Beauty

Sans Soucis aqua clear skin

12 oktober 2012


Heb jij een onzuivere huid? Last van mee-eters, puistjes, een olieachtige en glanzende t-zone, grove poriën en een verstoorde huidbalans? Dan is deze winactie echt wat voor jou. Je kan namelijk kans maken op 1 van de 3 kennismakingspakketjes met in elk 3 producten uit de Sans Soucis Aqua Clear Skin lijn. Deze lijn is niet alleen geschikt voor de jongere huid, ook als je last hebt van een onzuivere huid op latere leeftijd dan is dit zeker een lijn om eens te proberen.

De kennismakingskitjes bestaan elk uit een Fresh Toner (50ml) , Hydro-Balancing 24-h care dag- en nachtcrème (15ml) en een Anti-Blemisch stick (2ml). Zo zal je huid al snel meer in balans zijn, gekalmeerd worden, minder glanzen, rustiger zijn, niet meer droog aanvoelen en wordt de ontwikkeling van huidonzuiverheden voorkomen en ontstekingsprocessen gestopt.

Kans maken op 1 van de 3 setjes?
1. Laat jouw tip tegen een onzuivere huid achter in de reacties/comments onder dit artikel
2. Als extraatje kan je dit artikel natuurlijk liken op Bloglovin’ en mij volgen via Twitter en/of Facebook.

Meedoen kan t/m vrijdag 19 oktober, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Veel succes allemaal!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jeffrey van Draanen
  Reply Jeffrey van Draanen 21 oktober 2012 at 17:54

  Niet aan je huid zitten, en wassen, niet met zeep, maar met water!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 18 oktober 2012 at 22:10

  Wat heel belangrijk is dat je niet teveel aan je gezicht moet komen!! en veel je handen moet wassen (ook voor je gezicht maar ook gewoon voor de hygiëne)

 • Avatar van Diny
  Reply Diny 18 oktober 2012 at 16:21

  Ik eet geen varkensvlees e drink veel water,zeker op de dagen dat ik werk,aico i ook niet o denderend voor je huid

 • Avatar van didi
  Reply didi 18 oktober 2012 at 01:33

  wow die heb ik echt nodig!!! mijn tip is: niet roken / drinken etc. en op de ingredienten letten als je een produt voor je huid koopt natuurlijk! ik volg je met bloglovin en ik heb geliked, en nu super hard gaan duimen hihixxx

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 18 oktober 2012 at 00:37

  De belangrijkste tip is: BLIJF ER VANAF!! Geloof me, dat bespaart je een hoop rode vlekken op je hoofd (Terwijl je net een belangrijke dag hebt en de dag erna is je hoofd nog erger en roder) en drink lekker veel water!

 • Avatar van Yvette
  Reply Yvette 16 oktober 2012 at 19:27

  Oeh dat is wat voor mij! Zie dat er al heel veel handige tips gegeven zijn. Kan er nog wel 100 opnoemen, maar mijn ultieme tip:

  – Bij een onzuivere huid heb je vaak last van puistjes, die vaak weer resulteren in wondjes. En ja, een huid vol plekjes is niet mooi. Mijn tip daar tegen is een herstellende creme. Een creme met veel vitamine E, of lekker veel oliën. Lemony flutter is bijvoorbeeld een goeie tip (een rijke nachtcreme voldoet vaak ook). Als je dat plaatselijk op het wondje/korstje aanbrengt zal je zien dat het veel sneller heelt. Dit zorgt ook nog eens dat het geen littekentje wordt!

 • Avatar van danielle
  Reply danielle 16 oktober 2012 at 17:38

  S’avonds je make up en gezicht goed reinigen en insmeren met een rijke creme.smorgens je gezicht reinigen met water of een hele milde reinigingspproduct en verzorgen met een gelcreme.

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 16 oktober 2012 at 09:53

  Oooohh geweldig dit. Toen ik de intro las van dit artikel dacht ik gelijk; Ja! Dat is precies mijn huid!

  Dus ik heb je gelijk gevolgd op twitter en facebook en dit artikel geliked.
  Mijn tip tegen puistjes/pukkels/mee-eters etc,
  is toch echt de meest logische en die zal al vast wel genoemd zijn, maar dat is dus elke dag je huid goed schoonhouden. ’s Ochtends schoonmaken, en ’s avonds ook weer.
  Ik had zelf last van acné, maar dankzij mijn gezicht goed reinigen, en één keer in de week je gezicht scrubben is het veel minder geworden.
  Oja, en als je een puistje hebt die nog niet rijp genoeg is om uit te knijpen, ga er dan niet aan krabben! Geloof me, daar krijg je plekjes van waar je later enorm spijt van gaat krijgen. Ik spreek uit ervaring.

  Nu maar hopen!
  Liefs,
  Anne.

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 14 oktober 2012 at 18:49

  Ik like je op bloglovin en op twitter/facebook.

  Tip tegen een onzuivere huid: Elke dag douchen!

 • Avatar van BeautyByTS
  Reply BeautyByTS 14 oktober 2012 at 18:01

  Mijn tip tegen een onzuivere huid is: Je kussen sloop optijd in de was doen. Als ik mijn kussen sloop een week laat liggen merk ik dat mijn huid onrustig word. Wanneer ik mijn kussen sloop na ongeveer 5 dagen “verschoont” is mijn huid een stuk rustiger.

  xoxo

 • Avatar van Jamie
  Reply Jamie 13 oktober 2012 at 20:20

  Ik heb verschillende tips, ten eerste is het belangrijk om je gezicht goed te reinigen! Elke ochtend + avond, zodat slechte bacteriën niet de kans krijgen om je poriën te verstoppen. Maar ook moet je kijken naar de ingrediënten, het kan zijn dat er iets in een product zit waar je huid niet tegen kan of het product is te uitdrogend voor je huid, dat heb ik snel. Ook altijd een vochtinbrengende crème gebruiken dus. :)
  Maar het belangrijkste is toch echt je voeding! Als je gezond(er) eet merk je dat écht aan je huid. Laat die chips een keertje staan en ga voor snoeptomaatjes ofzo, ook hartstikke lekker! :)
  Leuke winactie, ik volg je op Twitter en Facebook en ik heb dit bericht geliked op Bloglovin’!
  Liefs Jamie

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 13 oktober 2012 at 15:00

  ik doe heel graag mee! ik heb een vrij onzuivere huid,altijd al gehad, maar de echte onderhuidse ontstekingen zijn nu gelukkig verleden tijd. Hoe dit komt? Door zuivel te vermijden. Vanwege andere klachten kwam ik bij een arts, die mij zuivel afraadde, en opmerkte dat ook mijn acne hier weleens baat bij kon hebben. En het werkt echt verbluffend, na een paar dagen begonnen de onderhuidse ontstekingen weg te trekken. Helaas is dit niet de oplossing voor alles, ik blijf erg last houden van kleine puistjes, voornamelijk op mijn kaken, van die vervelende kleine, rode bultjes. Deze set zou weleens de oplossing kunnen bieden :)

 • Avatar van Vief Vissers
  Reply Vief Vissers 13 oktober 2012 at 14:51

  Gezond eten, veel water drinken, m’n huid goed reinigen en er niet te veel make-up ed op smeren, wel een goede verzorging natuurlijk

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 13 oktober 2012 at 13:46

  Wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee:)

  Mijn tip is zeezout gebruiken als scrub..Ik doe het 1 keer in de week om mijn huid te reinigen en het helpt geweldig goed tegen puistjes en andere onzuiverheden:)

  Heel veel succes aan alle lieve dames!

  xoxo

 • Avatar van Puck
  Reply Puck 13 oktober 2012 at 13:04

  Ik had tot voor kort geen onzuivere huid (meer), maar sinds twee maanden is mijn huid erg onrustig. Hoewel je gezicht reinigen, niet te veel aan je gezicht zitten, water drinken en gepaste huidverzorging gebruiken goede (algemene) tips zijn, is mijn tip tegen een onzuivere huid elke ochtend een green smoothie drinken.Het is belangrijk om je gezondheid van binnenuit te bevorderen. Een green smoothie zorgt voor de juiste vitaminen, wat zorgt voor een gezond, egaal en glowy gezicht. Ik drink sinds een week elke ochtend een green smoothie, écht verbetering aan je huid zie je pas later, maar ik heb veel meer energie! Bovendien is het ook nog eens een goede tip om af te vallen, want het is ook nog eens vullend waardoor je lekkere (tussendoor) snackjes laat liggen.

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 12 oktober 2012 at 23:06

  Mijn tips zijn

  1. veel water drinken
  2. altijd je make-up eraf halen s’avonds voor dat je naar bed gaat
  3. Je huid goed reinigen met een facewash, tonic en een goede moisturiser gebruiken
  4. Geen junk food
  5. vermijd koffie en alcohol

 • Avatar van Els
  Reply Els 12 oktober 2012 at 19:41

  Ik heb zelf geen onzuivere huid maar mijn dochter wel dus ik doe lekker mee voor haar. Ze is een opgroeiende tiener en heeft dus last van hormonen en dat merk je vooral op haar huis én haar hoofdhuid. Alles wordt net even wat vetter.
  Mijn tips:
  • Eet gezond en gevarieerd, niet teveel koffie/chocola/suiker/vet
  • Reinig je huid twee maal per dag goed, zij doet dat met een schuim van Biodermal
  • Drink voldoende water en of kruidenthee
  • Gebruik een dagcreme geschikt voor je huid, vermijd foundation maar gebruik in plaats daarvan een BB cream
  • Gebruik ’s nachts geen creme zodat je huid kan ademen
  • Als je toch een puistje hebt: niet aan pulken en smeer er ’s nachts tandpasta op, daar droogt het van uit
  • Druk een puistje alleen uit als het rijp is en doe dat met schone handen of een tissue, knijp tot er bloed komt, dan is het schoon, beetje desinfecteren met een watje met lotion

  Voor zover mijn tips!

  Groetjes Els

 • Avatar van Ikrame
  Reply Ikrame 12 oktober 2012 at 19:13

  Leuk,

  Ik heb best een onzuivere huid, dus doe ik graag mee aan deze winactie. Mijn tips:

  -Scrubben, Door je huid te scrubben, verwijder je dode huidcellen die je poriën kunnen verstoppen en zorg je voor een betere doorbloeding van je huid. Ik gebruik dan meestal een zelfgemaakte scrub, gezonder voor je huid en goedkoper. Scrubben doe je 2 a 3 keer in de week.

  – Water, thee drinken,Water zorgt er namelijk voor dat afvalstoffen worden afgevoerd die voor huid problemen zoals puistjes kunnen zorgen. Ook het drinken van groene of brandnetel thee is goed bij puistjes, omdat ze een reinigde werking hebben op de huid.

  – Poriën sluiten, Na het reinigen blijven je poriën altijd openstaan waardoor er weer gemakkelijk vuil in kan kruipen. Sluit daarom na de reiniging je poriën door je huid te besprenkelen met koud water.

  – Stomen, Door de damp verwijden je poriën en krijgt hardnekkig vuil de kans om vrij te komen. Na het stomen voelt je huid ook zachter aan. Stomen doe je 2 a 3 keer in de week.

  btw, ik hoop dat anderen wat aan mijn tips hebben gehad.

  groetjes,

  Ikrame

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 12 oktober 2012 at 18:34

  Leuk! Ik heb best wel een onzuivere huid, dus ik doe graag mee:)
  Mijn tip is: Goed reinigen en veel water drinken.. Je moet sowieso heel goed je gezicht reinigen, want als je dat niet doet dan blijft er een hele laag troep achter op je huid. En lekker veel water drinken, spreekt voor zich haha.

  Ik volg je op bloglovin en ik heb het artikel geliked:)

 • Avatar van Kaylee
  Reply Kaylee 12 oktober 2012 at 18:34

  Ik heb enorm last van een vette huid. Ik reinig het dagelijks en drink veel water.
  Vooral tijdens stressvolle periodes wordt mijn huid extra vet.
  Om dan tot rust te komen en vooral mijn huid op te peppen, maak ik een eigen masker.
  Ik heb ooit eens gelezen dat appels en bessen erg goed zijn voor een vette huid.
  Dus pureer ik appels en bessen tot een glad mengsel, beetje honing erdoor en ik heb een heerlijk masker. Deze laat ik ongeveer 10 minuten intrekken terwijl ik lekker relax en dan heb ik een lekkere soepele huid die aanzienlijk minder vet is! Ik kan het iedereen aanraden!

 • Avatar van PinkFairy
  Reply PinkFairy 12 oktober 2012 at 18:20

  Ah leuk! Dit zou mijn huid fijn vinden.
  Een tip is goed op je huid letten, hoe het op verschillende ingrediënten / producten reageert. En dus ook je verzorging hierop aanpassen. Vooral de huid met onzuiverheden heeft verschillende behoeftes. De ene keer moet je wel specifieke crèmes gebruiken, de andere keer heeft het alleen extra hydratatie nodig.

 • Avatar van Nicky
  Reply Nicky 12 oktober 2012 at 17:58

  Ik doe hier graag aan mee want mijn huid is erg onzuiver.
  3 tips die er bij mij voor hebben gezorgd dat mijn onzuivere huid iets egaler werd zijn:
  – tonic gebruiken nadat je een cleansing milk heb gebruikt.
  – af en toe sudocreme gebruiken en
  – genoeg water drinken.
  Ik heb trouwens dit artikel geliked

 • Avatar van sammy
  Reply sammy 12 oktober 2012 at 17:11

  natuurlijk niet te veel junkfood en alcohol… en iedere ochtend en avond je gezicht schoonmaken, makeup altijd afhalen… en vaak een schone kussensloop om je kussen doen!

 • Avatar van Linsey
  Reply Linsey 12 oktober 2012 at 16:38

  Ik doe graag mee met deze winactie, ik heb zelf een redelijk lastige huid en hopelijk werkt dit. Tips voor een onzuivere huid heb ik wel, zelf heb ik dat namelijk ook en de laatste tijd ben ik mezelf er meer in gaan verdiepen:

  – Reinig je gezicht elke dag, liefst in de ochtend én ’s avonds voor het slapen gaan, bijvoorbeeld met zo’n setje :) óók als je niet zo’n lastige huid hebt, voorkomen is beter dan genezen, toch? En met make-up slapen is ook een grote no-go, de huid moet namelijk kunnen ‘ademen’ en dat gaat niet met lagen make-up op. Zeker tijdens de slaap is je huid druk aan het werk.
  – smeer geen ’troep’ op je gezicht. Als je je eens goed verdiept in ingrediënten van huidverzorging en make-up zie je veel ingrediënten die echt slechte dingen voor je huid doen. Alle slechte ingrediënten vermijden is lastig, maar kijk dan naar jouw eigen huid. Heb je een hele droge huid, vermijd dan o.a. SLES en SLS in huidverzorging, dat kan nog meer uitdrogen. Heb je juist een vette huid, vermijd dan o.a. talk in make-up, je huid ziet er tijdelijk matter uit maar gaat veel sneller vet worden en glimmen
  – zit niet aan je puistjes, echt niet! Ik weet hoe lastig het is, maar het word er echt niet beter op. Vaak gaan ze dan op de verkeerde manier kapot, kan er nog een (erger) puistje bijkomen of ontstaat er later een litteken, liever niet dus.
  – Voor sommigen kan voeding ook een groot verschil maken. Bij mijzelf niet, maar mijn zus haar huid is er echt door opgeknapt. Probeer zo min mogelijk vet te eten en meer fruit en groente. Lijkt lastig, valt reuze mee. In plaats van een reep chocolade eet je gewoon een appel/wortel/perzik :) Veel drinken kan ook helpen!
  – En, ook ik heb lang problemen gehad met dit te accepteren voor mijzelf maar het is echt zo: Mensen die van jou houden vinden jou mooi hoe je bent, niet hoe je er uit ziet. Iedereen is mooi in zijn eigen manier, klinkt cliché maar als je er over nadenkt is het echt zo!

  Hopelijk hebben anderen ook wat aan mijn tips, het lijkt me ook erg tof om dit te winnen.

  Ook volg ik je op facebook en heb ik dit artikel geliked op bloglovin.

  Liefs, Linsey

 • Avatar van Serena Guerra
  Reply Serena Guerra 12 oktober 2012 at 15:01

  Gezond leven!!!!!
  Ook je levensstijl heeft invloed op je huid. Alcohol en roken hebben bijvoorbeeld een slechte invloed op je huid. In zuivelproducten zitten vaak veel hormonen die voor een uitbarsting kunnen zorgen of deze verergeren. Hetzelfde geldt voor vlees dat volgespoten is met hormonen. Enkelvoudige koolhydraten zoals suiker, snoep, koek, witbrood, chips en suikerrijke drankjes zorgen voor een serie aan reacties in je lichaam waardoor uiteindelijk de talgproductie gestimuleerd wordt, met als gevolg nog meer puistjes. Onbewerkte voeding zoals groeten en fruit en volkoren producten zijn een beter alternatief! Ook regelmatig sporten is een goed idee, door flink te zweten maak je je poriën schoon!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.