Beauty

Justin Bieber | Girlfriend eau de parfum & touchable bodylotion

28 november 2012


Vanaf vandaag is Justin Bieber’s Girlfriend te koop, de 2e eau de parfum van deze jonge zanger, die na Someday de harten van menig fan zal moeten gaan veroveren. Dit nieuwe parfum is gecreëerd om je hart sneller te laten kloppen alsof je in de buurt van Justin zelf bent. “Vasthouden en nooit meer willen loslaten, iedere aanraking iedere adem… Alles komt samen in deze verleidelijke, nieuwe geur.” Kijk mee voor meer informatie, foto’s en mijn mening over deze 2 producten.


Laat ik beginnen met de Touchable Body Lotion die verkrijgbaar is met dezelfde geur als de eau de parfum. De bodylotion komt in een lekkere grote tube met 200ml inhoud en bevat shea butter. Het is een snel intrekkende bodylotion die de huid direct zacht laat aanvoelen en een subtiele shimmer achterlaat. De geur blijft redelijk lang hangen, zeker als je deze bodylotion als basis gebruikt om de eau de parfum op te layeren: dan zal je de hele dag naar deze geur blijven ruiken.


De eau de parfum begint friszoet met de geur van mandarijn, zwarte bessen, peer en bosaardbei, gaat over naar de geur van fresia, sterjasmijn, abrikozennectar en oranjebloesem en eindigt in een warme basis van vanille orchidee en musk.  De geur is zeker gemikt op een wat jongere doelgroep, maar ik denk dat veel vrouwen hem wel lekker zullen gaan vinden. Zeker als je fan bent van wat zoetwarme geuren. De geur blijft bij mij zeker een halve dag goed te ruiken en is daarna nog heel subtiel aanwezig. Even bijsprayen voor de avond (feestje, diner of iets dergelijks) en ‘you’re good to go’!

De verpakking is bijzonder; een speelse kuntstof huls die je halverwege opent en waardoor de flacon zelf tevoorschijn komt die een hartvorm heeft. Voor mij persoonlijk iets te kinderlijk maar vast voor veel meiden erg leuk voor op de make-uptafel.

Bovenstaande producten zijn vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas.

Eau de parfum 30ml, €33,50
eau de parfum 50ml, €45,00
eau de parfum 100ml, €56,00
touchable bodylotion 200ml, €14,95.

Spreken de verpakking en de geurnoten van deze eau de parfum jou aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 29 november 2012 at 22:54

  De verpakking vind ik niks aan, maar de geurnoten spreken mij zeker wel aan. Toch binnenkort maar even gaan ruiken, denk ik.

 • Avatar van jana
  Reply jana 28 november 2012 at 19:55

  Ooh leuke verpakking :D x

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 28 november 2012 at 14:25

  Ik ben wel benieuwd naar het geurtje.
  Liefs, xx

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 28 november 2012 at 13:05

  De verpakking is erg gaaf! Ik ga zeker even snuffelen als ik hem ziet

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 28 november 2012 at 11:32

  ik vind de flacon er gaaf uit zien ;D

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 28 november 2012 at 11:23

  Deze parfum lijkt mij, ondanks dat ik Justin 10 x niets vind, toch wel lekker!

 • Avatar van Laura Louise - Fablouise
  Reply Laura Louise - Fablouise 28 november 2012 at 10:10

  Ik heb echt totaal niks met Justin Biebier, maar hij lijkt me wel lekker…

 • Avatar van Denna
  Reply Denna 28 november 2012 at 09:32

  Ik moet zeggen dat ik helemaal geen fan ben van bieber. Maar die parfum ziet echt leuk uit, gewoon als statement piece op mijn toilet tafel zou die er super uitzien.
  Toch maar eens binnenkort gaan ruiken hoe die ruikt

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 28 november 2012 at 07:57

  Na het intervieuw van afgelopen wk maandag dat Oprah met hem had vindt ik zijn muziek nog leuker en hij heeft een prachtig huis! Prachtige fleurige verpakking! Lijkt me wel een fijne geur! ;-)

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 28 november 2012 at 01:14

  Ik vind de verpakking juist erg tof!
  Ik ben heel nieuwsgierig geworden naar het luchtje. Ik ben niet zo van de Bieber, maar ga hem toch eens even ruiken binnenkort.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.