Fashion

Plussize outfit | Berry shiny autumn

9 november 2012

outfitberryshinyautumn1 - Plussize outfit | Berry shiny autumn
Ik lijk de smaak wel te pakken te hebben gekregen voor outfit posts en dat komt door alle enthousiaste en lieve comments, tweets en mailtjes die ik naar aanleiding van de vorige outfit kreeg. You’re the best! Omdat er buiten overal knisperende blaadjes lagen in de mooiste herfstkleuren vond ik het tijd voor een wat meer herfstige outfit en wat feestelijkheid en heb ik bovenstaande outfit samengesteld. Kijk mee voor meer informatie over wat ik aan heb en meer foto’s.
outfitberryshinyautumn2 - Plussize outfit | Berry shiny autumn
Het geweldige tuniekje is van X-Two, ik schreef al eens eerder over dit merk en het is echt aan te raden om hier eens te kijken als je een grote(re) maat hebt. X-Two is een merk waar je terecht kan vanaf maat 46 t/m maat 60. De kleding is verkrijgbaar bij de X-Two Stores (in Haarlem en in Winschoten), via de eigen webwinkel en via verschillende verkooppunten. Als je via de webwinkel voor 13.30u een bestelling plaatst heb je deze vaak al de volgende dag in huis, je betaalt geen verzendkosten en je kan er betalen via iDeal of PayPal.

X-Two heeft de webwinkel helemaal vernieuwd en het is een overzichtelijke website geworden waar je ook terecht kan voor inspiratie via het lookbook, maat- en combineeradvies. Tuniek Ribelle heeft op de voorkant een pailettenpatroon lopen en maakt zo een perfect item om te combineren in feestelijke outfits. Doordat de mouwtjes halflang zijn vind ik het zelf prettig dragen, ook zonder een vestje/jasje eroverheen als het ergens wat warmer is.
outfitberryshinyautumn3 - Plussize outfit | Berry shiny autumn
Het vestjasje en de bordeauxrode broek zijn van Miss Etam. Ik heb al meerdere mensen horen zeggen dat het vestje wat Chanel-erigs heeft door de kleur en de afwerking met de zwarte biesjes en de knoopjes en ik zie dat er ook wel een beetje in. Het vestje is wat steviger van stof en is voor mij een model tussen een vestje en een blazertje in, leuk om met lekker veel outfits te combineren!

De broek is gemaakt van een comfortabele jeansstof in een slimfit model met 2% elastaan. De kleur is volgens mij echt perfect voor de herfst en de winter. Neem zeker eens een kijkje tussen de overige items van de grote maten damesmode afdeling in de webwinkel en je zal zien dat er veel leuke items nieuw in het assortiment zijn!
outfitberryshinyautumn4 - Plussize outfit | Berry shiny autumn

outfitberryshinyautumn5 - Plussize outfit | Berry shiny autumn
De bordeauxrode laarsjes zijn van Marco Tozzi en de tas is van Accessorize. Al met al maakt het een feestelijke en nette outfit. Ik denk trouwens dat deze tuniek ook heel erg leuk gedragen kan worden als een jurkje met een legging en mooie laarzen eronder en ik denk dat het een gewild model gaat zijn voor de komende feestdagen. Ook het bouclé vestje is helemaal ‘in’ op dit moment en is gemakkelijk te combineren met nettere outfits (zoals ik hier deed) of met een jeans voor een meer casual look.

Ook nu ben ik weer heel benieuwd naar jullie mening over deze outfit en/of de afzonderlijke items?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Maartje
  Reply Maartje 19 november 2012 at 07:58

  Heel leuk! Vooral die Bordeaux rode broek. Alleen de schoenen zijn niet zo mijn ding.

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 16 november 2012 at 23:04

  Práchtige outfit, wauw! Die bordeaux-rode broek staat je amazing!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 november 2012 at 11:18

   Dankjewel! ^^ Ben er ook helemaal happy mee!

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Fashion
dabedelactie2 - Tip! | Spaar voor leuke kettingen en hangers bij DA
Tip! | Spaar voor leuke kettingen en hangers bij DA

Vanaf vandaag kan je bij drogisterij DA sparen voor kettingen en hangers om zo je eigen sieraad samen te kunnen...

Close