Beauty

Bourjois ‘Paris Blue Moonlight’ kerstlook

24 december 2012

Bourjois 'Paris Blue Moonlight' kerstlook
De kerstcollectie van Bourjois is deze winter geïnspireerd op het verzilverde licht aan de nachtelijke hemel van Paris en heeft een mysterieus tintje en bevat alles om een glamourlook te creëeren. Ik voegde aan de standaardlook een donkerrode lipstick toe om het geheel nog wat meer een kerstsfeer mee te geven. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches, reviews en een look met enkele items uit de Bourjois ‘Paris Blue Moonlight’ kerstcollectie.
Bourjois 'Paris Blue Moonlight' kerstlook
Ik heb de volgende producten gebruikt:

Smoky eyes palette in 15 blue nuit (€12,99)
Khôl & Contour eye pencil in Noir Sparkling (€7,99)
1 seconde Gel Texture nagellak in 16 blue moonlight (€8,50)
Rouge Edition lipstick in 14 pretty prune (€12,99).
Bourjois 'Paris Blue Moonlight' kerstlook

Bourjois 'Paris Blue Moonlight' kerstlook
Het oogschaduwpalette valt mij helaas wat tegen. Bovenstaande swatches zijn gemaakt met een droge vinger zonder oogschaduwbasis om de pigmentatie goed weer te geven. Gelukkig komen de kleuren al heel wat meer tot hun recht met een oogschaduwbasis eronder en bij gebruik van een oogschaduwkast. De donkerblauwe kleur met de mooie shimmers erin verwerkt knalt er wat mij betreft echt bovenuit. De zilveren kleur is heel shiny en leuk om in de binnenste ooghoekjes te gebruiken.
Bourjois 'Paris Blue Moonlight' kerstlook
De Rouge Edition lipstick is het nieuwste paradepaardje op lipgebied van Bourjois en is verkrijgbaar in 28 verschillende kleuren. Er zit een kwart aan kleurpigmenten en ochideebloemextract in verwerkt wat zorgt voor een diepe kleur en een comfortabel gevoel op de lippen. De semi-glanzende finish vind ik persoonlijk ook heel erg classy staan. Ik vind dit een heel prettige lipstick en ben zeker benieuwd naar wat meer draagbare en lichtere kleurtjes ervan.
Bourjois 'Paris Blue Moonlight' kerstlook
De nagellak vind ik echt prachtig! Zo’n diepe en intense kleur blauw die in één laagje perfect dekt ben ik nog nooit tegen gekomen. Daarnaast lakt hij door het brede en afgeronde kwastje ook nog eens heel prettig en blijft de kleur (zeker met een base- en topcoat) een flink aantal dagen op de nagels zitten zonder te beschadigen. Een perfecte kleur voor de feestdagen en andere feestjes ♥
Bourjois 'Paris Blue Moonlight' kerstlook
Ik ben zelf niet helemaal tevreden over de uiteindelijke look en dat heeft denk ik met de lipstick te maken. Ik merk dat donkere en rode lipsticks mijn huid wat minder mooi laten uitkomen en ik lijk er nog bleker door.. Maar het is wel leuk om eens wat anders te proberen en op een fullface foto kan ik een lipstickkleur wel het beste laten zien natuurlijk :) Alle bovenstaande producten zijn reeds te koop.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 24 december 2012 at 23:36

  wauw mooie look alweer!

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 24 december 2012 at 11:04

  Ik vind de lipstick je juist wel goed staan, maar mee de combi met de blauwe oogschaduw wat minder mooi. Afzonderlijk van elkaar wel heel mooi. De nagellak is ook mooi zeg.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 december 2012 at 14:35

   Ja precies, bij elkaar is het ook net wat teveel denk ik. Misschien moet ik ook gewoon heel erg wennen aan rode/donkere lippen. Eens vaker mee ‘spelen’ ^^

 • Avatar van Moniek
  Reply Moniek 24 december 2012 at 10:47

  Ik vind het mooi staan hoor!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 24 december 2012 at 09:50

  dat paletje ziet er super goed uit :D

 • Avatar van Macblogster
  Reply Macblogster 24 december 2012 at 06:23

  De lipstick staat je op zich goed. Ik zou het echter combineren met een andere oogschaduwkleur.
  Bourjois heb ik al eeuwen niet meer gekocht. Ik vond dat vroeger best leuke producten hadden, maar ik zou bij God niet meer weten wat ze in het assortiment hebben. Er zijn nu ook veel meer alternatieven dan destijds. Misschien moet ik vaker blogs over Bourjois lezen. Ben ik ook weer op de hoogte :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 december 2012 at 14:36

   Bourjois heeft heel erg fijne en mooie producten in het assortiment, ik zou er zeker eens tussen gaan snuffelen ;)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 24 december 2012 at 01:06

  Mooie look hoor! Vind die kleur lipstick je wel goed staan hoor. Snap wel wat je bedoelt hoor. Ik die zelf ook niet graag zulke opvallende lipstick op :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 december 2012 at 14:36

   Ik denk ook dat dat het is, ben gewoon meer van de neutrale lippies :)

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 24 december 2012 at 00:33

  Wat een prachtige look! Die lipstick maakt je misschien wat bleker, maar toch vind ik het wel mooi staan hoor :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 december 2012 at 14:36

   Dankjewel Vera, toch leuk om te horen dat anderen het wel leuk vinden staan :)

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 24 december 2012 at 00:23

  Schitterende kleuren palette en dezelfde kleur nagellak heb ik ook! Met dit merk ben ik al bekend toen ik puber was! ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.