Beauty

H&M oogschaduwpalette ‘Made with passion’

3 december 2012


De cosmetica-afdeling bij de H&M loop ik meestal na een snelle blik weer voorbij, omdat het me gewoonweg niet zo aanspreekt en ik *eerlijk is eerlijk* wat verwend ben qua make-up en dacht dat de kwaliteit vast niet goed kon zijn voor die prijzen. Boy, was I wrong! Samen met mijn man waren we aan het shoppen in Holstebro, Denemarken (tijdens onze vakantie) waar ik de H&M in liep en dit ‘Made with passion’ palette zag liggen met ‘mijn’ kleuren. Ik moest de paarste tint even swatchen en BAM! ik was om. Paul en ik trokken beide een wenkbrauw op van verbazing en ik rekende het palette af.

Er zitten 4 kleurtjes in het palette en in totaal wegen deze 6 gram samen. Van links naar rechts zie je een zachtroze kleur met een satijnen finish, daarnaast een lichtbruine kleur met een satijnen finish, als 3e een middenpaarse kleur met shimmers en als laatste een heel donkerpaarse kleur met shimmers. Prachtig! De dubbelzijdige sponsapplicator die erbij geleverd zit gebruik ik zelf niet, ik breng mijn oogschaduw liever met kwasten aan. Wel mis in het palette een spiegel, dat zou geweldig handig zijn voor een weekendje weg of vakantie.

Hier zie je de kleurtjes geswatched op een droge hand zonder oogschaduwbasis. Mooi he?! ♥ Dit zijn kleurtjes die ik zelf heel veel gebruik in mijn ooglooks en de 4 kleurtjes samen zijn perfect in het compacte doosje. Je kan er veel verschillende looks mee maken, van zacht voor overdag tot smokey eyes voor tijdens een feestje. De pigmentatie valt me dus helemaal niet tegen, zeker niet als je er een oogschaduwbasis onder gebruikt. Daarnaast werken ze prettig, zonder al teveel fallout of poederig te zijn en laten ze zich gemakkelijk blenden.

Het palette is verkrijgbaar bij H&M voor €4,95 (nu in de sale voor €2,95 zelfs). Zijn dit ook jouw kleurtjes dan kan ik je zeker aanraden dit palette mee te nemen tijdens je volgende shoppingtrip. Ik zal zelf in de toekomst in ieder geval vaker eens snuffelen op de cosmetica afdeling bij H&M, benieuwd of ik er vaker zo’n pareltje tussen kan vinden ^^

Heb jij ervaring met de cosmeticaproducten van H&M? Wat is een absolute topper voor jou of waar ben je benieuwd naar?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 13 december 2012 at 21:26

  He, wat grappig, deze heb ik begin dit jaar bij H&M gescoord! Het is inderdaad een heel fijn paletje, zeker met je eens. Pigmentatie is ook dik in orde! Mooie look.

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 4 december 2012 at 00:08

  Hahaha toen ik vd je instagram foto had gezien en je vertelde dat het een budgetproduct was, was H&M wel het allerlaatste wat in mij op zou komen :-) ik vind het prachtig en staat je erg goed. Zou Arnhem een beauty afd hebben? Nog nooit gezien eigenlijk.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 december 2012 at 11:49

   Echt he? Ik had ook niet verwacht dat ze daar zulke mooie make-upjes verkochten, ga er dus zeker eens vaker snuffelen! Volgens mij heeft de H&M in Arnhem geen beautyhoek nee.. Voor zover ik me kan herinneren geen één van de vestigingen hier… (Maar ik kan het mis hebben natuurlijk, kan er op hun site ook niks over vinden helaas.)

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 3 december 2012 at 22:46

  Woow wat een verrassing van H&M!

 • Avatar van jana
  Reply jana 3 december 2012 at 20:00

  Mooie pigmentatie :D x

 • Avatar van Xaviera
  Reply Xaviera 3 december 2012 at 19:55

  Wauw wat een mooie kleuren! Ik ben zeer verrast door de kwaliteit!

 • Avatar van Asmae
  Reply Asmae 3 december 2012 at 18:43

  Ziet er mooi uit! Ik heb nog nooit iets van beauty bij H&M gekocht. Maar na dit artikel wil ik wel een paar beauty producten van H&M uittesten. :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 december 2012 at 11:54

   Ik ben er zelf ook heel nieuwsgierig door geworden naar andere make-upproducten, zeker eens meer uitproberen :))

 • Avatar van mirjam
  Reply mirjam 3 december 2012 at 17:48

  Wauw! Had deze kwaliteit niet verwacht!

 • Avatar van BeautyByTS
  Reply BeautyByTS 3 december 2012 at 14:17

  Mooie tinten, staat je goed paars!!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 3 december 2012 at 13:14

  Wat een mooie palette.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 3 december 2012 at 12:03

  heel mooi palette! vind het echt hele leuke kleuren :)

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 3 december 2012 at 11:04

  Oh ik ren en ook altijd snel voorbij, maar volgende keer maar wat meebrengen dan!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 3 december 2012 at 09:09

  Oh ik had hem ook gezien, echt mooie kleuren ja! Fijn om te weten dat hij ook niet tegen valt, might buy it :D.

 • Avatar van lin
  Reply lin 3 december 2012 at 07:50

  Dat is zeker een mooi palette! Staat je goed ook, die look!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 december 2012 at 11:56

   Wat lief, dankjewel Lin!

 • Avatar van MySuperSweetLife
  Reply MySuperSweetLife 3 december 2012 at 07:07

  Erg mooie palette en leuke kleuren! Ik heb oogschaduw genoeg dus laat hem lekker liggen!
  Liefs

 • Avatar van steffie
  Reply steffie 3 december 2012 at 06:44

  Super mooi! De volgende ronde gaat hij denk ik mee!

 • Avatar van desiree
  Reply desiree 3 december 2012 at 02:06

  Mooie kleurtjes!

 • Avatar van Lisanneleeft
  Reply Lisanneleeft 3 december 2012 at 01:28

  Zo jammer dat onze H&M geen beauty verkoopt! Maar als ik er binnenkort eens bij eentje ben ga ik zeker even kijken. Leuk zo’n compact palletje met eigenlijk alle kleurtjes voor een complete look :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 december 2012 at 11:57

   Ja precies! Maar ik ben sowieso altijd een sucker voor mooie palettes en ik bedenk ook alle ‘smoesjes’ om hem te ‘mogen’ kopen (handig voor vakantie, zo compact etc.etc. LOL).

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 3 december 2012 at 01:07

  Oeh, echt mooie tinten :D ik ga morgen eens een kijkje nemen :3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.