Beauty

Rimmel | Kate Moss lasting finish matte lipsticks

8 november 2012


We kunnen er niet meer om heen: matte lippen is dè trend voor deze herfst en winter en hier speelden Rimmel en Kate Moss handig op in met de lasting finish matte lipsticks. Kate Moss was nauw betrokken bij de ontwikkeling van de formule en wilde dat de matte lipsticks wel comfortabel aan zouden voelen op de lippen. En dat is gelukt! De lipsticks geven een intense dekking in een hydraterende, langhoudende formule en er is voor elke gelegenheid en voor iedereen wel een kleur te vinden. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en swatches.


Er zijn in totaal 6 kleuren verkrijgbaar:

101: een lichte, koele oudroze kleur
105: een klassieke bruinroze kleur
107: een dieppaarse, ‘berry’ kleur
111: een intense, tomaatrode kleur
112: een donkerbruine kleur met warme ondertoon
113: een nudekleur met warme ondertoon.

Zoals je ziet zijn de kleuren niet helemaal matte te noemen, maar eerder semi-matte en zal ik het zelfs een satijnen finish noemen. Een mooie, klassieke en stijlvolle finish! De lipsticks brengen soepel aan en overleven met gemak een maaltijd of een avondje uit zonder dat je al teveel hoeft bij te werken. Al vind ik dat een rode lipstick altijd perfect moet zitten en kan je deze maar beter net iets vaker bijwerken. Mijn favorieten zijn 101 en 107 en ik verwacht deze de komende tijd veel te gaan dragen.

Wel zie je met een finish als deze velletjes eerder zitten en vallen droge lippen sneller op. Scrub je lippen regelmatig (kan ook met een washandje of tandenborstel) en zorg dat je ze regelmatig insmeert met een voedende lippenbalsem. Zo zal een lipstick met een (semi-)matte finish gemakkelijker aan te brengen zijn en een mooier geheel geven.

De Rimmel Lasting Finish by Kate lipsticks zijn verkrijgbaar voor €9,49 per stuk bij de meeste drogisterijen.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 16 november 2012 at 23:08

  Wat een mooie kleuren, en de finish klinkt ook goed.

 • Avatar van jana
  Reply jana 8 november 2012 at 19:46

  101 heb ik :D Hij is prachtig :) x

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 8 november 2012 at 19:44

  Prachtige kleuren! Heb ze zelf ook op 2 na:-)

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 8 november 2012 at 19:22

  101 en 107 zijn echt absoluut mijn favoriet, al meteen vanaf het begin toen ik ze zag!

  Liefs, Esmée

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 8 november 2012 at 16:49

  Ik heb nummer 101 en 107. Erg mooi.
  Liefs, xxxx

 • Avatar van BeautyByTS
  Reply BeautyByTS 8 november 2012 at 13:35

  Ze zien er heel mooi uit, ik vind 105 de mooiste, die ga ik denk ik van de week kopen ;)

 • Avatar van lin
  Reply lin 8 november 2012 at 10:36

  Ik vind ze er heel goed uit zien, ben heel benieuwd naar 105. Laatst waren ze ontzettend in de aanbieding bij kruidvat, heb nu spijt dat ik er toen niet twee meegenomen heb…

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 8 november 2012 at 09:38

  ik heb er zelf laatst 4 kleuren van gewonnen en vind ze echt awesome :D super mooie tinten, vooral 101!

 • Avatar van Lifesplash
  Reply Lifesplash 8 november 2012 at 07:58

  Ik heb ze vaker voorbij zien komen, en oh, they are so stunning! Echt prachtig gewoon. 107, 111 en 113 vind ik het mooiste! Komen zeker op m’n wishlist, haha.

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 8 november 2012 at 07:34

  de 2 donkerste zijn m’n favoriet! prachtig! xoxo

 • Avatar van MySuperSweetLife
  Reply MySuperSweetLife 8 november 2012 at 07:24

  Ik vind ze echt prachtig. Het is dat ik al veel de veel lippenstift heb anders had ik hier zeker wel een paar leuke kleuren uit willen zoeken.
  Liefs

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 8 november 2012 at 07:00

  Wauw, de nrs. 107 & 111 zijn mijn favoriet! Super mooie lipstick kleuren! ;-)

 • Avatar van kimberly
  Reply kimberly 8 november 2012 at 00:30

  Prachtige kleuren! Ik vind vooral 101 en 113 echt lovely

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.