Beauty

De Truly Yours box van november 2012

27 november 2012


Vandaag is het weer tijd voor het unboxen van de nieuwste Truly Yours box. Laat ik vooruit weer een waarschuwing doen: mocht je hem nog niet ontvangen en uitgepakt hebben kijk dan niet verder, anders weet je al wat er in zal zitten. Ben je te nieuwsgierig of wil je gewoon heel graag weten wat er in deze novembereditie zit: lees dan zeker verder! Deze keer is het een Elle ♥ truly yours editie, in samenwerking met fashionmagazine ELLE.

Allereerst vind je er de ELLE van december 2012 bij. Een lekkere dikke editie van 195 pagina’s waar je wel even mee zoet bent (leuk voor die regenachtige weekendmiddag met een kop thee en wat lekkers erbij!).

In de box die ik ontving zitten de volgende producten:

Lancaster skin therapy mask gel, sample 15ml
Biosilk silk therapy, sample 15ml
Sóley glóey scrub, sample 15ml
Goldwell dualsenses ultra volume treatment, sample 50ml
Kiehl’s midnight recovery treatment eyeserum, sample 3ml
Balenciaga Florabotanica, sample 1,2ml.

Ook zat er een leuke bon in voor een gratis make-up demonstratie en een miniversie van Benefit’s ‘They’re real mascara’.

En een bon om een gratis fullsize #1 lip balm bij Kiehl’s op te halen. Leuk zulke bonnen, maar toch jammer dat de producten zelf niet gewoon al direct in de boxxen zaten. Marketingtechnisch snap ik het wel: als je naar de winkel toe moet dan ben je sneller geneigd om rond te snuffelen en eventueel een ander product aan te schaffen ;)

“Oeh, wat een intrigerende bloemengeur. Flowery, but not as you know it, dankzij een diepere laag van mint, amber en vetiver. Hypnotiserend lekker goedje in een coutureflesje.” Ik vind dit echt een heerlijke geur en ik raad je dan ook zeker aan om het artikel te lezen met meer informatie en foto’s van de fullsize Balenciaga Florabotanica.


“Floep: dik, bouncy catwalkhaar in een minuut! Wie droomt van zo’n mirakel probeert deze treatment, packed met mineralen die je haar verdikken en verstevigen. Dat doet wat voor je.” Een bijzonder product wat je als een conditioner een minuutje laat intrekken, vervolgens uitspoelt en ervoor zorgt dat je haar lekker bouncy en ‘vol’ valt. Met de tube van 50ml kan je het product ook nog eens vaker dan 1 keertje gebruiken. Handig voor een weekendje weg of iets dergelijks!

“Doet je haar of het een winterdepressie heeft? Zet de hulptroepen van Biosilk in. Een leave-in treatment dat je lokken repareert en zijdezacht maakt is alles wat een uitgeblust bosje nodig heeft.” Een heerlijk haarserum waar je per keer maar een paar druppels van nodig hebt dus met dit flesje van 15ml kan je wel even vooruit. De geur ervan is ook nog eens goddelijk.


“Soms heeft je huid iets extra’s nodig, en dan grijp je dus naar een skin saver als deze: een verkoelend en hydraterend gelmasker. Een shot energie voor de vermoeide huid, basically.” Dit gelmasker voelt fris aan op de huid en geeft mijn huid een lekkere hydratatieboost. Dat kan mijn drogere huid goed gebruiken zo met dit gure weer :)


“Niet te missen product binnen Kiehl’s alom geroemde Midnight Treatment-lijn is het oogserum, een fantastisch oppeppend nieuwigheidje voor de delicate huid rond de ogen. Met teunisbloem en lavendel, zonder parabenen.” Een wat vollere oogcrème waarbij de swatch hierboven genoeg is voor beide ogen. Met deze sample kan je dus ook weer even een fijn aantal keer doen, prettig om echt even goed kennis te kunnen maken met een product. Ik vind de Kiehl’s midnight recovery producten echt heerlijk, probeer ook zeker het concentraat eens *tip*.


“Een zuiverende scrub met pepermunt en IJslandse kruiden geeft je huid een verkwikkende linkse directe. Hoera! Een juweeltje van onze IJslandse favoriet Sóley Organics.” Een gezichtsscrub met een heel fijne korrel die heel prettig aanvoelt op mijn drogere en gevoeligere huid. De frisse, kruidige geur brengt me helemaal in wellness-sferen.

De Truly Yours is een maandelijkse ‘cadeaubox’ die je als abonnement ontvangt voor €14,95 per maand inclusief verzendkosten. In elke doos zitten 5 luxe samples van exclusieve beautybrands en het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Heb jij een abonnement op de Truly Yours? Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Flavoursx
  Reply Flavoursx 3 december 2012 at 23:27

  Gaaf!

  • Avatar van Ike
   Reply Ike 4 december 2012 at 09:16

   Mooi! ;-)

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 28 november 2012 at 13:06

  Wat een leuke box!

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 27 november 2012 at 23:18

  Ik vind de box van deze maand heel fijn in elkaar gezet. Een up to date tijdschrift, fijne samples die zijn afgestemd op het winterweer een veel (luxe) merken die ik nog niet echt kende.

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 27 november 2012 at 23:01

  Ik heb de box zelf niet, maar de inhoud is geweldig. De geur florabotanica lijkt me heerlijk! Binnenkort even snuffelen in de winkel.

 • Avatar van Selina
  Reply Selina 27 november 2012 at 18:14

  Ik vond de box erg leuk maar dat masker van Goldwell is echt een drama! Vettig haar wat niet wilde zitten was het resultaat,…

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 27 november 2012 at 15:25

  Oeh dat dik bouncy catwalk haar spreekt mij wel aan! Biosilk is ook erg fijn, die van mij gebruik ik al jaren en gaat maar niet op, je hebt er zo’n klein beetje van nodig.

 • Avatar van lara
  Reply lara 27 november 2012 at 15:13

  Deze box is ook welk heel erg leuk! Met wat specialere en duurdere producten! Maar ik denk dat de beautybox door haar grote hoeveelheid fullsize producten, toch op nummer 1 blijft staan bij mij!

  Liefs Lara

 • Avatar van Xaviera
  Reply Xaviera 27 november 2012 at 14:37

  Wat een leuke box! Mij lijkt de Biosilk silk therapy erg fijn! :)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 27 november 2012 at 14:19

  Ik vind de inhoud van de box erg leuk, maar ook de uitstraling met dat roze vind ik heel erg gaaf! Nu ben ik een sucker voor roze hoor ;) maar dit vind ik gewoon mooi!

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 27 november 2012 at 14:04

  Nu met deze hele koude dagen is het heerlijk om je huid extra goed te verzorgen!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.