Beauty

Win 1 van de 5 Nivea for Men pakketten!

26 november 2012


Nivea en Curvacious spelen voor Sinterklaas! Verras je broer, buurjongen, neef, vader, vriend of man met een uitgebreid Nivea for Men pakket. Ik mag maar liefst 5 pakketten weggeven en in elk pakket zitten de volgende 6 producten uit de Skin Energy lijn: scheergel, 2-in-1 after-shave balsem, face wash, wake-up gezichtsgel, gezichtscrème en een eye roll-on. Lees verder voor meer informatie en doe mee zodat jij die lieve, leuke en/of grappige man in je leven nog met Sinterklaas kan verrassen met dit mooie pakket.


De scheergel geeft de huid energie tijdens het scheren, bereidt de huid voor op een optimale scheerbeurt, kalmeert de huid en heeft een vitaliserend effect. De 2-in-1 after-shave balsem kalmeert en hydrateert de gezichtshuid en geeft een energieboost. De facewash verwijdert onzuiverheden en geeft de vermoeide huid energie. De wake-up gezichtsgel geeft direct verfrissing en energie en trekt snel in. De gezichtscrème zorgt voor een gehydrateerde huid vol energie en vermindert merkbaar de tekenen van vermoeidheid en de eye roll-on gaat donkere kringen en wallen tegen en laat vermoeide ogen weer comfortabel aanvoelen.

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is in de comments onder dit artikel te vertellen wie jij dit pakket gunt en waarom. Stuur vervolgens je adresgegevens o.v.v. ‘Nivea winactie’ naar winactie@curvacious.nl. Meedoen kan t/m donderdag 29 november, 23.59u. Heel veel succes allemaal!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van nientje
  Reply nientje 8 december 2012 at 09:02

  ik wil mijn vader verwennen!!!! hij had een hele tijd wat ernstige problemen bij elkaar gehad. dit zou een fatastisch cadeau zijn!!!

 • Avatar van Rob
  Reply Rob 1 december 2012 at 16:01

  Yes! dankje dankje dankjewel!

 • Avatar van Goele
  Reply Goele 29 november 2012 at 21:59

  Ik zou het graag winnen voor mn vriend. Ons eerste kindje is onderweg en ondanks dat ik als zwangere vrouw heel wat kan klagen en zagen, is hij echt super lief voor me. Omdat ik zo bezig ben met andere dingen heb ik niet altijd even veel tijd voor hem, en verwen ik hem niet genoeg. Daarvoor zou dit Niveapakket echt perfect zijn!

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 29 november 2012 at 19:50

  Ik heb meegedaan. Ben heeeel benieuwd of ik ga winnen :D

 • Avatar van Rob
  Reply Rob 29 november 2012 at 17:10

  ik zou dit pakket aan mezelf geven, ik ben namelijk een jongen (homo) ik draag make-up enzo. ik doe dit ook als mijn studie ‘Bio-esthetiek’ ik gebruik nu producten voor vrouwen maar mijn huid heeft vaak last van te weinig hydratatie en onzuiverheden. Dus ik zou graag eens zo een echte mannenverzorgingslijn willen gebruiken!

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 29 november 2012 at 00:58

  Nog maar 23 uur en dan weet ik of ik mijn vriend blij mag maken. :D

 • Avatar van manuela
  Reply manuela 29 november 2012 at 00:07

  Voor wie ik dit wil winnen?
  Is voor mijn vader, die heb ik 2jaar niet gezien door privé omstandigheden, wat heel moeilijk was.
  Mijn vader ziet er geleefd uit en je zult hem makkelijk +10jaar schatten.
  Hij gebruikt zelf de skin energy en is daarbij erg fan van dit product.
  Dit is natuurlijk het ultieme cadeau voor de kerst voor hem!

 • Avatar van Gaia
  Reply Gaia 28 november 2012 at 21:57

  Ik zou het pakket aan mijn vader geven omdat hij er altijd voor me is. Hij staat altijd klaar om me ergens heen te brengen. Omdat hij zelf geen hoge studies heeft gedaan kan hij me nooit helpen met school en daar zit hij soms wel mee. Om hem te bedanken dat hij doet wat hij kan, wil ik hem dit pakket geven.

 • Avatar van DenisevN
  Reply DenisevN 28 november 2012 at 21:01

  Ik zou dit pakket graag voor mijn opa verdienen.
  Mijn opa is een kleine twee weken namelijk met spoed opgenomen in het ziekenhuis en is sindsdien enkele malen geopereerd. Hij wordt steeds zwakker en zwakker en dit is ontzettend sneu om te zien. Hij kan absoluut niet tegen stoppeltjes en baardgroei dus hij zit iedere keer weer te zeuren dat hij zich zo graag wil scheren. Momenteel is die daar zelf nog niet toe in staat en als hij een beetje opknapt is het leuk om hem dan zo’n pakket te kunnen geven.
  Liefs,
  Denise

 • Avatar van Enita
  Reply Enita 28 november 2012 at 18:44

  Ik zou dit pakket graag aan mijn vader willen geven. Ik vind het zo’n geweldige man met zijn droge humor, die ik graag voorzie van leuke verrassing.

 • Avatar van Lisa Postma
  Reply Lisa Postma 28 november 2012 at 15:36

  Wat een verwennerij weer voor de mannen :)
  Ik gun dit pakket mijn lieve nieuwe buurman!
  We hoeven maar te gillen en we staan bij elkaar op de stoep. Zoals ook zondagavond, het ging niet helemaal goed, en met spoed naar het ziekenhuis, wij hebben eventjes opgepast op de kindjes. Nu rustig aandoen en eventjes alleen maar aan leuke dingen denken!

  Dus voor mijn top buurman dit Nivea pakket :)

 • Avatar van els de hondt
  Reply els de hondt 28 november 2012 at 15:07

  Graag zou ik dit pakket winnen voor een vriend. Hij staat in de buitenschoolse kinderopvang als werknemer. Deze week zit ik met mijn twee kindjes een midweekje in centerparcs. En tussen zijn twee diensten door komt hij mij helpen met mijn kindjes. Zodat we kunnen gaan zwemmen en op ontdekking kunnen gaan in speeltuin. Toch super… dus hij verdient het eens echt om in de watten gelegd te worden :-)

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 28 november 2012 at 13:08

  Wat leuk dat je dit doet, ik gun dit pakket aan mijn vriend, hij mag wel wat meer voor zichzelf zorgen, vaak vind hij het onzin maar ook wel erg leuk als ik hem over dingen verteld,

 • Avatar van Carmen
  Reply Carmen 28 november 2012 at 00:13

  Ik zou dit pakket cadeau aan mijn man, zo kan hij ook zo’n poezelzacht proper babyhuidje krijgen als onze babydochter!

 • Avatar van Rahima
  Reply Rahima 27 november 2012 at 23:31

  Ik gun het mijn allerliefste man. Hij is onlangs papa geworden van onze zoon en doet de nachtdiensten: melk geven verschonen. Zodat ik lekker kan doorslapen. Hij verdient dit pakket zodat hij in de ochtend voordat hij naar zijn werk gaat eruit ziet alsof hij heerlijk heeft geslapen/uitgerust.

  Groetjes xx
  Rahima

 • Avatar van Anouk
  Reply Anouk 27 november 2012 at 20:28

  Leuk! Ik doe mee.

  Ik heb de laatste tijd nogal wat ruzie gemaakt met mijn vader, en hier heb ik spijt van. Ik bedoel vaders zijn eigenlijk toch wel de liefste wezens op aarde haha. Ze willen dat je niets overkomt en beschermen je. Daarom is dit denk ik een heel leuk ‘sorry’ cadeau voor mijn vader en meteen iets leuks voor de kerst.

  Liefs,
  Anouk

 • Avatar van Minke
  Reply Minke 27 november 2012 at 14:39

  Ik zou een deel van het pakket aan mijn vader geven en een deel aan mijn lieve vriend. Mijn lieve vriendje krijgt een deel omdat hij altijd super lief voor mij is, en altijd voor me klaar staat. En mijn vader krijgt een deel omdat hij op dit moment wel wat extra verzorging kan gebruiken, hij doet naast zijn werk een opleiding en heeft het dus super druk, maar daarnaast heeft hij ook nog een drukke familie waar hij goed op past. Dus ik zou het super leuk vinden om de twee liefste mannen van de hele wereld een lekker cadeautje te kunnen geven.
  :)

 • Avatar van Kimberly Bollen
  Reply Kimberly Bollen 27 november 2012 at 14:00

  Mijn vader kan dit wel een keer gebruiken, hij werkt bij een auto bedrijf dus komt altijd stinkend thuis en doet niks aan zn huid.

  Liefs, Kimberly

 • Avatar van Han
  Reply Han 27 november 2012 at 13:35

  Ik gun mijn lieve vriend dit pakket.
  Hij gebruikt altijd mijn producten en dat vind ik prima, maar dit is niet goed voor zijn huid omdat deze producten op mijn huid gebaseerd zijn.
  Ik gun hem daarom een eigen verzorgingslijn zodat ook hij kan genieten van speciaal voor hem geschikte huidproducten en het maximale uit zijn verzorging kan halen zodat hij er weer fris en glad uitziet.

 • Avatar van Lisette
  Reply Lisette 27 november 2012 at 10:04

  O moooooi! Ik zou dit graag winnen voor mijn broertje, omdat hij zo’n tofferd is en ik nooit cadeautjes kan bedenken voor hem. Dit zou perfect zijn! :-D

 • Avatar van Kat
  Reply Kat 27 november 2012 at 08:43

  Wat een luxe set :D
  Ik zou ‘m aan mijn vriend willen geven, want hij steelt altijd al mijn spulletjes! Ik heb nu maar een paar van mijn producten aan hem gegeven, maar het zou toch fijn zijn als hij gewoon iets van zichzelf had ;)

 • Avatar van Viktoria
  Reply Viktoria 26 november 2012 at 23:59

  Ik zou dit pakket aan mijn vriend geven. Hij laat mij nooit cremes voor hem te kopen, hij is “bang” voor cremes hahaha Maar ik wil hem verrassen en hem laten zien dat ze goed voor je zijn. Bedankt voor deze leuke actie! :)

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 26 november 2012 at 22:46

  Ik gun mijn vriend dit lekkere verwenpakket, gewoon omdat hij de laatste tijd steeds meer bezig is met huidverzorging. Dit is trouwens ook nodig, haha want z’n huid is behoorlijk onrustig. Dus zo’n lekker verwenpakket kan hij wel gebruiken :)

 • Avatar van Souad.A-K
  Reply Souad.A-K 26 november 2012 at 21:55

  Ik geef dit pakket graag aan mijn lieve, maar oh zo eigenwijze man haha. Ik wil heel graag dat hij aan huidverzorging gaat doen, maar stelt ’t altijd uit. Hopelijk dat dit pakket hem wel zover krijgt!

 • Avatar van irin
  Reply irin 26 november 2012 at 19:56

  ik zou als ik dit pakket win wat aan mijn vader geven en aan mijn vriend, eerlijk delen! Mijn vader omdat hij het altijd over potjes en zalfjes heeft die hij wil proberen, maar nooit koopt.
  mijn vriend omdat ik het soms stiekem wel nodig vindt dat hij het gebruikt, maar hij ook te eigenwijs is om het te kopen ;)

  leuke actie !

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 26 november 2012 at 19:36

  Ik gun dit pakket mijn lieve vader. Hij heeft zijn eigen bedrijf en relaxen schiet dan nog wel eens te kort. Ik hoop dat hij met dit pakket af en toe van een lekker verwenmomentje kan genieten!

 • Avatar van yasmin
  Reply yasmin 26 november 2012 at 19:31

  O wat leuk. Ik zou het graag willen winnen voor mijn vriend. Waarom? Nou eigenlijk omdat het niet alleen mijn rots in de branding is en alles is wat ik in een man zoek, maar over niet al te lange tijd moet hij een paar maanden naar het buitenland en euhm zo in de dessert kun je wel wat lichaamsverzorging gebruiken ^^

 • Avatar van Saskia
  Reply Saskia 26 november 2012 at 19:23

  Ik zou het aan mijn man geven omdat hij elke dag een overheelijke maaltijd voor mij klaar maakt!

 • Avatar van Kimly
  Reply Kimly 26 november 2012 at 19:11

  Hoi! Ik gun mijn vriend dit pakketje! Wij zijn er een aantal weken geleden achter gekomen dat we zwanger zijn, en vaak krijgt mama (ik dus) allerlei verwenpakketjes, en zit papa toe te kijken. Het lijkt mij erg leuk om hem daarom een beetje te verwennen, want ook papa verdiend wat leuks deze periode!

 • Avatar van Martine
  Reply Martine 26 november 2012 at 18:53

  Ik gun mijn vriend dit pakket. Van de zomer is zijn arm uit de kom geweest en daar heeft hij nog steeds veel last van. Wat dat betreft is een kadootje dat uit de lucht komt vallen natuurlijk al heel erg leuk. Verder is hij bezig om voor zichzelf te beginnen en dan moet je goed voor de dag komen. En hoe kun je dat beter doen dan met Nivea for men huidverzorging?

 • Avatar van Joy
  Reply Joy 26 november 2012 at 17:40

  Ik doe graag mee voor mijn man. Sinds mijn heftige zwangerschap, bevalling en eerste problematische maanden na de geboorte met veel ziekenhuis bezoekjes, heeft hij zichzelf een beetje verwaarloosd. Met dit pakket kan ie zich weer lekker opfrissen!

 • Avatar van Kaylani
  Reply Kaylani 26 november 2012 at 17:38

  Ik gun mijn vriend dit pakket omdat hij er vaak moe uitziet terwijl hij dit helemaal niet is! En hij is ook nog opzoek naar de perfecte scheercreme/gel.
  En zelf baalt hij altijd van de onzuiverheden op zijn lieve gezichtje, dus hier wil ik hem natuurlijk graag mee helpen ;)

 • Avatar van Gabrielle
  Reply Gabrielle 26 november 2012 at 17:37

  Heey!

  Wat een super leuke actie zeg! Ik zou hem cadeau doen aan mijn lieve broer.. :) hij heeft veel voor mijn over, en met kerst kan ik hem dan dit pakket geven!! Zou heel gaaf zijn..

  Succes..

  Xx Gaabry_

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 26 november 2012 at 17:34

  Mooi pakket. Ik gun dit mijn vriend heel erg! Hij zit in een hartstikke erge situatie thuis, ofja thuis kun je het eigenlijk al niet meer noemen. Zijn ouders hebben hem heel hard laten vallen de afgelopen jaren. Maar vooral de afgelopen twee weken is het helemaal uit de hand gelopen. Ik wil er niet meer over zeggen want ivm privacy. Ik gun hem ook mooie feestdagen maar die zullen voor ons niet zo mooi zijn helaas. Toch zou dit hem weer een klein beetje opvrolijken denk ik. Ik ben trots op hem, trots dat hij zo vecht voor zijn leven, want dat moet hij.

  Liefs, Esmée

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 26 november 2012 at 17:32

  Ik wil dit pakket erg graag cadeau doen aan mijn viend. 15 december hebben we alweer 6 jaar verkering en dit moet natuurlijk gevierd worden. Hij maakt regelmatig grapjes over het feit dat ik vaak op beautyblogs kijk, een mooie gelegenheid om hem te laten zien dat beautyblogs ook hem iets op kunnen leveren! ^^

 • Avatar van Annemieke
  Reply Annemieke 26 november 2012 at 16:40

  Ik zou dit pakket ontzettend gunnen aan mijn ‘oom’ Ies. Eigenlijk is hij één van de beste vrienden van m’n vader, maar van jongs af aan noemen we hem en z’n vrouw oom en tante. Zelf hebben zij bewust gekozen om geen kinderen te nemen doordat ze allebei chronische ziekten hebben en daardoor zijn ik en m’n broertje een soort van surrogaat kinderen geworden. Ies staat altijd voor ons klaar, is een soort van tweede vader, helpt ons met raad en daad en staat vaak onverwacht op de stoep met een lekker pannetje soep of een gezellig praatje. Hun eeuwige interesse en liefde voor mij is eindeloos – ook al ben ik allang volwassen! Ik gun hem juist een Nivea for Men pakket, omdat hij altijd op zoek is naar de beste spulletjes voor, tijdens en na het scheren. Vorig jaar hebben we hem met kerst een scheerpakket cadeau gedaan. Ik zou het super vinden om hem nu te verrassen met een Nivea for Men pakket!

 • Avatar van yvette
  Reply yvette 26 november 2012 at 16:28

  Ik gun dit pakket aan mijn lieve vriend. Hij is op een verschrikkelijk oneerlijke manier zijn baan kwijtgeraakt, met alle zorgen van dien. Ik zat al een tijd niet lekker in mijn vel, en door de moeilijke situatie van mijn vriend ben ik overspannen geworden. Ondanks het feit dat mijn vriend zo veel zorgen heeft, is hij er altijd voor mijn en laat hij me geen moment in de steek. Ik zou het pakket heel erg gunnen.. Omdat ik nu de enige kostwinner ben in huis hebben we ht financieel ook heel moelijk, en ik gun mijn lieve schat een heerlijk verwen pakket, zodat hij eindelijk eens kan genieten na deze ontzettend moeilijke tijd!

  Liefs

 • Avatar van Vief Vissers
  Reply Vief Vissers 26 november 2012 at 16:01

  Voor mijn lieve, zorgzame en behulpzame vader. Ik ben gehandicapt en kan niet alles zelf even goed, mijn vader staat me dan altijd met raad en daad bij. Het maakt niet uit wat, of hij het leuk vindt of er een hekel aan heeft, of het om morele steun of fysieke steun gaat, of het gaat om meedenken of meedoen, de weekelijkse boodschappen of een uitzonderlijke verdere reis. Hij staat altijd voor me klaar! Zonder hem en zijn steun en hulp zou ik heel vaak klem lopen, dus hij verdient dit pakket echt!

 • Avatar van Angeline
  Reply Angeline 26 november 2012 at 14:45

  Ik gun onze buurman dit mooie Niveapakket.
  Hij staat altijd voor ons klaar en is vaak ook nog de klos omdat er verder niemand
  thuis is in de buurt pakt hij ook nog alle pakketjes voor ons aan.
  En last but not least heeft hij mijn vlinderstruik geweldig gesnoeid,
  dus zeker wel een presentje waard.

 • Avatar van Miranda Bil
  Reply Miranda Bil 26 november 2012 at 14:37

  Wat een leuke actie. Ik zou het pakket aan m’n man cadeau doen. Hij gebruikt alleen maar de producten van Dove. Dus ik weet zeker dat hij het pakket tot de bodem van de pot/fles leeg zal maken. Waarom hij dit verdient? Omdat hij naast z’n drukke baan en studie mijn steun en toe verlaat is en toch speciaal tijd voor mij maar ook vrienden vrij maakt. Ik hou zoveel van hem!

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 26 november 2012 at 14:23

  Oh leuke actie! Dit is echt wat voor mijn vriend, hij heeft altijd een geïrriteerde huid na het scheren, ik wilde al eens producten voor hem kopen maar eerlijk gezegd had ik geen idee wat! Dit zou echt een super Sinterklaas cadeau zijn, hoef ik het alleen nog in te pakken, denk dat hij er veel aan zou hebben! :D

  Nu even een mailtje sturen en dan maar hopen, zou je misschien ook een keer een post kunnen maken over goede producten voor mannen? :)

 • Avatar van Sharmena
  Reply Sharmena 26 november 2012 at 14:06

  Ik zou dit pakket geven aan mijn vriend, dan blijft hij hopelijk eens van al mijn potjes en creme’s af haha!

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 26 november 2012 at 14:03

  Leuk om dit kado te geven aan een vriend voor x-mas! ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.