Huis & interieur

Fonq producttip! | OXO Flare set oplaadbare ‘waxinelichtjes’

18 december 2012

OXO Flare set
Vanaf dat de klok een uur terug is gezet en het vroeger donker wordt gaan er in ons huis enorm veel kaarsjes doorheen, want kaarslicht brengt zoveel gezelligheid met zich mee! De grote en kleine waxinelichtjes zijn niet aan te slepen en het brengt ook wel wat onveiligheid met zich mee, want: ‘open vuur’ en 4 dieren in huis (waarvan 1 kitten) voelt toch minder prettig. Daar heeft OXO wat op gevonden met de oplaadbare waxinelichtjes. Leuk!

 

OXO Flare set
De OXO Flare set bestaat uit 8 oplaadbare kunststoffen waxinelichtjes op een stevige oplaadunit met handvat. De lampjes zijn mooi afgewerkt, bevatten een aan/uit-knopje aan de onderkant en geven een mooi, warm licht, zoals je op de foto kan zien. De lampjes zijn ongeveer 7cm hoog en hebben een doorsnede van ongeveer 8cm. Ik vind ze heel erg sfeervol en had dat niet verwacht van oplaadbare waxinelichtjes, ik was toch een beetje angstig dat het een heel stuk minder gezellig zou zijn. Ook leuk voor in de slaapkamer (waarbij het niet erg is dat je in slaap valt want er zijn geen brandende kaarsen aan), badkamer (maar zoek hier wel een droog plekje voor), boven de televisie en voor buiten in de zomer (kaarsjes die nièt uitwaaien door de wind!).

Eenmaal opgeladen branden de OXO ‘kaarsjes’ zo’n 8 uur, genoeg voor zelfs heeeeeeel erg gezellige en lange avondjes. Ik vind dit echt één van de leukste en handigste items die wij het afgelopen jaar aan ons interieur hebben toegevoegd. De OXO Flare set is verkrijgbaar voor €89,00 bij fonq.nl.
OXO Flare set
fonq is een webwarenhuis met een groot assortiment aan merkproducten op het gebied van wonen, koken, tuin, design, cadeaus en meer. Het geheel bestaat uit meer dan 125 webwinkels en merkenshops. Je kan hier betalen via iDeal, creditcard, achteraf via Klarna, eenmalige afschrijving, bankoverschrijving of via pin als je je producten afhaalt bij de showroom. Laat je je bestelling bezorgen dan bedragen de verzendkosten maximaal €4,95 en heb je je bestelling binnen enkele werkdagen in huis. Bij veel items geldt: voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.

Tip: niet alleen leuk voor jezelf maar ook een perfect cadeau voor de feestdagen bijvoorbeeld!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 19 december 2012 at 13:07

  Wat zijn ze leuuuk,en omg ben jaloers op jullie grote bad!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 december 2012 at 13:20

   Was het maar ons bad ;) Deze foto heb ik gemaakt op vakantie in Denemarken waar we 2 weken konden genieten van dit bad. Miss it!

 • Avatar van jana
  Reply jana 18 december 2012 at 20:59

  Wat handig is dit :D x

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 18 december 2012 at 19:34

  Super handig idd, want echte kaarsen zijn niet altijd veilig met huisdieren in huis :)

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 18 december 2012 at 14:12

  Wat een leuke lichtjes. Zelf blijf ik toch de voorkeur geven voor echte kaarsen.

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 18 december 2012 at 13:52

  Die zijn erg leuk! ;-)

 • Avatar van Lisanneleeft
  Reply Lisanneleeft 18 december 2012 at 13:42

  Wat een leuk setje zeg! Dit is absoluut niet iets wat ik zelf zou kopen, maar op je foto’s ziet het er toch wel heel gezellig uit!

 • Avatar van Sanja
  Reply Sanja 18 december 2012 at 13:39

  Oh wat leuk! en zo handig dat ze oplaadbaar zijn!

 • Avatar van Miss Sentinelli
  Reply Miss Sentinelli 18 december 2012 at 12:55

  Echt leuk zijn deze :). Ik heb thuis ook een aantal grote oplaadbare lichtjes staan. Maar de waxinelichtjes van dit artikel vind ik persoonlijk toch mooier en schattiger :).

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 18 december 2012 at 10:42

  Die zijn echt leuk voor in huis.
  Liefs, xxxx

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.