Beauty

Glamourflage make-up

17 december 2012

Glamourflage make-up
Alweer een hele tijd geleden liet ik jullie in een artikel de natuurlijke verzorgingsproducten van Glamourflage zien, vandaag zijn er enkele make-upproducten aan de beurt voor een review. Na de kennismaking met dit merk voor de lichaamsproducten was ik heel nieuwsgierig geworden naar de make-up van dit merk en ik heb de producten nu enige tijd in huis en uitgebreid getest. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en reviews.
Glamourflage make-up

Glamourflage make-up
De Dazzling Dora foundation (30ml, €13,99) in de kleur Wheat Field is een perfecte match als het gaat om de kleur. Licht genoeg voor mijn huidje, niet te geel en ook zeker niet te roze. De dekking van de foundation is medium en lastig op te bouwen en dat komt door een klein probleempje: hij werkt niet lekker met mijn droge huid. Heel erg jammer! Droge plekjes worden juist geaccentueerd zo en dat is niet de bedoeling natuurlijk. Heb jij een minder droge huid dan kan je deze foundation alsnog wel fijn vinden, want de geur, textuur, zuinigheid (a little goes a long way!) en kleur spreken me verder wel heel erg aan.
Glamourflage make-up
Princess Penny face powder (15gr) in de kleur Vanilla Chiffon is een perfecte poeder om je foundation mee te setten en een lichte dekking te geven. De losse poeder komt in een schattig doosje met een puff om de poeder mee aan te kunnen brengen, al kies ik liever voor een poederkwast hiervoor. De kleur is perfect voor mij en de geur is neutraal, dus geen niesbuien tijdens het poederen ;)
Glamourflage make-up
Ahhh wat een heerlijk luxe gevoel geeft deze Lavish Lara powder puff (€22,99) op de huid. Deze dons is bedoeld om gezichtspoeder mee aan te brengen en is lekker groot. Je kan er gemakkelijk een wang mee bedekken. Het blikje waar de puff in zit is wederom te cute voor woorden met de pin-up girl erop. En als je hem even ‘opklopt’ zal je merken dat er subtiele shimmers uit de puff komen, perfect voor de feestdagen!
Glamourflage make-up
Links zie je mijn gezicht helemaal zonder make-up, rechts mijn gezicht met de foundation en de poeder aangebracht. Zoals je ziet is de kleur helemaal perfect, de dekking ook nog wel redelijk maar het accentueren van mijn droge huid is echt niet prettig (en goed te zien bij de neus, mondhoekjes en voorhoofd).
Glamourflage make-up

Glamourflage make-up

Glamourflage make-up
De Lou Allure lipstick in de kleur Curious Chestnut (4gr, €10,99) is ergens een beetje een ouderwetse/klassieke kleur, maar met een simpele basismake-up kan dat zeker leuk zijn. Op bovenstaande foto heb ik mijn wenkbrauwen, blush, bronzer en highlighter ook aangebracht omdat het geheel anders wel heel erg kaal was ;) De lipstick voelt lekker creamy en zacht aan op de lippen, de pigmentatie is meer dan prima en de kleur blijft ook nog eens een redelijke tijd mooi zitten. Ik ben benieuwd naar meer kleuren hiervan!

Voor meer informatie en verkooppunten neem je een kijkje op de website van Glamourflage.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 20 december 2012 at 09:18

  Desiree en als je eerst een rijke dag creme gebruikt voordat je de foundation gebruikt?
  De kleur is namelijk echt perfect! En de dekking is erg natuurlijk.
  En de lippenstift staat je ook erg mooi!
  Leuke productjes zeg! Die powderpuff vind ik echt geweldig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 december 2012 at 10:06

   Hi Sarah, ik heb de foundation op verschillende manieren aan proberen te brengen maar hij lijkt gewoon niet te ‘klikken’ met mijn huid. Echt heel erg jammer! Dankjewel voor de verdere complimenten en je enthousiasme, leuk! :D

  • Avatar van Nele
   Reply Nele 20 december 2012 at 13:41

   Desirée ,
   ik moet òòk altijd iets eronder aanbrengen hoor, ik heb tussen mijn wenkbrauwen , aan de onderkant van mijn neusvleugels en mijn hele haarlijn ( vooral dat laatste is vervelend, je kan toch geen créme of zalf in je haar gaan smeren, jakkes ! Maar ik heb al zovéél soorten shampoo gebruikt , telkens als ik mijn haar was staat de huid waar water over liep knalrood én jeuken…..Glamourflage …ik heb shampoo én haarverzorging nodig ;-) ! )
   Het kleur staat je inderdaad fantastisch , het ziet er perfect én natuurlijk uit …..

 • Avatar van nele
  Reply nele 19 december 2012 at 21:53

  Ik ben helemaal superblij dat ik de Glamourflage producten ontdekt heb !
  De verpakkingen zijn ontzettend mooi ( veel te mooi om in een kast te verstoppen !) maar dit is de enige reden niet .
  Ik heb mijn hele leven lang al een ontzettend allergische droge huid, exceem….. ik reageer enorm heftig op alle verzorgingsproducten en make-up. Je zou alle producten die ik reeds probeerde – van de peperdure met fantastische beloften tot de zogezegde volledig hypo-allergene van de apotheek bij elkaar moeten zien die ik reeds probeerde en na één keer met veel spijt ( en gevloek ) dan maar weggaf …Ik durf het me gewoon niet voor te stellen.. :-p
  En dan had je de ” smeersels” die de dermatoloog voorschrijft..zucht…oké, ik heb ze nodig als ik een opstoot heb ( vooral in de winter, of als ik met mijn handen in detergent gezeten heb ) maar die stinkende, alles behalve aangename potten of tubes zijn een noodzakelijk kwaad. En make-up al helemaal niet !
  Maar hieperdepiep hoera !!!
  Ik gebruik nu reeds een tijdje verschillende Glamourflage producten ( liefst van al zou ik ze allemaal ergens kunnen kopen ! ) dagcreme, oogcreme, douchegel, bodymilk, gezichtslotion, gezichtsmelk, masker, handcreme , foundation, lippenstift ( net hetzelfde kleur!) en nog hoor…. ik zou moeten gaan kijken wat nog allemaal…EN IK KAN ERTEGEN !!!!! :-) :-) Alle producten ruiken zàlig ( ik zit wel vijf keer per dag ( zeg maar telkens ik de pot zie ) mijn handen in te wrijven ( daar krijg ik anders mini-blaasjes van, die dan openspringen en waar dan vocht uit komt, pijnlijk én jeukt vreselijk) en zijn erg prettig in gebruik.
  En elk product heeft ook een naam van de pin- up die erop staat, met een hele beschrijving wie en hoe ze is op het doosje…leuk !!!!
  Voor mij mogen er nog héél véél Glamourflage producten én make-up bijkomen én een makkelijke manier om ze op één plaats te bestellen !

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 december 2012 at 10:08

   Wow! Wat leuk dat je je enorm enthousiaste ervaringen deelt met de andere lezers, wellicht hebben anderen met zo’n overgevoelige (eczeem)huid er ook wat aan. Top!

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 18 december 2012 at 20:10

  Wat zien deze producten en de verpakking er gaaf uit joh! Wel zonde dat de foundation niet past bij je droge huid, want de kleur staat je prachtig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 december 2012 at 09:50

   Ja precies! Het is echt de juiste kleur, dekt redelijk etc., maar het ‘klikt’ niet met mijn huid helaas :(

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 18 december 2012 at 16:19

  Super leuke verpakkingen! Ik kende het merk nog niet en je website ook niet! Echt super leuk!

 • Avatar van jana
  Reply jana 17 december 2012 at 20:18

  Alleen al die verpakkingen zijn zo mooi :D

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 17 december 2012 at 17:46

  Super leuke verpakkingen! Prijzen vallen inderdaad mee :)

 • Avatar van Daniëlle
  Reply Daniëlle 17 december 2012 at 17:33

  Prijzen vallen me mee! Hele leuke verpakkingen zeg :)

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 17 december 2012 at 13:17

  Wat een prachtige lipstick en ik denk dat die foundation bij mij wel beter zal werken. Ik heb namelijk een iets vettere huid :)

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 17 december 2012 at 13:11

  Wat een gaaf merk, de verpakking zijn echt heel leuk! Lipstick en foundation zien er heel goed uit :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 17 december 2012 at 11:47

  oeh die verpakkingen zijn al super pretty :D

 • Avatar van Lifesplash
  Reply Lifesplash 17 december 2012 at 07:52

  Ik vind de verpakking erg leuk! De lipstick ziet er wel tof uit, de foundation en poeder ziet er heel erg mooi uit. Wel jammer dat hij niet zo goed is op de droge huid. :(

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 17 december 2012 at 00:59

  Oeh, ik vind die lipstick wel heel tof eigenlijk! Jammer dat de producten het verder niet goed doen op een drogere huid… dan kan ik meteen skippen.

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 17 december 2012 at 00:40

  Ik was al een tijdje voornamelijk benieuwd naar de foundation en de kleur is heel erg mooi! Mooie dekking, natuurlijk. De droge plekjes zie ik niet maar dat is in real life ook altijd beter te zien.

 • Avatar van Moniek
  Reply Moniek 17 december 2012 at 00:31

  Wat een leuke verpakkingen zeg!

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 17 december 2012 at 00:17

  Oh my goshhhhh…. ik ben helemaal weg van de powder en de lippenstift! ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.