Beauty

Win 1 van de 5 Nivea for Men pakketten!

26 november 2012

Win 1 van de 5 Nivea for Men pakketten!
Nivea en Curvacious spelen voor Sinterklaas! Verras je broer, buurjongen, neef, vader, vriend of man met een uitgebreid Nivea for Men pakket. Ik mag maar liefst 5 pakketten weggeven en in elk pakket zitten de volgende 6 producten uit de Skin Energy lijn: scheergel, 2-in-1 after-shave balsem, face wash, wake-up gezichtsgel, gezichtscrème en een eye roll-on. Lees verder voor meer informatie en doe mee zodat jij die lieve, leuke en/of grappige man in je leven nog met Sinterklaas kan verrassen met dit mooie pakket.

Win 1 van de 5 Nivea for Men pakketten!
De scheergel geeft de huid energie tijdens het scheren, bereidt de huid voor op een optimale scheerbeurt, kalmeert de huid en heeft een vitaliserend effect. De 2-in-1 after-shave balsem kalmeert en hydrateert de gezichtshuid en geeft een energieboost. De facewash verwijdert onzuiverheden en geeft de vermoeide huid energie. De wake-up gezichtsgel geeft direct verfrissing en energie en trekt snel in. De gezichtscrème zorgt voor een gehydrateerde huid vol energie en vermindert merkbaar de tekenen van vermoeidheid en de eye roll-on gaat donkere kringen en wallen tegen en laat vermoeide ogen weer comfortabel aanvoelen.

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is in de comments onder dit artikel te vertellen wie jij dit pakket gunt en waarom. Stuur vervolgens je adresgegevens o.v.v. ‘Nivea winactie’ naar winactie@curvacious.nl. Meedoen kan t/m donderdag 29 november, 23.59u. Heel veel succes allemaal!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van nientje
  Reply nientje 8 december 2012 at 09:02

  ik wil mijn vader verwennen!!!! hij had een hele tijd wat ernstige problemen bij elkaar gehad. dit zou een fatastisch cadeau zijn!!!

 • Avatar van Rob
  Reply Rob 1 december 2012 at 16:01

  Yes! dankje dankje dankjewel!

 • Avatar van Goele
  Reply Goele 29 november 2012 at 21:59

  Ik zou het graag winnen voor mn vriend. Ons eerste kindje is onderweg en ondanks dat ik als zwangere vrouw heel wat kan klagen en zagen, is hij echt super lief voor me. Omdat ik zo bezig ben met andere dingen heb ik niet altijd even veel tijd voor hem, en verwen ik hem niet genoeg. Daarvoor zou dit Niveapakket echt perfect zijn!

1 2 3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
Spelregels GOSH winactie voor een goodiebag t.w.v. €100,00

Sluiten