Persoonlijk

Let’s get personal! #18 | Vakantie, in de Grazia & gezelligheid

22 november 2012


Het is weer tijd voor een persoonlijke update met wat fotootjes om te laten zien waar ik de laatste tijd zoal mee bezig ben geweest en wat ik de komende tijd ga doen. Als je mij volgt via Twitter, Facebook en Instagram dan komen er al regelmatig persoonlijke updates van mij voorbij, maar volg je enkel de website dan ben je na dit artikel weer helemaal bij gekletst!

Wat veel van jullie, als het goed is, helemaal niet in de gaten hebben gehad is dat ik net terug ben van 2 weken vakantie. Ik had lekker vooruitgeschreven qua artikelen en we hadden de laptop mee om af en toe via wifi even de mails en comments bij te houden en wat te twitteren. We zijn 2 weken naar Denemarken geweest met onze hondjes (het land waar ik jaren geleden door Paul ten huwelijk werd gevraagd) in een vrijstaand boerderijtje met lekker veel grond erom, een open haard, jacuzzi en sauna èn lekker dichtbij zee. We zaten zo ongeveer halverwege Denemarken aan de linkerkant aan de kust in de buurt van Sondervig.

Het ging ons deze vakantie vooral om de rust en om onze batterijen weer op te laden. Dat is gelukt! Lekker uitslapen, ‘wellness-en’, wandelen, uitwaaien, dvd-series kijken, lezen, bordspellen spelen… Heerlijk!

Natuurlijk hebben we ook zo af en toe een leuk stadje of dorpje bezocht om wat te bekijken en te winkelen en zo spotte Paul in een Deense parfumerie ineens een GOSH oogschaduwpalette. Deze kon ik natuurlijk niet laten liggen! In Nederland ligt deze namelijk niet in de winkel en ik was te nieuwsgierig naar de kwaliteit. Binnenkort kan je dus zeker een artikel met foto’s, swatches en looks verwachten.


“Dan heb je al een topbaan en word je nog overspoeld met free goodies ook. Drie succesverhalen.” Whaaaa! In de vorige ‘Let’s get personal!’ vertelde ik jullie al over een fotoshoot en 6 november was het resultaat dan eindelijk voor jullie te zien in de Grazia special die 6 weken lang in de winkel te liggen zal zijn. Ik vond het enorm spannend om mijzelf zo in de picture te zetten met mijn site incl. fotoshoot, maar het was een gigantisch leuke ervaring en ik ben trots op het resultaat. Samen met Silvana Hoekstra, senior PR manager mode bij Maison PR en Bianca Latupapua (a.k.a. DJ/MC Lady Bee) staan we in dit artikel over Free Goodies voor je werk.

Ik heb me zelf trouwens nooit bezig gehouden met gratis producten toen ik begon met mijn site, ik wist niet eens dat dat bestond. Maar na enige tijd kreeg ik mails van bedrijven, merken, persbureaus en webwinkels en zo is het balletje gaan rollen. Curvacious is mijn fulltime baan, mijn bedrijf, en de gratis producten zijn een heel leuke bijkomstigheid van het werk wat ik doe. Een luxe waar ik heel dankbaar voor ben en het is voor de merken/producten natuurlijk ook een leuke manier om exposure op Curvacious te krijgen met een informatief artikel, review en/of look.

1. Het nieuwe beautymerk in Nederland waar ik een diner van had was van het merk Ginvera, waar ik jullie in de tussentijd al wat meer over heb verteld en waarvan jullie binnenkort een review kunnen verwachten.
2. Gezellig lunchen en shoppen met Sarah (cherryplumsky.be) voor we een zakelijke afspraak hadden in Amsterdam. Ik kon de Lushwinkel natuurlijk niet overslaan om wat lekkere badproducten te kopen voor de vakantie. Verder kocht ik bij Yves Rocher een parfum voor mijzelf en eentje voor mijn man en bij HEMA een roségouden ring en een badolie.
3. Op een dag vol met afspraken en perspresentaties tussendoor lekker lunchen met Elly (PrettyHappy.nl) bij Villa Westend, een plekje wat we eerder al eens per toeval ontdekten en waar we nu naar terug gingen voor wat uurtjes gezelligheid, lunch en drankjes voor de open haard tijdens een brainstormsessie.
4. De chocolade kerstpop-koek bleef na de The Body Shop perspresentatie niet lang heel. Al is het wel een zielig gezicht zo’n afgebroken hoofdje met een hap eruit.. Natuurlijk ga ik jullie binnenkort helemaal bijpraten over de nieuwste producten van The Body Shop voor de kerstdagen.

1. Probeer te genieten van elk moment en van de kleine dingen, hoe druk je soms ook bent of naar wat voor grootse plannen je uitkijkt. Je kan zo maar eens hele mooie dingen missen. Geniet van het hier en nu!
2. Ik zit op dit moment heel wat uurtjes met mijn neus tussen de boeken, heerlijk bijlezen en ‘bijleren’. Puur uit interesse, niet voor een studie of iets dergelijks maar omdat ik het leuk vind om over onderwerpen als internetmarketing, PR en social media marketing te lezen.
3. Terugkomen van vakantie met allemaal briefjes dat ik bij verschillende buren en het postkantoor pakketjes kon ophalen. Altijd leuk om zo thuis te komen en de reisstress te vergeten met allemaal nieuwe producten en collecties. I love my job!
4. Afgelopen maandag ben ik samen met mijn lieve moeder naar de Margriet Winterfair geweest waar we op de foto werden gezet bij een stand voor een ‘coverfoto’. Dit is het eerste uitje en de eerste foto van mij en mijn moeder samen sinds jaaaaaren en het is voor herhaling vatbaar. Het was een gezellige dag! Lekker gesjokt, allemaal leuks bekeken, lekkere hapjes geproefd, gewinkeld, geluncht en een mooie tas van mijn moeder gekregen in een donkere petrolkleur. Ik zal deze tas meenemen in de volgende outfitpost!

Oehhh en een leuk nieuwtje… Binnenkort ga ik mee op mediareis/persreis naar Praag. Hier heb ik echt superveel zin in! Het wordt voor mij de eerste keer vliegen en ik ken de andere reisgenoten/journalisten niet dus het is ook best spannend, maar het komt vast en zeker goed. De stedentrip zit vol met interessante uitjes, hippe eetgelegenheden, het ‘aansteken’ van de kerstboom en zelfs een operavoorstelling. Natuurlijk ga ik op zoek naar leuke beautywinkels en -merken en zal ik achteraf uitgebreid verslag leggen van deze trip. Praag is een stad waar ik al langer eens graag naar toe wilde, maar wat er steeds niet van kwam. Ik ben wel enkele keren eerder in Tsjechië geweest op vakantie, maar de hoofdstad is nu dan eindelijk aan de beurt. De reis wordt georganiseerd door CzechTourism in samenwerking met TravelBird.

Zo! Jullie zijn weer lekker bijgekletst! Wat heb jij de komende tijd voor leuks op de planning staan?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 2 december 2012 at 22:43

  Leuk, deze personal posts! Nu ga ik je archief doorspitten op zoek naar een goede dagcreme met spf ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 december 2012 at 11:57

   Ik kan je anders ook echt een BB Cream aanraden, dan heb je alle verzorging, SPF èn een egaler huidje in één ;)

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 24 november 2012 at 16:28

  O ja, en Praag is echt een geweldige stad! Anderhalf uur vliegen en je bent er! Ben benieuwd wat jij er van zal vinden. Geniet ervan!

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 23 november 2012 at 21:46

  Wow, wat leuk dat je op vakantie bent geweest. Ik hoop dat je ervan genoten hebt. De foto’s zien er ontspannend uit. Heerlijk thuiskomen zeker, met al die pakketjes. Wat ziet dat er heerlijk uit, ik wil helpen uitpakken… :-) Gaaf dat je in dat blad staat, ik zal het morgen kopen. En wat een lieve moeder heb je.

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 23 november 2012 at 10:19

  Geniet van je vakantie!:D Heerlijk leuke foto’s ook:D xoxo

 • Avatar van Mary-ann
  Reply Mary-ann 22 november 2012 at 22:14

  woa shitload aan pakjes lol! xD
  En omijngod Praag, wat cool! Lijkt mij zo’n mooie stad~

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 november 2012 at 10:15

   Haha, ik schaamde me ook ergens een beetje (ondanks dat het gewoon mijn werk is en ik me er absoluut niet voor hoefde te schamen) toen ik de pakketjes bij de buren op moest halen :$

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 22 november 2012 at 22:07

  Wat een leuk artikel en leuke foto’s :) Spannend je eerste keer vliegen zeg! :)

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 22 november 2012 at 21:59

  Wauw dat ziet er prachtig uit in Denemarken zeg! Ben er nog nooit geweest, maar lijkt me erg gaaf.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 november 2012 at 10:16

   Als je van rust, natuur, wandelen, strand en mooie, schone steden houdt dan is Denemarken echt wat om eens naar toe te gaan :)

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 22 november 2012 at 18:36

  Wat leuk dat je naar Praag gaat! Ik ben van de zomer geweest, prachtige stad! Veel plezier.. Ben benieuwd wat je gaat doen :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 november 2012 at 10:18

   Ik heb er ook echt heel erg veel zin in ^^ Het programma ziet er in ieder geval enorm leuk en afwisselend uit.

 • Avatar van Les is more
  Reply Les is more 22 november 2012 at 18:19

  In de grazia! Wauw wat tof.
  xoxo

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 22 november 2012 at 16:38

  Wauw, wat gaaf dat je in de Grazia staat.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Maud
  Reply Maud 22 november 2012 at 16:35

  Wat tof dat je in Grazia stond! Mooi stuk zo te zien. Leuk die coverfoto met je moeder :)

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 22 november 2012 at 15:27

  Ah gaaf dat je in de Grazia staat zeg! Zie wat je allemaal wel niet kunt bereiken met een blog:)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 november 2012 at 10:19

   Toen ik begon had ik echt geen idee dat ik er mijn werk van kon maken en zoveel leuks zou mogen meemaken ^^

 • Avatar van Xaviera
  Reply Xaviera 22 november 2012 at 15:15

  Leuk om te zien en te lezen, en gaaf dat je in de Grazia staat! Denemarken lijkt me prachtig om eens heen te gaan :)

 • Avatar van MySuperSweetLife
  Reply MySuperSweetLife 22 november 2012 at 14:56

  Wat leuk, ik had je artikel in de Grazia al gelezen. Super leuk dat je daar in staat!
  Liefs

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 22 november 2012 at 14:47

  Klinkt als een hele relaxte vakantie! Leuk om zo wat foto’s te zien. Praag is trouwens fan-tas-tisch. Stiekem vond ik het leuker dan Parijs en Londen bij elkaar. Ik wens je dan ook heel veel plezier!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 november 2012 at 10:20

   Wat leuk om te horen dat je het zo’n leuke stad vind, nu krijg ik er nog meer zin in ^^

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 22 november 2012 at 14:44

  leuke foto`s en gaaf dat je in de grazia gestaan heb!:-)

 • Avatar van yasmin
  Reply yasmin 22 november 2012 at 14:29

  Leuk om te lezen en de vakantie in Denemarken klinkt heerlijk in de oren. Mooie plaatjes en wat een leuke trip naar Praag in het vooruitschiet. Heel veel plezier alvast!

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 22 november 2012 at 14:15

  Dank je wel voor dit leuke geschreven stuk!
  Ik wens je erg veel plezier en ik weet zeker dat je veel leuke beautywinkels zal zien en veel heerlijk van de shops zult meebrengen zodat je erover kan schrijven.
  Een tip voor als je voor het eerst gaat vliegen… neem ook oordoppen mee als je toch even rust wilt. Als je iets te testen hebt houd ik me aanbevolen…. hihihi
  Heb een behouden vlucht en veel goeds!

  Tot snel!

  Lieve grtjes.,
  Ike ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.