Persoonlijk

Fijne feestdagen!

25 december 2012

Fijne feestdagen!
Lieve bezoekers, vandaag is het 1e kerstdag en dat wil ik niet zomaar voorbij laten gaan. Ik wil jullie namelijk allemaal heel erg fijne kerstdagen toewensen vol met gezelligheid, liefde, warmte, gelach en mooie momenten. Of je het nu met je gezinnetje viert, met je beste vrienden of met je familie: maak er een paar mooie dagen van met elkaar! Wij gaan vandaag naar mijn ouders toe en morgen gaan we naar Paul’s ouders toe. Daar zullen verder ook onze broers incl. vrouwen/vriendinnen en neefjes/nichtjes bij aanwezig zijn. Lekker knus en ik weet nu al dat het leuke dagen gaan worden met leuke gesprekken, spelletjes en natuurlijk lekker eten. Ik heb er zin in!
Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen!
De ochtenden brengen we lekker thuis door met z’n tweetjes en onze 4 furry babys natuurlijk. Een beetje uitslapen, broodjes en croissantjes in de oven, de tafel dekken, de kerstboom aan en die leuke kerst-cd die mijn broer een aantal jaren geleden voor de familie maakte in de cd-speler. Heerlijk! Wie weet nog even een kerstfilm opzetten en dan klaarmaken om begin van de middag naar de familie te vertrekken.
Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen!
Op de foto’s in dit artikel zie je trouwens delen uit onze kerstboom. Zoals je ziet is het een mengeling van verschillende items en hebben we er maar weinig traditionele kerstballen in hangen. We vinden het leuk om elk jaar een paar items te kopen en hebben zo na jaren een boom met van alles maar een paar stuks erin hangen en het geheel past qua kleuren toch goed bij elkaar. Ik weet niet wat het is met een kerstboom maar het brengt direct zoveel gezelligheid in huis dat we hem het liefst het hele jaar door zouden laten staan..

Qua kerstliedjes ben ik een sucker voor liedjes als Last Christmas van Wham! en All I want for Christmas is you van Mariah Carey. Bij mijn ouders zal er een kerstradiozender of een afwisselende kerstcd worden opgezet (waarbij mijn vader telkens weer iedereen tot stilte roept bij ‘Flappie’ en duidelijk lol heeft bij het lied) en ik gok dat er bij mijn schoonouders verschillende klassieke cd’s met Enya zal worden afgewisseld. Al deze muziek vind ik ook echt een toevoeging voor de sfeer van de kerstdagen. Muziek is emotie.
Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen!
Natuurlijk ben ik nu wel nieuwsgierig geworden naar hoe jij de kerstdagen viert? Hoe ziet jouw kerstboom eruit en wat zijn jouw favoriete kerstliedjes?

Ik wens jullie allemaal heel fijne kerstdagen en alvast een meer dan geweldig 2013 vol met liefde, gezondheid en geluk.

Veel liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 26 december 2012 at 11:32

  Ik schreef het net al, fijne dagen :) Wat heb je een mooie boom zeg! Ik heb een stukje ingericht met kerst spullen. Geen boom dit jaar. Wie weet koop ik volgend jaar dan voor t eerst een boom haha. Sinds ik het ouderlijk huis uit ben (poeh das alweer lang geleden) heb ik nog nooit een boom gehaald. Wel hang ik gezellig lichtjes op of zet ik een paar kerst stukjes neer. Maakt het ook gezellig en is wat minder ruimte en tijd rovend haha.

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 25 december 2012 at 23:35

  Hele fijne dagen meis xxx

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 25 december 2012 at 22:18

  Ook voor jou hele fijne feestdagen toegewenst! Liefs xoxo

 • Avatar van jana
  Reply jana 25 december 2012 at 21:10

  Fijne feestdagen :D x

 • Avatar van danique
  Reply danique 25 december 2012 at 13:02

  jij ook hele fijne,gezellige en leuke feestdagen !
  xoxo

 • Avatar van Les is more
  Reply Les is more 25 december 2012 at 12:55

  Super gezellige boom!
  Ik wens jou ook hele fijne dagen, geniet er van!
  xoxo

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 25 december 2012 at 11:43

  jij ook hele fijne kerstdagen! Geniet ervan!

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 25 december 2012 at 09:29

  Jij ook fijne feestdagen! xx

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 25 december 2012 at 09:00

  Jij ook hele fijne dagen gewenst Desirée, geniet ervan!

 • Avatar van Lifesplash
  Reply Lifesplash 25 december 2012 at 07:57

  Jij ook fijne dagen gewenst! Geniet ervan. :)

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 25 december 2012 at 07:04

  Ik wens jullie hele mooie en fijne kerstdagen en heel gelukkig 2013!
  Xx

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 25 december 2012 at 02:29

  Merry xmas :D

 • Avatar van Velaija
  Reply Velaija 25 december 2012 at 01:35

  Jij ook geweldige kerstdagen gewenst!

 • Avatar van lin
  Reply lin 25 december 2012 at 00:11

  Jij ook hele fijne feestdagen Desirée!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.