Beauty

De GLOSSYBOX van december 2012

13 december 2012

glossyboxdecember2012 1 - De GLOSSYBOX van december 2012
Vandaag is het weer tijd voor het unboxen van de nieuwste GLOSSYBOX. Laat ik vooruit weer een waarschuwing doen: mocht je hem nog niet ontvangen en uitgepakt hebben kijk dan niet verder, anders weet je al wat er in zal zitten. Ben je te nieuwsgierig of wil je gewoon heel graag weten wat er in deze decembereditie zit: lees dan zeker verder! Deze maand is het een extra feestelijke editie voor de feestdagen. Kijk mee naar de inhoud van deze box.

glossyboxdecember2012 2 - De GLOSSYBOX van december 2012
“Het leukste cadeau voor de feestdagen is binnen! Met deze GLOSSYBOX heb je niet één, maar een box vol verrassende beautyproducten voor onder de boom. Bovendien bevat de box drie extraatjes. Deze tijd van het jaar staat in het teken van feestelijke bijeenkomsten en dan wil je er natuurlijk tiptop uitzien. GLOSSYBOX heeft alles uit de kast gehaald om jou te voorzien van een fraaie look en jezelf net dat beetje extra  verzorging te geven tijdens deze koude maanden. De GLOSSYBOX is uiteraard niet alleen leuk voor jezelf maar ook heel geschikt om je moeder, zus, of bijvoorbeeld vriendin mee te verwennen. We wensen je hele fijne kerstdagen en een gelukkig nieuw beautyjaar met GLOSSYBOX!”
glossyboxdecember2012 3 - De GLOSSYBOX van december 2012
Biotherm Aquasource Nuit (sample, 20ml). “Deze nachtverzorging helpt de huid te vernieuwen en haar watervoorraad opnieuw aan te vullen. Voedt als een masker en voelt fris als een gel.” Hey, dat is gek? Precies ditzelfde item had ik ook in de vorige editie zitten. Beetje jammer… Op zich wel een fijn product en met de inhoud van 20ml kan je zo een crème ook even een iets langere tijd testen, het is namelijk bijna de helft van een fullsize verpakking.
glossyboxdecember2012 4 - De GLOSSYBOX van december 2012
Swarovski Aura eau de parfum (sample, 5ml). “Deze verleidelijke geur is het eerste parfum dat door Swarovski is uitgebracht. De verpakking bevat een echt Swarovski kristal.” Deze geur vind ik zelf echt heerlijk en ben er sinds de lancering al gek op. Je ruikt er o.a. amber, benzoëhars, witte muskus, sappige lychee, witte tuberoos en roze peperkorrels in terug. Zo’n kleine verpakking is superhandig voor in de tas, al heeft het helaas als nadeel dat het geen spraydopje heeft maar een gaatje en dat doseert wat lastiger.
glossyboxdecember2012 5 - De GLOSSYBOX van december 2012
GLOSSYBOX by Kryolan blush in Glossy Pink (2,5 gram, fullsize). “Een kleurintensieve blusher, gemaakt van ultrafijn poeder. De speciaal ontwikkelde kleur zorgt voor een gezonde glow en flatteert elke huidskleur.” Oehhh dit is een prachtige blush met een mooie pigmentatie (niet te weinig en niet te heftig, dus ook heel prettig te gebruiken als je een heel lichte huid hebt) in een zachte, matte, oudroze kleur. Love it!
glossyboxdecember2012 7 - De GLOSSYBOX van december 2012
Golden Rose Graffiti Crackle in kleur 13 (12ml, fullsize). “De Graffiti Crackle is makkelijk aan te brengen en kan over iedere kleur nagellak worden gebruikt.” Ik heb het zelf een beetje gehad met de crackle nagellakjes, deze trend is volgens mij ook alweer ‘verleden tijd’. Deze goudkleur bevat shimmers maar droogt wat mattig op wat op zich wel een leuk resultaat geeft. Misschien nog een laatste keer crackle nagellak voor de feestdagen?
glossyboxdecember2012 8 - De GLOSSYBOX van december 2012
Azzaro Chrome Sport (1,5ml, sample). “Een krachtige en frisse geur om aan een speciale man cadeau te geven!” Dit is een frisse en houtachtige geur met o.a. bergamot, grapefruit, gember, muskus, hedion, anijs, korstmos, exotisch hout, mate en amber. Een geur die ik in de lente en zomer graag bij Paul zou ruiken.
glossyboxdecember2012 9 - De GLOSSYBOX van december 2012
Kérastase Elixir Ultime (3ml, sample). “Dit veelzijdige product maakt het haar zacht, soepel, luchtig en glanzend. Elixir Ultime bestaat uit een mix van vier uitzonderlijke oliën en is geschikt voor alle haartpen.” Deze Kérastase haarolie is denk ik wel mijn favoriete haarolie, lees ook zeker het artikel wat ik er over schreef.
glossyboxdecember2012 10 - De GLOSSYBOX van december 2012
Anatomicals the showering inferno hot and fiery B-movie body cleanser (150ml, fullsize). “Een douchegel bestaande uit een verkwikkende mix van aloë vera, hazelnoot en pepermuntolie. De huid wordt gereinigd en verzacht en laat bovendien een frisse, subtiele geur achter.” Dit vind ik nu echt een ‘fun’ merk: leuke kleuren van de verpakkingen, leuke productnamen en ook de omschrijvingen brengen altijd een lach op mijn gezicht. Dit is echt een wake-up douchegel voor in de ochtend, lekker fris!

De extraatjes zijn de candy cane (kerstsnoep), de Kérastase sample, de Azzaro sample, een bon voor 15% korting op Molton Brown producten en het Glossybox mini Magazine. Al met al deze keer een box met een dubbel gevoel: aan de ene kant zeker fijne en leuke producten, maar aan de andere kant jammer dat er ook een dubbel product in zit met de vorige box.. Deze box is nog t/m 17 december te bestellen zodat je hem nog vóór kerst in huis hebt. Leuk als cadeautje voor jezelf òf een ander!

De GLOSSYBOX is een maandelijkse ‘cadeaubox’ die je als abonnement ontvangt voor €14,95 per maand inclusief verzendkosten. In elke doos zitten 5 high-end/luxe/niche beauty miniaturen en het abonnement is maandelijks opzegbaar. Je kan ook een halfjaarabonnement nemen voor €79,95 (€9,75 korting) of een jaarabonnement voor €149,95 (€29,45 korting).  Klik hier voor de GLOSSYBOX website en om eventueel abonnee te worden.

Heb jij een abonnement op de Glossybox? Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Ike
    Reply Ike 16 december 2012 at 07:08

    De parfum is heerlijk….. ik heb hem! Goodgevulde box! ;-)

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Beauty
korrescoconutmilk2 - Korres coconut milk showergel & bodymilk
Korres coconut milk showergel & bodymilk

Het Griekse merk Korres heeft een assortiment van 100% natuurlijke, ecologische en gecertificeerde producten op basis van plantenextracten uit Griekenland. Oprichter...

Close