Beauty

NO or GO! Wat voor type ben jij?

20 november 2012


Wat zou jij doen in een lastige situatie? Ben je meer een coole player, een directe diva, een kalme afwachter of een charmante casanova? Speel deze eenvoudige GO or NO videogame en kom er in een paar minuten achter wat voor type jij bent. Zo ben jij ook wellicht beter voorbereid op ‘onverwachte’  situaties.

Wat doe jij bijvoorbeeld als je in een club staat te dansen en iemand komt ineens wel héél dicht tegen je aan staan? Of je hebt een eerste date en hij/zij pakt je te snel vast.. Bekijk de 5 verschillende situaties, beoordeel de situatie en geef aan hoe jij zou reageren en ontdek wat voor type jij bent.

Natuurlijk heb ik zelf de game ook even gespeeld en ik ben een Directe Diva. “Jij weet wat je wilt en bent duidelijk. Dat is goed, want daardoor weer een ander ook wat jij wilt en wat jij niet wilt.” Dat klopt inderdaad wel! Wat voor type ben jij?

Klik hier en speel de videogame.

 

Dit is een gesponsord artikel.

 

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 20 november 2012 at 21:37

  Ik ben een Romantische! Wat raar haha, als ik iets niet wil laat ik dan toch gelijk merken.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 november 2012 at 10:02

   Jij lijkt mij inderdaad ook wel een recht-voor-dr-raap-typeje ja ;) Maar een romantische ziel dus ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.