Beauty

Oproepje | Het verhaal van…

25 november 2012


In deze rubriek komen krachtige vrouwen aan het woord met elk hun eigen, bijzondere verhaal. Sterke, prachtige vrouwen die ondanks hun lichamelijke en/of geestelijke beperking(en) ervoor kiezen positief in het leven te staan. Eerder kon je al de bijzondere verhalen lezen van Lisanne en Leontine. Niet alleen konden ze zo hun eigen verhaal vertellen, maar ook zijn ze hiermee een inspiratiebron en steun voor andere vrouwen in een zelfde of gelijkwaardige situatie.

Wil jij graag jouw mooie, inspirerende, bijzondere en krachtige verhaal over ‘beauty in de ruimste zin van het woord’ teruglezen op Curvacious meld je dan aan voor deze rubriek via info@curvacious.nl. Probeer de tekst bij maximaal zo’n 1000 woorden te houden en vergeet ook niet enkele (goede kwaliteit) foto’s van jezelf en eventueel je hobby of iets dergelijks mee te sturen.

Ik zie je reactie, verhaal of vragen hierover graag tegemoet.

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 25 november 2012 at 22:31

  Vind dit een mooi initiatief dat je dit doet!

 • Avatar van anouk
  Reply anouk 25 november 2012 at 12:09

  Ik vind het een goed onderwerp wat bij velen een taboe is om over te praten. Ik leef zelf ook met een beperking (Spina Bifida, ook wel open rug genoemd). Ik ben 34 woon begeleid zelfstandig en ga door!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 november 2012 at 19:42

   Mocht je er wellicht je verhaal over willen doen dan zie ik je aanmelding graag tegemoet! :)

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 25 november 2012 at 07:12

  Zoveel kracht hebben deze vrouwen….. Ik heb ook iets en daarmee heb ik mee moeten leren leven en ben net zo sterk als hun maar niet altijd gaat het goed…. ik vecht door en geniet van al het moois wat er is en wat komen gaat! ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 november 2012 at 19:43

   Wat goed dat je ondanks alles positief in het leven staat. Mocht je je verhaal eens willen doen dan zie ik je aanmelding graag tegemoet :)

   • Avatar van Ike
    Reply Ike 25 november 2012 at 19:44

    Dank je! Ik zal eraan denken! ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.