Beauty

Een volle krullenbos met de ISO Waver

30 december 2012

isowaver4 - Een volle krullenbos met de ISO Waver
Ik hou ervan om te spelen met mijn haar en het op verschillende manieren te dragen. Krullen vind ik al jaren erg leuk, maar ik ben geen held met een krultang en na een (heel erg!) mislukt permanentje jaren geleden – waarna ik het rigoreus kort liet knippen – durf ik dat ook niet meer echt aan. Na verschillende krultangen en rollers waarmee ik telkens niet overweg kon gaf ik de moed een beetje op. Totdat ik de ISO Waver tegenkwam met een rondje online snuffelen. Ik bekeek enkele filmpjes op het internet en ik was om: hiermee kan ik in no-time een grove slag creëeren in mijn haar!
isowaver1 - Een volle krullenbos met de ISO Waver

isowaver2 - Een volle krullenbos met de ISO Waver
Het apparaat ziet eruit alsof het 3 krultangen in één zijn en dat is het ook wel een beetje, alleen creëer je hier geen volledige krullen mee maar eerder een grove slag. Het werkt heel eenvoudig: je kamt je droge haar door, brengt er wat hittebeschermend product in aan en werkt in brede banen over je gehele haar waarbij je hem telkens een paar secondes op dezelfde plek gaat en ‘inhaakt’ in de laatste golf om het zo mooi door te laten lopen over de gehele lengte. Zo heb ik mijn haar in ongeveer 10 minuutjes vol grove slagen zitten.

Omdat ik dat zeemeerminnen effect net iets minder leuk vind, breng ik er vervolgens een beetje stylingproduct en wat haarspray over aan en zo ben ik heel tevreden met het eindresultaat. Ik plaatste een foto op Instagram en kreeg allemaal enthousiaste reacties (en ook met kerst kreeg ik allemaal leuke complimentjes). Happy me!
isowaver3 - Een volle krullenbos met de ISO Waver
De platen van de ISO Waver zijn keramisch en hebben een tourmaline en ionische coating ter bescherming van je haar. Je kan de temperatuur instellen tussen de 60 en 230oC, de platen kan je op slot (dicht) zetten zodat het geheel minder ruimte in beslag neemt en er zit een handig steuntje aan de onderkant waardoor je de tang tijdens het opwarmen en afkoelen veilig neer kan leggen. De waver voelt stevig aan en het handvat ligt lekker in de hand.
isowaver5 - Een volle krullenbos met de ISO Waver
Ik heb geen idee hoe mijn haar op bovenstaande foto ineens zo rood lijkt, want dat is het echt niet, maar het zal wellicht door de flits komen. Dit was de enige manier waarop ik kon laten zien hoe natuurlijk de krullen/golven vallen. Leuk om eens mee af te wisselen en ook leuk bij een opsteekkapsel zodat het geheel wat meer body heeft en beter blijft zitten.

De ISO Waver is o.a. verkrijgbaar bij de webwinkel van John Beerens en kost €149,95. In deze webshop kan je terecht voor merken als Biosilk, CHI, Fudge, Murad, Moroccanoil, Pupa, Tigi en parfums van merken als Armani, Burberry en Dior. Je kan betalen via bankoverschrijving, PayPal, iDeal of creditcard, de verzendkosten bedragen maximaal €5,95 en je hebt je bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Evelien
    Reply Evelien 9 januari 2013 at 13:42

    Prachtig, deze coupe! En wat een mooie foto!

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
avedapassionflower4 - Face of the day | Aveda Passion Flower
Face of the day | Aveda Passion Flower

Eind november vertelde ik jullie in een newsflash over de nieuwste Aveda make-up collectie met de naam Passion Flower. De...

Sluiten