Beauty

Nonique

29 november 2012


Nonique is een nog niet zo heel erg bekend merk in Nederland en het is tijd dat daar verandering in komt. Laat ik daarom beginnen met wat meer te vertellen over de achtergrond van deze natuurcosmeticalijn (met prijzen tussen de €1,95 en €7,95!) en verderop laat ik ook een paar fijne producten zien die mij goed bevallen. Nonique komt uit Duitsland waar oprichter Reinhard Krinke een reis maakte naar Panama en daar onder de indruk raakte van het land en het fascinerende planten- en dierenrijk. Hij heeft hier begin 2000 een tweede huis (een biologische boerderij) gekocht met daarbij 1500 Noni bomen en aloë vera planten.

De groene vruchten en sappige bladeren van de Caribische Noniplant worden toegevoegd aan alle producten van Nonique. In de noniplant zitten maar liefst ruim 150 voedingsstoffen, zo’n 800 maal meer vitaminen en enzymen dan een ananas. Langzamerhand is het assortiment uitgebreid en het wordt al in flink een aantal landen verkocht. In het assortiment vind je verschillende lijnen terug:

– Anti Aging
– Vochtinbrengend
– Tropical
– Extreme Energy
– Paradise Punch

en de producten variëren van lichaamsverzorging tot gezichtsverzorging. NONIQUE is BDIH gecertificeerd en is hiermee gecontroleerde natuurcosmetica waarbij 2 maal per jaar door een onafhankelijk controle-instituut wordt gecontroleerd op grondstoffen en bereidingswijze. De producten worden niet op dieren getest.


Ik heb zelf een aantal producten van dit merk geprobeerd en de twee producten die er voor mij hierbij uitsprongen zijn de Paradise Punch vitaalfruit gezichtscrème en lippenbalsem. Fijne producten voor een drogere huid en lippen die deze direct comfortabel laten aanvoelen. En met de heerlijke tropische geur haal je de zomer direct weer terug in huis. Op mijn hand zie je bovenaan de gezichtscrème (€4,95) en eronder de lippenbalsem (€1,95).

Ik kan je zeker aanraden om dit merk eens te proberen als je op zoek bent naar fijne, kwalitatieve èn betaalbare natuurcosmetica. Neem voor meer informatie en de webwinkel eens een kijkje op Nonique.nl.

Heb jij ervaring met dit merk? Ben je er juist heel nieuwsgierig naar geworden nu of is het misschien een merk wat jou niet aanspreekt? Ik ben benieuwd naar je reactie :)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mary-ann
  Reply Mary-ann 6 december 2012 at 23:45

  Klinkt als een erg fijn merk, en zeer betaalbaar! Ik wil er zeker eens wat van proberen :)

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 1 december 2012 at 22:32

  Wat een fijn merk lijkt me dit! Het ziet er goed uit. Ben er zeker benieuwd naar :)

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 29 november 2012 at 22:48

  Weer zo’n leuk artikel van je. Mooi om de achtergronden ook te lezen. Ik kende het merk niet. De producten zien er een beetje saai uit, maar ik wil ze zeker uitproberen. Het spreekt me heel erg aan. Op natuurlijke basis en betaalbaar, fijn!

 • Avatar van jana
  Reply jana 29 november 2012 at 20:07

  Ik ga eens een kijkje nemen :) x

 • Avatar van BeautyByTS
  Reply BeautyByTS 29 november 2012 at 18:00

  Het lijkt me een fijn merk en niet duur ook!!!

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 29 november 2012 at 17:27

  Wat een positieve reactie allemaal! NONIQUE is inderdaad natuur cosmetica voor een kleine prijs. Via onze onze webshop hebben wij een actie waarbij er 2,50 korting wordt gegeven bij aanmelding voor de nieuwsbrief. Geniet en een mooie dag gewenst!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 november 2012 at 09:25

   Wat een goede tip voor de nieuwsbriefkorting, dankjewel voor je reactie!

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 29 november 2012 at 13:59

  Lijkt me een fijn merk!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 29 november 2012 at 13:53

  tijdens mijn vakantie in duitsland heb ik een lippenbalsem gekocht van dit merk, vidn hem echt heel fijn!

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 29 november 2012 at 12:07

  Dit klinkt erg goed moet ik zeggen! Ik ben wel benieuwd naar de dagcreme. Ik ga zeker eens in de webshop kijken!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 29 november 2012 at 10:19

  Ik ben er wel nieuwsgierig naar dit merk geworden. Ik kende het helemaal niet.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Laura Louise
  Reply Laura Louise 29 november 2012 at 09:36

  Ik ken het niet, maar het is lekker betaalbaar dus zeker de moeit waar om is te proberen!

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 29 november 2012 at 00:25

  Het lijkt me een erg fijn merk. Ik vind het wel grappig, ik las erover en dacht: dat zal wel weer een fortuin kosten. Maar, ik had het helemaal mis! Het is gewoon hartstikke betaalbaar.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.