Beauty

Guhl rijke voeding haarverzorgingslijn

13 november 2012


Op dit moment ben ik alweer een paar weken deze Guhl ‘rijke voeding’ haarverzorgingslijn aan het testen. Een complete lijn met in totaal 6 producten die geschikt zijn voor breekbaar of beschadigd haar die o.a. monoi-olie bevatten. Een waardevol ingrediënt op basis van de heerlijk geurende tiare-bloem en kokosolie met een versterkende, hydraterende en verzorgende eigenschappen die de elasticiteit van je haar helpen te herstellen. Heb jij last van gespleten haarpunten, haarbreuk en beschadigd haar? Dan is deze lijn echt wat voor jou. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een review.

Denk niet dat je deze producten alleen kunt gebruiken als er veel invloeden van buitenaf zijn, zoals de weersomstandigheden, luchtvervuiling en UV-straling, maar ook zwemmen in chloor of zeewater en je dagelijkse haarroutine met kammen, stylen & föhnen, kleuren etc. kunnen de oorzaak zijn van beschadigd haar.

De shampoo is zuinig in gebruik omdat het een geconcentreerd product is. Ik maak mijn haar dus eerst nat, verdeel een kleine hoeveelheid shampoo over mijn handen en masseer het dan in op de hoofdhuid. Ik laat het even opschuimen en spoel het dan zorgvuldig uit.

De rijke voeding lijn van Guhl werkt in op alle stadia van haarschade en zijn opgebouwd uit 3 specifieke, innovatieve technologieën. Dankzij de Inner-Repair Technology en Lipid-Replacement Technology wordt de haarstructuur ook geregenereerd van binnenuit en de verzorgende ingrediënten van de Monoi-Hydro Technology hechten zich aan de buitenkant van het haar en maken het haaroppervlak glad. Beschadigingen aan het haar worden opgevuld en hersteld en verloren lipiden worden weer aangevuld.

Na de shampoo kan je kiezen voor een crème-conditioner, deep butter mask of een 1-minuut geconcentreerd masker. Precies in die volgorde werken ze ook van voedend tot ultra-voedend en ik pas de 2e stap dan ook aan aan wat mijn haar op dat moment nodig heeft. Over het algemeen gebruik ik de conditioner na elke wasbeurt en een masker ongeveer 1 keer in de anderhalve week.

Als 3e stap, na het handdoekdroog maken van je haar, kan je voor 2 verschillende producten kiezen; een daily repair & protect crème en het haarpunten elixer. Het zijn beide leave-in producten en hoef je dus niet uit te spoelen. Zelf gebruik ik op handdoekdroog haar eerst de crème en tegen de tijd dat het bijna droog is breng ik wat van de elixer aan op de haarpunten.

Mijn haar was weer wat frizzy aan het worden door de wisseling van de seizoenen, maar dat is gelukkig alweer verleden tijd met behulp van deze producten. Daarnaast voelt mijn haar lekker zacht aan en heeft het een mooie glans. De producten ruiken ook nog eens heerlijk en ik krijg er geen jeukende hoofdhuid van ♥ Ik kan je dus zeker aanraden deze producten eens te proberen als je beschadigd, droog of breekbaar haar hebt.

De complete Guhl Rijke Voeding productlijn bestaat uit:

– shampoo 200ml, €5,99
– crème-conditioner 200ml, €5,99
– deep butter mask 150ml, €7,35
– daily repair & protect crème 125ml, €6,99
– haarpunten elixer 50ml, €6,99
– 1-minuut geconcentreerd masker 25ml, €1,99.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Niki
  Reply Niki 16 augustus 2014 at 16:14

  Ik heb niet zo’n groot budjet dus ik vroeg me af of alleen de haarmasker voldoende is voor mijn haarbreuk en / of ik nog ecventueel de shampoo erbij moet kopen, maar dat wordt me al snel te duur.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 augustus 2014 at 09:08

   Hi Nikki! Ik denk dat je met een regelmatig haarmasker (en er ook eens mee te gaan slapen bijvoorbeeld) echt wel je haar een boost kan geven. Maar gespleten punten kan je het beste wel weg (laten) knippen, hier kan geen masker of shampoo tegenop helaas :(

 • Avatar van Niki
  Reply Niki 16 augustus 2014 at 16:13

  Werkt het ook voor krullend haar die snel droog wordt? Want dat heb ik en daardoor heb ik nu haarbreuk opgelopen

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 augustus 2014 at 09:09

   Misschien zou je voor de droge krullen eens kunnen kijken voor een haarolie? Je hebt hier maar erg weinig van nodig, maar doet echt wonderen voor pluizig en droog haar. Succes!

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 15 november 2012 at 21:55

  Ziet er heerlijk uit! Ik heb vorige week een haarmasker van Guhl gekocht, maar die kwam uit een andere lijn: Zuiver en Oplevend. Het zit in een blauw potje en er staat op: thermaal water en gember. Ik moet zeggen dat hij bijzonder lekker is. Een heerlijke geur en het maakt mijn haar ongelooflijk zacht. Ook het prijsje is zacht, haha.

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 13 november 2012 at 22:27

  Lijken me fijne producten! Wordt jouw haar er niet zwaar van?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 november 2012 at 16:57

   Daar heb ik met deze producten geen last van, gewoon goed de tijd nemen om het uit te spoelen (dat scheelt vaak een boel).

 • Avatar van jana
  Reply jana 13 november 2012 at 20:45

  Ooh klinkt goed :D x

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 13 november 2012 at 19:50

  Klinkt wel fijn! Vind de producten van Guhl sowieso vaak wel prettig :).

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 13 november 2012 at 19:14

  Lijkt me erg fijn, lang geleden dat ik nog eens een product van Guhl uitprobeerde. Moet ik maar eens verandering in brengen:)

  xoxo

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 13 november 2012 at 19:00

  Jaren lang gebruikte ik van dit merk vele producten……Het werkte wel…… Mijn kapsel werd mooi, zacht en glanzend! Ik vindt dit top kwaliteit! ;-)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 13 november 2012 at 15:57

  Deze voedende lijn lijkt mij erg fijn.
  Liefs, xxxx

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 13 november 2012 at 15:51

  deze producten lijken me voor mijn haar wel erg fijn. ik heb erg dun en droog haar waardoor het snel broos is >.<

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.