Beauty

Daphne Deckers | TC WOW geurlijn

15 november 2012


Vorige maand werd de 1e parfum van Daphne Deckers geïntroduceerd: TC WOW (World of Women). Naast de lingerielijn die Daphne Deckers met dit merk heeft is er nu een geurlijn bestaande uit een eau de toilette en een perfume pearl verkrijgbaar. De geur heeft een bijzondere compositie van meer dan 80 ingrediënten en is te omschrijven als elegant, vrouwelijk, gelaagd en een tikje uitgesproken. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een review.

Daphne Deckers: “Ik had een eigen lingerielijn al niet verwacht, maar een eigen parfum… dat is helemáál een droom! Een geur is iets heel persoonlijks, dus de uitdaging zat ‘m erin om iets te creëren wat helemaal ‘mij’ zou zijn, en tegelijkertijd veel vrouwen zou aanspreken. Het hele geurproces, het flesje, de verpakking, het bh‐bedeltje… Fantastisch om dat eens van begin tot eind te mogen meemaken!”

De flacon is strak en klassiek en is gedecoreerd met lieflijke lingerielintjes en een bh-bedeltje. Het past goed bij de achtergrond van het merk en het beeld wat van de geur geschetst is. De geur zelf is heel draagbaar en past bij verschillende gelegenheden. Je ruikt er frisse noten in terug maar er is ook een welkome warmte in terug te vinden. De meest opvallende geurnoten uit deze geur zijn bergamot, sinaasappel, peer, jasmijn, roze peper, roos, patchouli, cachmere en kostbare houtsoorten. Het is een eau de toilette dus de geur blijft niet de hele dag door aanwezig op de huid, even bijsprayen halverwege de dag is aan te raden om weer volledig in de geur op te gaan.

De complete geurlijn bestaat uit een eau de toilette van 50ml (€39,95), een eau de toilette van 9,5ml (€14,95) en een perfume pearl (€9,95). De perfume pearl is een bedel waar je je favoriete geur op kunt sprayen en die je aan je favoriete BH kunt hangen om zo ook vanuit je decolleté de geur bij je te kunnen dragen. TC WOW is te koop bij alle verkooppunten van Parfumerie Douglas of op Douglas.nl en bij de betere lingeriezaken die ook de WOW lingerie verkopen.

Spreekt de omschrijving van deze geur jou aan? Heb je hem wellicht al besnuffeld in de winkel? Ik ben heel benieuwd :)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 15 november 2012 at 14:55

  Dat flesje vind ik er heel schattig uit zien :)

 • Avatar van Aranka
  Reply Aranka 15 november 2012 at 13:41

  Mooi flesje zeg, zelf heb ik helemaal niks met Daphne Deckers, maar ben toch wel een beetje benieuwd.

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 15 november 2012 at 12:05

  Ik ben deze nog niet tegengekomen. Echt een mooi flesje.Zodra ik bij de douglas kom zal ik deze zeker even testen.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Xaviera
  Reply Xaviera 15 november 2012 at 10:03

  Ik ben heel benieuwd naar deze geur, de geurnoten spreken mij wel aan :) Prachtig flesje!

 • Avatar van layla
  Reply layla 15 november 2012 at 10:02

  mooie flesje zeg…

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 15 november 2012 at 09:31

  Oooh wat is dit flesje prachtig <3

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 15 november 2012 at 06:30

  Binnenkort maar eens een geurproefje van deze geur halen! Mooie bottle! ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.