Beauty

Ik onderging… LOOkX Experience!

6 december 2012


Alweer even geleden ontving ik een leuke mail met een uitnodiging voor een LOOkX Experience op het hoofdkantoor in Heiloo om niet alleen eens meer te weten te komen over het merk, maar om ook zelf een behandeling te mogen ondergaan. Hier zei ik natuurlijk geen nee tegen! Kijk mee voor meer informatie over het merk en mijn ervaring inclusief foto’s met één van de vele mogelijkheden voor een uitgebreide gezichtsbehandeling.

Bij LOOkX wordt je huid behandelt volgens een 3-stappen-plan waarbij je met de neutraliserende producten eerst je huid in 4 tot 6 weken terug gaat brengen naar zoals deze werkelijk is en er bekeken kan worden wat nu echt de staat, behoefte en het type van je huid is. Op dit punt, stap 2,  krijg je een plan van aanpak om de huid in een zo goed mogelijke conditie te kunnen gaan krijgen (ieders maximale perfecte huid) en als stap 3 kan je vervolgens met weer andere producten je huid ‘onderhouden’. Let wel op dat je huid weer veranderen kan tijdens hormonale schommelingen, stressperiodes, zwangerschap etcetera dus het is belangrijk om wel regelmatig je huid opnieuw na te laten kijken om het optimale resultaat te kunnen behouden.

Tijdens de behandeling merk je vooral heel erg veel verschillende massagetechnieken, niet alleen worden deze toegepast op je gezicht maar ook op je handen, voeten, nek, decolleté en hoofd als er een product in moet werken zoals de peeling of het gezichtsmasker. Op deze manier wordt je continue onder handen genomen en dat voelt heel prettig, echt even alle aandacht voor jezelf.

De behandeling bestond uit verschillende stappen van reinigen tot aan een lichte dagmake-up. Het hoogtepunt van de behandeling was toch wel de Bio Active Peel die onder andere huidveroudering tegen gaat, de huid egaler maakt en zorgt voor fijnere poriën. Deze peeling werd aangebracht met 2 kwastjes en tijdens het intrekken voelde ik een lichte prikkeling op mijn gezicht, maar de aandacht werd al snel afgeleid door de heerlijke handmassage tijdens het inwerkproces.

Mijn huid voelde direct na afloop superzacht, tintelend en oogde heel erg ‘fijn’. Ik merk dat de peeling mijn huid erg goed heeft gedaan en ik zou deze wel eens in kuurvorm willen proberen zoals het ook aangeraden wordt om te kijken of oude littekentjes en vlekjes er echt minder opvallend van zouden worden. Aan het eind kreeg ik nog enkele fijne producten mee naar huis die ik nu uitgebreid aan het testen ben, daarover binnenkort meer.

Bedankt Charlotte (internationaal trainer bij LOOkX) voor de heerlijke behandeling en de schat aan informatie, ik heb er van genoten! Benieuwd naar een LOOkX behandeling? Vind een LOOkX salon bij jou in de buurt voor meer (prijs)informatie.

Gun jij jezelf wel eens een gezichtsbehandeling? Heb je ervaring met de producten en/of behandelingen van LOOkX?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 6 december 2012 at 21:03

  Wat leuk zeg. Ik zou ook wel zoiets willen doen, ook om eens echt te weten wat het beste voor mijn huid is.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 december 2012 at 10:20

   Alleen voor die reden is het al aan te raden inderdaad, zodat je daarna veel gerichter producten kunt kopen en goed bezig bent voor jouw huidtype.

 • Avatar van Mariel
  Reply Mariel 6 december 2012 at 20:51

  Leuk om te lezen!

 • Avatar van Xaviera
  Reply Xaviera 6 december 2012 at 10:58

  Leuk dat je deze behandeling mocht ondergaan, het lijkt me erg fijn en ontspannend!

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 6 december 2012 at 08:54

  Dat ziet er heerlijk ontspannen uit. Ik gun het mijzelf te weinig om een gezichtsbehandeling te ondergaan bij een salon. De laatste was in 2011 en die daarvoor in 2009 :-) wordt dus weer eens tijd.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 december 2012 at 11:55

   Dan is het toch echt tijd voor wat tijd en verwenning voor jezelf, gewoon jezelf gunnen en er de tijd voor maken :)

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 6 december 2012 at 08:36

  Wauw….. Leuk om te lezen….. heerlijk om zo een behandeling te krijgen en dan krijg je daarna een zachte gezichtshuid! ;-) Fijn om jezelf eens in de watten te leggen!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.