Beauty

De Truly Yours van december 2012

22 december 2012

De Truly Yours van december 2012
Vandaag is het weer tijd voor het unboxen van de nieuwste Truly Yours box. Laat ik vooruit weer een waarschuwing doen: mocht je hem nog niet ontvangen en uitgepakt hebben kijk dan niet verder, anders weet je al wat er in zal zitten. Ben je te nieuwsgierig of wil je gewoon heel graag weten wat er in deze decembereditie zit: lees dan zeker verder! Deze keer is het een feestelijke box om het jaar mooi mee af te sluiten.
De Truly Yours van december 2012
“Jazeker, we sluiten haar af met een feestelijke box vol superlekkere goodies. Goed spul waarmee je de effecten van jolige avonden teniet doet – broodnodig nu – en andere heerlijkheden.”

In de box die ik ontving zitten de volgende producten:

Mavala nail color cream in 226 Sparkling Red (fullsize)
Weleda Rosa Mosqueta vitaliserende oogcontourcrème (fullsize)
Burt’s Bees replenishing pomegrenate lip balm (fullsize)
Philosophy purity made simple one-step facial cleanser (sample, 30ml)
Dr. van der Hoog charming chocolate masker (fullsize)
Thierry Mugler alien essence absolue (sample, 6ml)
Thierry Mugler a*men eau de toilette (sample, 1,2ml).
De Truly Yours van december 2012

De Truly Yours van december 2012
“Wie niet verslavingsgevoelig is, moet nu toch op z’n tellen gaan passen: voor je het weet ben je geobsedeerd door deze lippenbalsem. Verzacht als de beste en heeft een subtiel kleurtje. Onze lievelings van het lovely Amerikaanse merk Burt’s Bees.” Ik ken deze lippenbalsem al en vind hem echt heerlijk! Helaas zie ik van het kleurtje niks terug op mijn lippen, maar de verzachtende werking maakt dat ik het toch een erg fijne lippenbalsem vind.
De Truly Yours van december 2012
“Hoe briljant is dat? Een gezichtsreiniger voor dagelijks gebruik die make-up verwijdert, reinigt, verkwikt en de huid hydrateert. Een bekroond juweel van het übercoole merk Philosophy.” Ik schreef er enige tijd geleden al over *klik* en het is nog steeds één van de favoriete cleansers hier in huis. Ook Paul gebruikt deze heel erg graag!
De Truly Yours van december 2012
“Wat krijg je als je sensueel heliotroop, sprankelende iris, mysterieus kasjmierhout en scherp zoetzure balsamico en musk mixt? Juist: een weergaloos parfum, betoverend en bijzonder. Een wereldgeur van de creatieve en excentrieke designer Thierry Mugler.” Dit intense parfum behoort zonder na te denken binnen de top 5 van mijn parfums. Lees dit artikel voor een uitgebreide review, foto’s en meer informatie. Deze sample van 6 ml heeft helaas geen spraydop (knoeigevaar… daarom maar even in een navulbare travelflacon overgieten) maar bevat maar liefst een 5e van de originele verpakking. Fijn voor in de tas!
De Truly Yours van december 2012
“Een bijzonder extraatje voor de ster in jouw leven, of dat nou je minaar, broer of buurman is. Een vurige geur met koffie en hout. Hang in de boom of leg op z’n kerstontbijtbord. Scoor je punten mee.” Deze geur ruikt bij Paul echt goddelijk, NA zo’n 45 minuten. Ik weet niet wat het is, maar aan het begin ruikt deze geur niet aangenaam bij hem. Daarna knuffel ik hem het liefst de hele tijd door ♥
De Truly Yours van december 2012
“Een masker van chocola! Pept uitgebluste huidjes enorm op, dankzij cacao-extract, cacaoboter en vitamine E, maar zo’n donkerbruin vermoeden had je natuurlijk al.” Ik ben gek op maskertjes en zo te lezen is deze variant perfect geschikt voor mijn huid. Die gaat binnenkort dus nog voorbij komen in een maskertjesartikel :)
De Truly Yours van december 2012
“De teergevoelige huid rond je ogen smeekt om een eigen smeersel dat de huid verstevigt en beschermt. Deze smeuïge crème met olie uit de zaden van biologisch geteelde rozen is basically een rot-op-gebaar naar de eerste fijne lijntjes.” Zoals je in het oogcrème artikel kon lezen (klik) is dit één van mijn aanraders, ik kende dit product dus al. Ook de rozengeur van het product vind ik heerlijk!
De Truly Yours van december 2012
“Een glittering prize voor knallende eindejaarsfeesten in zo’n cute klein flesje van Mavala. Omdat je van nagellak nooit genoeg kunt hebben. Schitterend!” Wat een enorm leuke en vrolijke topcoat is dit, hier word ik nu echt enthousiast van. Leuk als subtieler accent op naturelnagels, maar ook leuk om als topcoat te gebruiken over een creamy basislak.

Al met al ben ik heel erg enthousiast over de inhoud van deze box. Er zitten mooie merken en producten in en zelfs enkele van mijn persoonlijke favorieten waarvan ik het nooit erg vind een extra exemplaar (mini) van te hebben. Eén van de leukste boxen van de laatste tijd!

De Truly Yours is een maandelijkse ‘cadeaubox’ die je als abonnement ontvangt voor €14,95 per maand inclusief verzendkosten. In elke doos zitten 5 luxe samples van exclusieve beautybrands en het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Heb jij een abonnement op de Truly Yours? Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Reacties op dit artikel

Antwoorden

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
oogcremes1 - How to | Oogcrèmes
How to | Oogcrèmes

Tot ongeveer 2 jaar geleden heb ik altijd gedacht en gezegd dat oogcrème onzin is en dat ik het puur...

Sluiten