Beauty

De Beautybox kersteditie 2012

18 december 2012

De Beautybox kersteditie 2012
Vandaag is het weer tijd voor het unboxen van de nieuwste Beautybox. Laat ik vooruit weer een waarschuwing doen: mocht je hem nog niet ontvangen en uitgepakt hebben kijk dan niet verder, anders weet je al wat er in zal zitten. Ben je te nieuwsgierig of wil je gewoon heel graag weten wat er in deze december/kersteditie zit: lees dan zeker verder! Deze maand staat de box in het teken van ‘New Girl Christmas’, n.a.v. de Amerikaanse comdeyserie waar beauty, uiterlijk en goed voor de dag komen een grote rol in spelen.
De Beautybox kersteditie 2012
“Lieve Beautypassionista, Met de kerstdagen voor de deur kan een mooie kersteditie van Beautybox niet achterblijven. Kerst staat voor warmte, sfeer, gezelligheid, lekker eten, een prachtige kerstboom en veel cadeaus. Ook wij willen graag wat extra’s doen! Met Beautybox delen we deze maand dan ook een aantal super gave cadeautjes uit. Maak je box open en kom erachter of jij één van de gelukkigen bent. New Girl is de must-see serie van dit moment. Met deze editie willen wij jouw ‘New Girl Look’ compleet maken; van een feestelijke make-up tot een verantwoord product met een mooi verhaal.”

In de box die ik ontving zitten de volgende producten:

RevitaLash wimperserum (sample, 1ml)
Orly nagellak in Hair Band (sample, 5,3ml)
Nablus zeep in Soft Honey (fullsize, 100gr)
Make-up Studio oogpotlood in black (fullsize)
Toni&Guy creative texturizing glue (fullsize, 100ml).
De Beautybox kersteditie 2012
Naast het briefje met alle producten voor deze maand zitten er ook een aantal kortingsbonnen in, waaronder een 15% kortingsbon voor Selected Labels, Een €5,00 kortingsbon op het 1e seizoen van New Girl, een 20% kortingsbon op Killon Clipin Extensions en een €5,00 kortingsbon van Make-up Studio.

Eerlijk gezegd heb ik zelf helemaal niks met kortingsbonnen, omdat ze meestal van merken of voor producten zijn waar ik absoluut geen interesse in heb. Ook vind ik het vervelend als er dan een minimale besteding moet zijn (zoals bij de Make-up Studio) bon.. Een kortingsbon geeft mij gewoon niet een ‘verwengevoel’ zoals je met de fysieke producten in de box wel hebt.
De Beautybox kersteditie 2012
“Ga goed gestyled en gepakt de feestdagen tegemoet! Dit stylingproduct brengt indrukwekkende textuur, vorm en beweging in iedere haarstijl. Creëer talloze stijlen; van een androgyne look, een opvallende pony tot een vlot kapsel met laagjes. Geef jouw haar een extra boost tijdens de feestmaand. Beautybox is fan!” De producten van Toni&Guy ruiken sowieso heerlijk en dit product is leuk om eens met een feestje of iets dergelijks te gebruiken. Het geeft inderdaad textuur: leuk om eens af te wisselen qua haarstijl.
De Beautybox kersteditie 2012
“Nablus is een natuurlijke, plantaardige zeep die voor 80% uit olijfolie bestaat. Er zijn verschillende soorten: olijfoliezeep, dode zee modderzeep, muntzeep, komijnzeep, melkzeep en honingzeep. Nablus is geschikt voor dagelijks gebruik en voor ieder huidtype. Verwen je huid met dit heerlijke product.” Deze zeep bestaat enkel uit olijfolie, honing, kokosnootolie, sodium hydroxide en water. Ik hou wel van pure producten maar toch ben ik geen fan van vaste zeep. Ik vind vloeibare varianten gewoon veel prettiger en gemakkelijker in gebruik :)
De Beautybox kersteditie 2012
“Dit geweldige product van RevitaLash zorgt voor langere, vollere en dikkere wimpers, wie wil dat nou niet? De combinatie van krachtige polypeptiden en botanische stoffen zorgt voor mooie en gezonde wimpers binnen 12 weken. Beautybox heeft het getest en het is echt waar; binnen 3 maanden prachtige wimpers!” Ik heb nog een zelfde sample liggen uit een andere box dit jaar en heb er nog niet de tijd voor genomen om het te gaan testen. Dit ga ik de komende tijd zeker doen want ik ben benieuwd of dit nu echt werkt of niet..
De Beautybox kersteditie 2012
“Maak de ‘New Girl Look’ met deze ontdekking! Dit oogpotlood is waterproof, smudgeproof en stayproof voor een strakke eyeliner of een krachtige smokey eye. Dankzij de ingebouwde puntenslijper gaat dit oogpotlood lang mee. Leef je uit en laat je ogen spreken tijdens de feestdagen!” Hmmm ik weet het niet zo goed met weeeer een zwart oogpotlood in een box. Zo onderhand heb ik er wel heel erg veel liggen ;) Maar het moet wel gezegd worden: dit potloodje van Make-up Studio is wel een fijn exemplaar!
De Beautybox kersteditie 2012
“Wat zijn de feestdagen zonder feestelijke nagels? De nagellakken van Orly zijn van sublieme kwaliteit, veilig en vrij van gevaarlijke stoffen. Door het kleine en handige formaat zijn ze makkelijk overal mee naar toe te nemen. Er zijn 48 kleuren verkrijgbaar van de manimini’s.” Dit vind ik nu ècht een leuk product voor in een kersteditie, een feestelijke topcoat met goudkleurige shimmers erin. Love it! Leuk als subtiel accent maar ook mooi als topcoat over een andere kleur nagellak.

De Beautybox is een maandelijkse ‘cadeaubox’ die je als abonnement ontvangt voor €14,95 per maand inclusief verzendkosten. In elke doos zitten minimaal 5 producten of samples van high-end beautymerken en interessante niche-brands en het abonnement is maandelijks opzegbaar. Klik hier voor de Beautybox website en om eventueel abonnee te worden.

Heb jij een abonnement op de Beautybox? Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 19 december 2012 at 14:20

  Mooie nagellak! Zo een wil ik nog graag aanschaffen voor de kerstdagen.

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 19 december 2012 at 12:48

  Ze hebben leuke producten erin gedaan, die Toni&Guy hair glue ruikt echt goddelijk lekker. Alleen die zeep vind ik jammer hahah.

 • Avatar van Amy
  Reply Amy 18 december 2012 at 21:51

  Wat een geweldige inhoud! De Revitalash ben ik erg benieuwd naar. Jammer dat ik deze box niet kan krijgen in België, anders had ik zeker een abonnement!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 december 2012 at 09:47

   Ik vind het ook jammer dat de Deautybox in Nederland niet verkrijgbaar is, die ziet er ook goed uit vind ik! :))

 • Avatar van Asmae
  Reply Asmae 18 december 2012 at 21:03

  Leuke inhoud! Die zeepje heb ik ook! :)

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 18 december 2012 at 16:17

  Leuke inhoud!! Echt leuk om te zien wat er deze keer weer in zit! Daar kun je wel weer even mee vooruit! :)

 • Avatar van MySuperSweetLife
  Reply MySuperSweetLife 18 december 2012 at 15:52

  Hele leuke inhoud. Ik vind de beautybox de laatste tijd leuker dan de glossybox. Die nagellak is erg mooi!
  Liefs

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 18 december 2012 at 15:45

  Wat een leuke box.
  Liefs, xx

 • Avatar van Laura Louise - Fablouise
  Reply Laura Louise - Fablouise 18 december 2012 at 15:26

  De inhoud deze maand is echt heer erg leuk!

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 18 december 2012 at 14:49

  Ik heb hem ook, heb alleen een felblauw oogpotlood. Vind hem geweldig!!
  Ik was erg blij met de box deze maand :)

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 18 december 2012 at 14:30

  Super…. vooral de nagellak! ;-)

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 18 december 2012 at 14:18

  Ik vond deze box heel fijn. Als jij de eerdere revitalash nog hebt liggen kun je het mooi onderhouden voor langer resultaat. Mijn stuk zeep rook naar goedkope plastic babypoppen, niet zo lekker. Maar hij maakt mijn huid wel zacht.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.