Beauty

De BEAUTYBOX van oktober 2012

1 december 2012


Vandaag is het weer tijd voor het unboxen van de nieuwste BEAUTYBOX. Laat ik vooruit weer een waarschuwing doen: mocht je hem nog niet ontvangen en uitgepakt hebben kijk dan niet verder, anders weet je al wat er in zal zitten. Ben je te nieuwsgierig of wil je gewoon heel graag weten wat er in deze oktobereditie zit: lees dan zeker verder! Deze maand is het thema glamour en zal je er een feestelijke look mee kunnen creëeren.

“Lieve beautypassionista, wat gaat de tijd toch snel, voor je het weet staan de feestdagen alweer aan de deur! Dat betekent: gezelligheid met vrienden en familie, lekker eten, leuke cadeaus maar vooral ‘extra goed voor de dag komen’. Daar kan je wat ons betreft niet vroeg genoeg mee beginnen! Bautybox helpt jou alvast bij het creëeren van een feestelijke look en daarom is het thema deze maand GLAMOUR! Glamour staat voor verzorgend, stralend, schoonheid en stijlvol. Dat is wat Beautybox deze maand wilt uitstralen. Met de producten uit de box zul jij je op en top vrouw voelen. Van je haar tot je huid en van je ogen tot je nagels zul jij verwend worden!”

In de box die ik ontving zaten de volgende producten:

Syoss heat-protect styling-spray (fullsize, 250ml)
Maria Galland 410 crème minceur modelante (sample, 30ml)
Pupa Milano VAMP! mascara (sample, 4ml)
Wet ’n Wild megalast nail color in E2172 Disturbia (fullsize, 13,5ml)
Superlooks lip & eye liner pencil in 02 (zilver) en 09 (goud) (fullsize, 1,4gr).

“Wet dit product wordt jouw haar beschermd tot 200C tegen de hitte van een föhn of steiltang. De spray vermindert pluis tot 24 uur en maakt het haar glad en dat is precies wat we willen!” Een sprayproduct wat je op handdoekdroog of droog haar kan gebruiken en je haar tegen de warmte van je haartools beschermt. Ik vind het zelf geen fijn product; de geur spreekt me niet aan en mijn haar voelt er een beetje plakkerig van aan helaas..


“Deze heerlijke, romige en modellerende crème is ideaal voor de totale en weldadige verzorging van het lichaam. Door het exclusieve Minceur-werkstoffencomplex wordt de vorming van nieuwe vetcellen voorkomen, de huid wordt steviger en voorzien van nieuwe energie.” Deze luxe sample komt in een glazen potje, chique! De geur en het huidgevoel is heel fris en ik merk dat mijn huid direct zachter aanvoelt zonder plakkerig laagje, iets wat bij veel ‘afslankcrèmes’ toch wel anders kan zijn. Ik geloof zelf niet zozeer in zulke crèmes, maar denk wel dat je huid regelmatig (het liefst dagelijks) inmasseren met een goede voedende crème de huid strakker en mooier kan doen aanvoelen. Al met al zeker een fijne bodycrème maar verwacht geen wonderen ;)


“Superlooks is hèt cosmeticamerk met een uniek ’total look’ concept dat de mooiste make-up looks voor alle gelegenheden voor jou samenstelt. Deze unieke make-up potloden zijn multifunctioneel. Zo kan het potlood fungeren als oogschaduw, oogpotlood, lippenpotlood of als basis voor een lippenstift.” Hmmm alhoewel de pigmentatie en de romigheid van de potloden zeker goed is, doen deze potloden me niet zoveel. Ik gebruik gewoonweg nooit goud of zilver in een ooglook (en al helemaal niet voor de lippen…). Wel leuk om eens met een ander merk kennis gemaakt te hebben!

“De naam MegaLast Nail Color verraadt het al een beetje: deze nagellak chipt niet snel en is lekker longlasting. Daarnaast zijn de lakjes van Wet ’n Wild vrij van de stoffen DPB, tolueen en formaldehyde en voorzien van een speciale formule met een mineraal- en calciumcomplex dat je nagels sterker maakt en verkleuring tegengaat.” Wat een mooi en intens donkerpaars lakje! In zonlicht of onder een felle lamp komt er ook nog een bijzondere shimmer tevoorschijn, prachtig! Door het brede borsteltje lakt de nagellak heel prettig en de kleur dekt in 2 laagjes.

“Pupa Milano snapt dat volume veruit het belangrijkste resultaat is dat een vrouw eist van haar mascara. De Vamp! mascara doet haar naam absoluut eer aan. Met een paar slagen zijn de wimpers vol, stevig en extra gevuld.” Dit is echt een vondst voor mij, want wat geeft deze mascara een mooi resultaat. Als de sample ‘op’ is dan ga ik deze mascara zeker in de fullsize verpakking kopen: fijn borsteltje, brengt gemakkelijk en zonder klontjes aan en geeft in 1 laagje meer effect dan menig andere mascara die ik in meerdere lagen op moet brengen. Topper!

De BEAUTYBOX is een maandelijkse ‘cadeaubox’ die je als abonnement ontvangt voor €14,95 per maand inclusief verzendkosten. In elke doos zitten minimaal 5 producten of samples van high-end beautymerken en interessante niche-brands en het abonnement is maandelijks opzegbaar. Klik hier voor de BEAUTYBOX website en om eventueel abonnee te worden.

Let op: in november is er geen Beautybox wegens de extra feestelijke december editie. Deze december editie is op dit moment helaas al uitverkocht, dus als je je aanmeldt dan ontvang je als eerste de januari editie.

Heb jij een abonnement op de BEAUTYBOX? Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 3 december 2012 at 22:41

  Ik heb hem ook gehad, een maandje geleden alweer.. :-)
  De inhoud vond ik dit keer niet zo heel geweldig. De potloodjes gebruik ik niet, de creme heb ik weggegeven, omdat ik geen afslankcreme’s gebruik. En het syoss product vond ik ook niet zo heel fijn, mijn haren gaan er ook van plakken. De mascara vond ik wel heel erg fijn. Een lekker zacht borsteltje en een mooi resultaat. Dus ik hoop dat de feest-editie heeeeeeeel mooi is……

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 december 2012 at 11:53

   Ik ben zelf ook heel nieuwsgierig geworden naar de kerst-editie, nog heel eventjes wachten ^^

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 1 december 2012 at 23:42

  wat een mooie nagellak zeg!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 1 december 2012 at 22:38

  Ik ben ook lid, en vond het een leuke inhoud! vooral de pupa vamp mascara ben ik fan van <3

 • Avatar van jana
  Reply jana 1 december 2012 at 20:46

  Wat een mooie inhoud :D x

 • Avatar van desiree
  Reply desiree 1 december 2012 at 17:23

  Ik had een andere crème en ander kleur lakje. was wel heel blij met de box. Wel raar dat ze een maand overslaan. En uit deze box, ik ben toch wel heel benieuwd wie die potloden als lippotlood gaat gebruiken :p

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 december 2012 at 11:58

   Wellicht komen die lipkleuren met carnaval voorbij? ;)

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 1 december 2012 at 14:05

  Ik ben erg benieuwd naar de december-editie. Ik vind het trouwens wel jammer dat dit nu al de tweede keer is dat er een maand wordt overgeslagen… Maar verder: beste box die in NL te krijgen is!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 december 2012 at 11:59

   Het is ook zeker wel even jammer, ik ben dan ook heel benieuwd naar de kerst-editie want je verwachtingen zijn dan wel erg hoog inderdaad :)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 1 december 2012 at 11:24

  Leuke inhoud :)

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 1 december 2012 at 09:55

  Wel mooi maar niet vernieuwend! De kleur van de nagellak is prewtty :)

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 1 december 2012 at 06:04

  Hebben….. zoveel moois…..;-)

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 1 december 2012 at 05:45

  Wel een aardige box moet ik zeggen, zitten mooie spulletjes in:-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.