Beauty

Een volle krullenbos met de ISO Waver

30 december 2012

Snel een volle krullenbos met de ISO waver
Ik hou ervan om te spelen met mijn haar en het op verschillende manieren te dragen. Krullen vind ik al jaren erg leuk, maar ik ben geen held met een krultang en na een (heel erg!) mislukt permanentje jaren geleden – waarna ik het rigoreus kort liet knippen – durf ik dat ook niet meer echt aan. Na verschillende krultangen en rollers waarmee ik telkens niet overweg kon gaf ik de moed een beetje op. Totdat ik de ISO Waver tegenkwam met een rondje online snuffelen. Ik bekeek enkele filmpjes op het internet en ik was om: hiermee kan ik in no-time een grove slag creëeren in mijn haar!
Snel een volle krullenbos met de ISO waver

Snel een volle krullenbos met de ISO waver
Het apparaat ziet eruit alsof het 3 krultangen in één zijn en dat is het ook wel een beetje, alleen creëer je hier geen volledige krullen mee maar eerder een grove slag. Het werkt heel eenvoudig: je kamt je droge haar door, brengt er wat hittebeschermend product in aan en werkt in brede banen over je gehele haar waarbij je hem telkens een paar secondes op dezelfde plek gaat en ‘inhaakt’ in de laatste golf om het zo mooi door te laten lopen over de gehele lengte. Zo heb ik mijn haar in ongeveer 10 minuutjes vol grove slagen zitten.

Omdat ik dat zeemeerminnen effect net iets minder leuk vind, breng ik er vervolgens een beetje stylingproduct en wat haarspray over aan en zo ben ik heel tevreden met het eindresultaat. Ik plaatste een foto op Instagram en kreeg allemaal enthousiaste reacties (en ook met kerst kreeg ik allemaal leuke complimentjes). Happy me!
Snel een volle krullenbos met de ISO waver
De platen van de ISO Waver zijn keramisch en hebben een tourmaline en ionische coating ter bescherming van je haar. Je kan de temperatuur instellen tussen de 60 en 230oC, de platen kan je op slot (dicht) zetten zodat het geheel minder ruimte in beslag neemt en er zit een handig steuntje aan de onderkant waardoor je de tang tijdens het opwarmen en afkoelen veilig neer kan leggen. De waver voelt stevig aan en het handvat ligt lekker in de hand.
Snel een volle krullenbos met de ISO waver
Ik heb geen idee hoe mijn haar op bovenstaande foto ineens zo rood lijkt, want dat is het echt niet, maar het zal wellicht door de flits komen. Dit was de enige manier waarop ik kon laten zien hoe natuurlijk de krullen/golven vallen. Leuk om eens mee af te wisselen en ook leuk bij een opsteekkapsel zodat het geheel wat meer body heeft en beter blijft zitten.

De ISO Waver is o.a. verkrijgbaar bij de webwinkel van John Beerens en kost €149,95. In deze webshop kan je terecht voor merken als Biosilk, CHI, Fudge, Murad, Moroccanoil, Pupa, Tigi en parfums van merken als Armani, Burberry en Dior. Je kan betalen via bankoverschrijving, PayPal, iDeal of creditcard, de verzendkosten bedragen maximaal €5,95 en je hebt je bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 9 januari 2013 at 13:42

  Prachtig, deze coupe! En wat een mooie foto!

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 7 januari 2013 at 21:17

  Staat je hartstikke mooi!

 • Avatar van Nolleke Morren
  Reply Nolleke Morren 2 januari 2013 at 01:43

  Heel mooi resultaat. Dit moet ik ook hebben :-)

 • Avatar van Santje04
  Reply Santje04 1 januari 2013 at 10:30

  Staat je goed! Zelf heb ik kort haar, maar vroeger ooit nog wel eens zo’n wafeltjestang gebruikt. Dan geeft dit toch een mooier en beter resultaat. ;)

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 31 december 2012 at 00:11

  Staat je goed! :D

 • Avatar van bertine
  Reply bertine 30 december 2012 at 21:34

  dit staat je echt mooi!

 • Avatar van jana
  Reply jana 30 december 2012 at 21:11

  Wow wat mooi :D x

 • Avatar van jana
  Reply jana 30 december 2012 at 21:10

  Wat wat mooi :D x

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 30 december 2012 at 21:02

  Wat word je haar lang! Leuk effect hoor die krullen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 december 2012 at 08:44

   Jaaa echt he? Het groeit als kool. *YAY!*

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 30 december 2012 at 17:49

  Mooi effect heeft het!

 • Avatar van danique
  Reply danique 30 december 2012 at 16:23

  ziet er goed uit zo !
  jammer dat mijn haar zo zwaar is en mijn eigen krullen niet eens blijven zitten ook met geen enkel aparaatje :(

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 december 2012 at 17:16

   Dat is zeker heel jammer. Wellicht eens proberen uit te dunnen bij de kapper? Al lijkt mij zo’n volle bos haar juist prachtig ook!

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 30 december 2012 at 16:06

  Prachtig resultaat! En inderdaad een heel natuurlijk resultaat.

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 30 december 2012 at 15:58

  Waauw wat een prachtig resultaat! Ben er helemaal weg van! xoxo

 • Avatar van Les is more
  Reply Les is more 30 december 2012 at 15:21

  Wauw, mooi zeg! Doe mij ook maar zo’n een :)
  xoxo

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 30 december 2012 at 15:09

  Ja het staat je echt geweldig. Het is dat ik wel voor de perm ben gegaan, anders had ik NU die tang besteld.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 december 2012 at 17:17

   Dankjewel lady! Ik ben er ook echt HEEL erg blij mee ^^

 • Avatar van Cornelia
  Reply Cornelia 30 december 2012 at 14:43

  Wat een gave wave tang !

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 30 december 2012 at 13:26

  Wow, staat je heel tof! Lekker natuurlijk, maar toch opvallend genoeg :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 december 2012 at 17:18

   Dankjewel! Vind het ook erg leuk om lekker mee af te kunnen wisselen voor een feestje of iets dergelijks :))

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 30 december 2012 at 10:59

  oeh ik vind een tang als deze wel erg gaaf :D

 • Avatar van Macblogster
  Reply Macblogster 30 december 2012 at 07:54

  Ik wil juist het tegenovergestelde: stijl haar 
  Maar de golven staan je ook leuk, al vind ik het effect magertjes voor het bedrag wat je neerlegt voor zo’n tang. Met vlechten maken, ’s avonds voor het slapen gaan, kun je ook zo’n effect creeren. Crème erin en vlechten maar.
  Wellicht is het idee om het verschil in effect te
  laten zien in een nieuwe blog.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 december 2012 at 17:19

   Vanwege de laagjes in mijn haar is het nogal lastig om mooie vlechten te maken en het resultaat daarvan wordt bij mij toch echt heel anders (meer kleine golfjes dan deze grove slag). En… NOOOOOOO! Ik vind jouw haar juist helemaal geweldig! ^^

   • Avatar van Macblogster
    Reply Macblogster 6 januari 2013 at 18:39

    Haha, dank je wel! Het gras is altijd groener aan de overkant……

    Aangezien ik een oude Chi tang heb, ben ik eerder geinteresseerd in een nieuwe stijltang en niet deze curler, maar ik was nieuwsgierig naar het effect :-)

 • Avatar van Velaija
  Reply Velaija 30 december 2012 at 00:16

  Wat een mooi resultaat zeg! Ik hou wel van zo’n natuurlijke golven in mijn haar en de enige manier waarop ik die gemakkelijk krijg is slapen met een vlecht in!

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 30 december 2012 at 00:14

  Mijn complimenten krijg je ook…. Wauw, prachtig kapsel….;-) Ja, de producten van J.B. ZIJN SUPERRRRRR

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.