Beauty

Andrélon Oil & Care (+ oproepje testpanel)

23 november 2012


Andrélon introduceert de nieuwe Oil & Care haaverzorgingslijn met Marokkaanse arganolie waarmee je droog en pluizig haar weer compleet onder controle krijgt. Het is een intensief voedende haarlijn en alle producten bevatten een combinatie met/van verschillende oliën, waaronder arganolie, kokosolie, amandelolie, olijfolie en/of shea boter. De producten voeden en verzorgen je haar intensief en zorgt ervoor dat pluis onder controle wordt gehouden en dat allemaal zonder je haar te verzwaren. Kijk mee voor meer informatie en een review over deze producten. Zelf de producten proberen? Geef jezelf dan op voor het testpanel!

De complete lijn bestaat uit de volgende producten:

– Shampoo 300ml, €3,29
– Conditioner 300ml, €3,39
– 1-minuut Masker 180ml, €3,99
– Anti-klit spray 250ml, €3,39
– Kroescontrol intensief voedende crème 200ml, €3,39
– Kroescontrol serum-oil 75ml, €5,99.

De Andrélon Oil & Care producten zijn verkrijgbaar bij verschillende supermarkten en drogisterijen. De kroescontrol producten zijn in 2012 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en vanaf 2013 ook bij andere drogisterijen en grote supermarkten.

Allereerst ruiken de producten heerlijk en merk ik tijdens het gebruik dat er maar weinig product nodig is voor een mooi resultaat. De shampoo schuimt lekker en zorgt achteraf niet voor een oncomfortabele hoofdhuid en ik merk dat de conditioner tijdens het inmasseren op de lengtes van mijn haar het haar al direct zachter laat aanvoelen. Ik wissel de conditioner 1 keer in de week af met het 1-minuut masker wat de haren intensief voedt zonder het haar te verzwaren (goed uitspoelen!). Na het handdoekdroog maken van mijn haar gebruik ik enkele pompjes anti-klit spray over de gehele lengtes en 1 pompje serum-olie in de puntjes. Zo hoef ik mijn haar maar ééns in de 3 dagen te wassen terwijl het er in de tussentijd glad en zacht uitziet, lekker luchtig aanvoelt en heerlijk ruikt. Een tevreden gebruiker dus!

Ik kan deze producten zeker rond deze tijd van het jaar aanraden met de kou, regen en wind buiten en de warmte en droogte van de verwarming etc. binnen. Mijn haar is veel minder snel statisch en pluizig.

Testpanel
Wil jij de volledige range zelf uitproberen en met een korte review op Curvacious komen te staan? In samenwerking met Andrélon mag ik een testpanel opzetten waarbij maar liefst 10 personen de complete lijn (6 producten) toegestuurd zullen krijgen. Het is de bedoeling dat je deze producten enkele weken gaat uitproberen en vervolgens naar aanleiding van een vragenlijstje een review schrijft die gepubliceerd zal worden op Curvacious.

Heb jij krullend, kroezend, pluizig, droog en/of onhandelbaar haar? Dan roep ik jou op om je aan te melden voor het testpanel. Laat je motivatie + je haartype achter via de comments onder dit artikel en stuur je adresgegevens o.v.v. ‘Andrélon testpanel’ naar info@curvacious.nl. Jezelf opgeven kan t/m 30 november 2012, 23.59u.

Spreekt een haarverzorgingslijn als deze vol verzorgende oliën jou aan om eens te gaan proberen?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Coby
  Reply Coby 4 december 2012 at 19:50

  Hoi,
  Valt op dat er niemand met kroeshaar reageerd.Ik heb een dochter met kroeshaar en zou graag de producten willen kopen.Maar al in verschillende winkels geweest alleen de producten voor kroeshaar zoals de creme en de olie hebben ze niet.Erg jammer.

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 4 december 2012 at 11:55

  Het zijn geweldige producten… mijn kapsel is zacht, glanzend en makkelijk doorkambaar en goed te borstelen…. Het blijft prefect in model.! ;-)

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 30 november 2012 at 12:45

  Hoi hoi,

  Ten eerste wat super gaaf dat je zoveel mensen blij mag maken om deze producten te testen! Ik geef me dan ook graag op.
  Ik heb ontzettend dik en lang haar, iedere keer als ik bij de kapper zit krijg ik hetzelfde te horen: “Meisje wat heb je toch dik haar, heb je daar geen last van”.

  Ik heb geen last van de dikte/zwaarte maar wel van het feit dat het met dit weer ontzettend pluist.. vooral als ik mijn haar fhone of borstel weet je niet wat je ziet..
  De onderkant van mijn haren is vaak erg droog, maar de producten die ik er tot nu toe in smeer zorgen er dan weer voor dat het ontzettend vet wordt.. ik ben dus op zoek naar een goede productlijn.. wellicht dat dit een wondermiddeltje is!

  Liefs, Claudia

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 27 november 2012 at 12:31

  Ik heb lang haar met slag, tot net over mijn bhband achter. Het enige probleem dat ik hem is dat als ik mijn haar niet met een fohn droog mijn bovenste laag haren pluizig wordt. Soms heb ik ,zeker in de winter, wat last van een droge hoofdhuid en ik hoop dat de olie in deze lijn dit zou kunnen voorkomen! En de glans die ze beloven zou me ook wel goed uitkomen natuurlijk! Zou heel graag wat willen uitproberen!

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 25 november 2012 at 21:49

  Mijn haar is zo pluizig en droog. Dat komt omdat ik een hele dikke bos heb. Als ik gedoucht heb duurt het zeker 3 uur voor het droog is. Soms ga ik dus noodgedwongen met een natte bos slapen. De olie is dus echt nodig voor mijn haar. Ik hoop dat ik dit mag testen!

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 25 november 2012 at 15:06

  Ik zou graag in het testpanel komen aangezien mijn haar ontzettend droog en breekbaar is.
  Mijn haar was ik echt zo min mogelijk aangezien het vrij lang en dik is en na het wassen heel erg gaat pluizen en droog is wat de meest verschrikkelijke kapsels tot resultaat heeft haha! Ik heb al vele soorten shampoo en conditioner geprobeerd maar nog niks heeft het gewenste resultaat gegeven. Momenteel gebruik ik na het wassen olijfolie en flink wat serum om mijn haar weer wat vetter te krijgen. Liever zou ik natuurlijk een goede shampoo en conditioner vinden waarmee ik eindelijk van dat droge en springerige haar af kom!

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 24 november 2012 at 16:32

  Leuk dat je testers onder de lezers mag halen! Ik heb geen droog haar, maar gewoon normaal, dus ik gun de test voor een ander. Ben wel benieuwd naar de uitslag.

 • Avatar van Joy
  Reply Joy 24 november 2012 at 11:25

  Dat lijkt me echt een heel fijn product! X

 • Avatar van april
  Reply april 24 november 2012 at 10:59

  Ah dit lijkt mij super om uit te testen! Ik heb altijd wel pluizig haar, wat ik ook probeer, serum, olie en spray niks lijkt te werken. Ik ben benieuwd of deze lijn van andrelon dan wel zou werken, het zou mij echt verbazen. Ik heb redelijk veel slag in mijn haar en de puntjes zijn altijd droog en dof, als ik mijn haar borstel is het 1 en al pluis. Ik zou hier echt heeeeeel graag van afwillen want het is echt storend, dan zit me haar redelijk goed in de ochtend en ben ik op school is het alweer ”ontploft” Het zou me supertof lijken om deze lijn voor je te testen!

  Groetjes xxxx

 • Avatar van Marlot
  Reply Marlot 24 november 2012 at 09:00

  Hoi,
  ik zou graag deel uit willen maken van het testpannel,
  ik heb lang blond pluizig haar met ietwat een slag en droge punten
  ik hou van (stukjes) schrijven (zit dan ook bij de schoolkrant van mijn school)
  en ben een enorme beautyblog fan (zo ook van curvacious).
  groetjes

 • Avatar van Judith Donkers
  Reply Judith Donkers 24 november 2012 at 06:16

  Dit zou ik wel willen testen, ik heb n.l. dun en pluizig droog haar, heb al verschillende producten
  gebruikt maar nog steeds niet het goede gevonden, Deze producten van Andrelon zijn er
  goed uit en ze lijken me ook goed te werken, daarom wil ik dit graag testen,dus nu maar duimen.

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 24 november 2012 at 00:01

  Ik heb vrij pluizig haar die een slag heeft. Ik verfde mijn haar ook maandelijks maar daarmee ben ik gestopt – dus mijn haar is ook droog. Het lijkt mij geweldig om dit lijn van Andrelon uit te proberen. Ik heb zoveel over Argan Olie gelezen maar omdat producten met Argan Olie erin normaal nog wel duur kan zijn heb ik het nog nooit uitgeprobeerd. Foto skills en eventueel schrijfstijl kun je op mijn site vinden…

 • Avatar van Adriënne
  Reply Adriënne 23 november 2012 at 22:09

  Ik heb nét je blog ontdekt (vind ‘m super trouwens, ik heb je meteen even gevolgd) en dat testpanel lijkt me iets voor mij! :) Ik heb bruin, krullend haar tot op mijn schouders. Heel mooi als het goed zit, maar het heeft erg de neiging om te pluizen en dat is natuurlijk minder. Vooral nu met dit koude weer is mijn haar ontzettend droog, bijna stro. Not so charming, dus. Ik ga je dan ook snel even een mailtje sturen, want ik ben heel benieuwd naar deze nieuwe lijn van Andrélon en ik zou ‘m graag voor je blog uittesten.

  Liefs,
  Adriënne

 • Avatar van Janet Zindel
  Reply Janet Zindel 23 november 2012 at 21:58

  Oeps drukte al op verzenden! Ik heb stijl haar dat altijd pluist…ik heb al van alles geprobeerd maar niets helpt! Misschien dat deze nieuwe lijn wel werkt! Mijn haar droogt ook heeeeeeeel snel uit!

 • Avatar van Janet Zindel
  Reply Janet Zindel 23 november 2012 at 21:54

  Ja heel graag!! Ben zo benieuwd!

 • Avatar van Les is more
  Reply Les is more 23 november 2012 at 20:08

  Wat leuk zeg! Maar mijn haar is in goede staat atm. :)
  xoxo

 • Avatar van Julia...
  Reply Julia... 23 november 2012 at 19:59

  Leuk!! Ik heb lang haar. Bovenop snel vet, de lengte en de punten juist droog en pluizig.

 • Avatar van Jolanda
  Reply Jolanda 23 november 2012 at 19:46

  Ik ben helemaal excited wat betreft deze lijn van andrelon. Sta te popelen om deze producten onder handen te nemen. Wie weet mogelijk via het testpanel :)

 • Avatar van lin
  Reply lin 23 november 2012 at 17:51

  Ja! Droog haar! Check!
  Ik zou erg graag mee doen aan het testpanel, ik denk dat mijn haar dit zeker kan waarderen, aangezien het slag heeft, maandelijks geverfd wordt en daardoor,erg droog,en pluizig kan zijn. Uhm schrijfstijl en fotoskills kun je op mijn site vinden!

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 23 november 2012 at 17:29

  wat leuk! (+nieuwe hoop haha)

  Ik heb al erg veel producten geprobeerd voor mijn pluizige en droge krullen! tot nu toe ben ik redelijk tevreden met een merk, maar ik kan dit alleen betalen wanneer er een actie is. Het zou dus super fijn zijn als deze goed betaalbare lijn van andrelon zou helpen! Ik ben ook erg benieuwd naar de werking van argan olie. groetjes en succes !

 • Avatar van anne bennekom
  Reply anne bennekom 23 november 2012 at 17:25

  hallo, ik heb dik, krullend kroezig haar, er kan nix mee(geen model)vanwege de kroes ,alleen laten groeien(zodat t zwaarder wordt)helpt(volgens de kapper) er is 1 probleem het breekt steeds af, zo droog is het.van alles geprobeert maar helaas..wie weet is dit wat?ben wel benieuwd!!

 • Avatar van Martine
  Reply Martine 23 november 2012 at 17:19

  Wat lijkt het mij leuk om mee te doen met dit testpanel!
  Ik heb dun, droog haar! Mijn punten zien er vaak al snel ontzettend droog en onbehandeld uit zelfs al heb ik het net laten knippen!

  Over arganolie hoor je zoveel dat ik zelf wel erg benieuwd ben wat het doet!
  En vind zo’n testpanel dan wel leuk, ben een beetje beu elke keer dingen te kopen die dan uiteindelijk blijven liggen omdat ze niet goed werken.
  Dus graag wil ik het voor je testen maar ook om zelf verbaast te worden haha!

  Succes met uitzoeken! En hopelijk mag ik mee doen!!

 • Avatar van BeautyByTS
  Reply BeautyByTS 23 november 2012 at 17:18

  zelf heb ik een kleine slag in mijn haar, de onderkant van m’n haar is droog en pluizig, hiervoor zou ik graag de producten willen uit testen. Sinds kort heb ik ook verschrikkelijk veel klitten in mijn haar. Ik zou het erg leuk vinden om deze producten te mogen testen. Leuk dat je anderen ook de kans geeft om producten uit te testen.

  xoxo

 • Avatar van Linsey
  Reply Linsey 23 november 2012 at 16:06

  Wat leuk zeg, lijkt me heel leuk om de producten te proberen (en grondig te testen natuurlijk). Ik heb lang haar dat van zichzelf redelijk snel vet word. Aan de onderkant is het ontzettend droog en als ik wakker word is het echt niet door te kammen, er moet eigenlijk bijna altijd een anti klit spray o.i.d. in.
  Veel succes met het uitzoeken! Linsey

 • Avatar van jolanda besems
  Reply jolanda besems 23 november 2012 at 16:03

  Ik zou het graag willen testen,ik heb in korte tijd tevaak mijn haren geverft.
  Ben benieuwt of mijn haren hiermee weer mooi en stralend kunt krijgen.

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 23 november 2012 at 15:59

  Ik zou me graag opgeven voor het testpanel. Mijn haar ziet het laatste jaar geweldig af ivm de inzet van de menopauze en kan alle extra aandacht gebruiken. En arganolie zou voor zoveel dingen goed zijn dat ik bereid ben om dit eens te testen en te reviewen :)

 • Avatar van Liesbeth (candyandtreats)
  Reply Liesbeth (candyandtreats) 23 november 2012 at 15:30

  Daar hoor je echt zo veel over he nu, over arganolie. Ben nog steeds niet zo fan van olie op m’n haar dus ik ga passen maar ben wel al heel benieuwd naar de reviews!

  <3

 • Avatar van Isabel
  Reply Isabel 23 november 2012 at 15:18

  Ja zeker wel! Ik wil graag meehelpen als tester in het testpanel, hihi! Ik heb ontzettend droog haar en het gaat maar niet weg, hoe goed ik het ook verzorg (conditioner, serum, noem maar op) maar de Andrélon Oil Care lijn heb ik nog niet geprobeerd en ik ben zeer benieuwd!

 • Avatar van Vief Vissers
  Reply Vief Vissers 23 november 2012 at 15:15

  Nou en of ik dat graag zou testen en revieuwen!
  Op het moment zie ik veel van die olieproducten en steeds vraag ik me af of dat wat voor mij zou zijn.
  Ik ben ook echt op zoek naar nieuwe producten die me goed bevallen! Wat ik had iriiteert mijn hoofdhuid, ik heb al diverse andere dingen geprobeerd, maar nog niet DAT gevonden wat het is voor mijn haar. Wat jij zei over dat het niet oncomfortabel is voor de hoofdhuid sprak mij dan ook erg aan. Ik heb wel eens iets van Andrelon geprobeerd, maar dat masker maakte mijn haar te slap en zacht, maar ik begrijp van jou dat dat hiermee niet het geval is……Dus al met al ben ik hier heeeeeeel benieuwd naar!

  Ik heb lang, dun, droog, redelijk stijl, blond haar. Met dit weer inderdaad snel pluizig en statisch en een makkelijk geirriteerde hoofdhuid. Kortom de ideale testpersoon!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 23 november 2012 at 14:59

  Hi! Ik heb zojuist een mail gestuurd en zal hier mijn motivatie vertellen.
  Al enige tijd heb ik heel erg droog en krullend haar. dit is vooral gekomen nadat ik een aantal keren achter elkaar permanent heb laten zetten en heb hier zo ontzettend spijt van, bah! Nu lijkt het mij daarom een geschikte timing om deze producten te mogen testen (als ik gekozen word natuurlijk :)) Ben juist erg benieuwd of deze producten met arganolie ook goed werken met mijn haar die beschadigd is!

 • Avatar van desiree
  Reply desiree 23 november 2012 at 14:47

  Ik hen krullend, pluizig en droog haar. Soms ook wat doffig. Ik merk dat dit weer ook weinig goeds doet voor mijn haar. Ik zou graag de lijn willen testen en er een review over willen schrijven. Haar is voor mij best belangrijk, dus ik vind het ook belangrijk dat mijn haar er goed uitziet. Ziet het er goed uit, dan voel ik mij ook beter. En met dit weer is dat wel extra nodig, om 2 redenen dus! Ik heb veel positieve reacties mogen lezen over deze lijn. Ik hoop de kans te krijgen zelf te ondervinden wat deze lijn met mijn haar zal doen! En dan te kijken of mijn mening ook zo positief is!

 • Avatar van Kevser
  Reply Kevser 23 november 2012 at 14:19

  Hoi Desirée,
  Wat leuk dat je een testpanel mag uitzetten voor deze lijn! Ik ben erg benieuwd naar deze nieuwe producten aangezien arganolie ook goed schijnt te werken voor krullen. (Misschien ook daarom zo populair in Marokko?)
  Ik ben nu van alles en nog wat aan het proberen met m’n haar, met siliconen, zonder siliconen, natuurlijke shampoo, krullen shampoo, etc. Ik heb eigenlijk nog niet echt de ideale verzorging gevonden voor m’n haar. Sommige producten maken m’n haar erg droog en andere maken het weer te zwaar vice versa.. Ik ben dus erg benieuwd naar deze lijn en zou dit graag willen testen op krullen ^^ (als het goed is ken je m’n haartype ook ^^)
  Normaal gesproken koop ik niet direct een hele lijn omdat ik eerst wat dingen wil testen. Maar die producten sluiten natuurlijk wel het beste aan op elkaar, ze zitten vast niet voor niets in 1 lijn :p
  Voor mij zou het een goede kans zijn om nu eens een lijn te proberen waarvan de producten verzorgende ingrediënten hebben. Ben erg benieuwd of arganolie ook voor mij gaat werken! Ik zal je ook vast een mail sturen, succes iedereen!

 • Avatar van yasmin
  Reply yasmin 23 november 2012 at 14:16

  Hier ben ik ook nieuwsgierig naar en zou in het testpanel willen zitten. Mijn haar is droog en helemaal met deze tijd van het jaar merk ik dat mijn haar toch meer voedende verzorgingsproducten kan gebruiken. Ik stuur je een mailtje met mijn gegevens :-D

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 23 november 2012 at 14:07

  Ik ben wel heel benieuwd en wil me graag inschrijven voor het testen. Ik heb dik, droog, krullend haar (niet helemaal krullend maar vooral onderaan), ik heb nog steeds niet dé perfecte shampoo gevonden voor mijn haar. Ik ga je een mailtje sturen met mijn gegevens.

  Lieve groetjes, Esmée

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.