Fashion

Plussize inspiratie | MAT Fashion herfst & winter 2012

23 november 2012


Als er toch één plussize modemerk is wat mij elk seizoen weer helemaal warm krijgt met hun prachtige campagnefoto’s dan is het wel MAT Fashion. Niet alleen de setting en het kleurgebruik is prachtig, maar ook de kleding heeft mooie belijningen, vormen en kleuren. Deze herfst en winter worden we meegenomen langs de inspirerende steden Athene, Moskou, New York, Londen, Belgrado, Dubai, Milaan, Kopenhagen, Madrid, Berlijn, Amsterdam en Parijs. Kijk mee naar de inspiratiefoto’s van deze collecties.


Omdat de collectie uit 12 delen (plaatsen) bestaat zijn er enorm veel nieuwe items terug te vinden in kleuren en stijlen voor èlk type vrouw. Het enige nadeel vind ik dat ze wel wat vollere modellen hadden mogen gebruiken zodat je echt ziet hoe de kleding valt op een vol(ler) lijf. Of je nu op zoek bent naar mooie basics, kleding voor de feestdagen of je dagelijkse werkoutfit, bij MAT Fashion kan je zeker slagen. MAT Fashion gaat t/m maat 50/52.

Wat vind jij van deze nieuwe campagnefoto’s en collectie?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 25 november 2012 at 16:16

  Ow wat een mooie kleding, is het Grieks? Ik zie overal griekse dingen staan!

 • Avatar van Sonja Eding
  Reply Sonja Eding 23 november 2012 at 22:34

  Mat heeft inderdaad elk seizoen weer geweldige items. Niet alles is mijn smaak maar Gervais vaak anders dan anders. Ik heb een paar tops en een jurkje van Mat en krijg er altijd wel een compliment over:-)

 • Avatar van yasmin
  Reply yasmin 23 november 2012 at 17:00

  Wat een ontzettend gave foto’s zeg. Ook leuke kleding zit ertussen, maar ik snap wel wat je bedoelt met dat ze vollere modellen hadden mogen gebruiken.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 23 november 2012 at 08:46

  Wat ziet dat er mooi uit zeg! Leuke kleding allemaal!

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 23 november 2012 at 08:17

  Zo mooi allemaal! Ik ga er snel een kijkje nemen! Ik had tot nu toe nooit hiervan gehoord! Ik vind vooral de coat met het ballonen onderkant prachtig! ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 november 2012 at 10:14

   Ik ben alleen bang met zo’n ballon-onderkant dat mijn onderkant er nog breder door lijkt ;) Gewoon eens passen denk ik dan :))

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 23 november 2012 at 07:25

  Ziet er wel interessant uit, ik ga eens kijken!

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 23 november 2012 at 06:31

  Ik had nog nooit van het merk gehoord, maar wat een toffe outfits staan er bij zeg! Ik ga er zeker even naar kijken.

 • Avatar van CaptureBeauty
  Reply CaptureBeauty 23 november 2012 at 01:27

  Wat een spacende foto’s haha! Wel leuke outfits!

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.