 at 10:34

   Als je niet van zwaardere geuren houdt dan kan je deze beter voorbij laten gaan denk ik ;) Maar toch ben ik heel benieuwd wat je er nu echt van vindt als je eens gaat snuffelen :)

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 14 oktober 2012 at 02:05

  Womanity vind ik er echt heel mooi uit zien! Ik vind het altijd lastig om op geurbeschrijvingen een idee te vormen, dus ik ga eens ruiken in de parfumerie denk ik!

 • Avatar van Mary-ann
  Reply Mary-ann 14 oktober 2012 at 00:40

  Ik vind de flacons van de Thierry Mugler parfums zoo mooi! <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 oktober 2012 at 10:35

   Het zijn ook echt ware kunstwerkjes ♥

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.