Huis & interieur

Webwinkeltip! | Fashion for Home

24 november 2012


Een webwinkel vol met designmeubels en moderne woonaccessoires met een goede kwaliteit tegen een goede prijs, dan ben je bij Fashionforhome.nl aan het goede adres. Alle meubels worden in productie genomen op het moment van bestelling. Door deze ‘productie op aanvraag’ kan het iets langer duren voordat je je nieuwe meubelstuk in huis hebt, maar je krijgt zo wel een scherpe prijs doordat er bespaard kan worden op opslagkosten, showroomkosten en tussenhandelaren. Natuurlijk zijn er ook producten en accessoires direct op voorraad die je dus sneller in huis hebt.


Qua merken kan je bij Fashion for Home terecht voor Amore di Casa, Red Living, Relax Bag, Sustainable Living, MiPuro, Studio Copenhagen en Furnitive. En door middel van het unieke stemplatform kan je als consument mede bepalen welke designs er in productie worden genomen en met welke ontwerpers ze gaan samenwerken. Komt één van jouw gekozen items in het assortiment dan krijg je 10% korting op dit product.

Ben jij creatief? Dan kan je ook je eigen meubelontwerp  insturen. Als er genoeg op je ontwerp wordt gestemd dan kan deze in productie worden genomen en krijg jij provisie over elke aankoop van jouw eigen ontwerp.


Bij FASHION FOR HOME kan je je bestelling betalen via iDeal, creditcard, overboeking, PayPal en eenmalige machtiging, de verzendkosten van €7,50 komen te vervallen bij een bestelling boven de €75,00 en er staat duidelijk bij elk item in de shop wat de levertijd van dat item is. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Tip: abonneer je op de nieuwsbrief en krijg een cadeaubon t.w.v. €10,00.

Ik kan zelf echt uren rondstruinen in een mooie webwinkel als deze en krijg er dan heel veel inspiratie van en een wishlist waarbij ik een geldboompje of een winnend lot uit de staatsloterij nodig heb ;) Ben jij ook graag bezig met je interieur?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Fashion for Home.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van debby
    Reply debby 26 november 2012 at 10:13

    Leuk ik sla deze op bij mijn favorieten. Komt mooi van pas, wij gaan nl begin 2013 verhuizen.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 26 november 2012 at 17:24

      Wat een spannende en drukke tijd breekt dan aan voor jullie, veel succes met verhuizen! :)

  • Avatar van Elvie
    Reply Elvie 25 november 2012 at 17:10

    Ik ga zeker een kijkje nemen. x

  • Avatar van Lin
    Reply Lin 24 november 2012 at 14:53

    Die relaxbag-bank, briljant!! Die ziet er echt heeeeel erg relaxed uit. Ik denk dat ik daar wel een weekendje op door zou kunnen brengen ;)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 25 november 2012 at 19:45

      Heerlijk voor buiten (in de zomer dan) lijkt me ook ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.