Media

Je website promoten

5 december 2012

dummieswebsitepromoten1 - Je website promoten
Heb jij een eigen website, blog, online magazine, community of wellicht een eigen webwinkel en wil je daar het maximale uit halen? Weten hoe je je doelgroep bereikt, hoe je je website optimaliseert incl. de technische kant van tags, links en zoekmachines? Dan is De kleine Je website promoten voor Dummies echt wat voor jou! Vandaag wil ik jullie meer vertellen over dit boek en mag ik in samenwerking met Voor Dummies voor Sinterklaas spelen en er 5 exemplaren van weggeven.
dummieswebsitepromoten2 - Je website promoten
Het boek telt 160 pagina’s en is uitgegeven in een handig formaat. In het boek ga je langs 10 hoofdstukken en kom je veel interessante weetjes, tips, tricks en technieken tegen om het meeste uit je website te kunnen halen. Of je nu een internetmarketingplan wil opstellen, wil weten hoe je opvalt op het internet, hoe je een succesvolle zakelijke website opzet, hoe je bezoekers aan je bindt, hoe je je site zoekmachinevriendelijk maakt, hoe je aan online buzzmarketing doet, je aanwezigheid op internet kan uitbreiden en geïnteresseerd bent in online adverteren dan kan ik je aanraden om dit boek te gaan lezen en er direct mee aan de slag te gaan. Ook de juridische kant wordt niet vergeten in een hoofdstuk over o.a. auteursrecht, legaal linken en je domeinnaam beschermen.

Er staan in dit boek heel erg veel tips & tricks waarmee je direct aan de slag kan gaan. Kort en bondig beschreven met goede uitleg ga je onder andere langs:

– doelen stellen voor je website
– verschillende manieren om inkomsten te kunnen genereren
– hoe je meer bezoekers kunt krijgen èn behouden
– een juiste domeinnaam vinden voor je website
– de beste, zakelijke, structuur voor je website
– blogs
– sociale netwerken
– zoekmachineoptimalisatie
– buzzmarketing met verschillende technieken en platformen
– naamsbekendheid krijgen
– en nog veel meer.
dummieswebsitepromoten3 - Je website promoten
Winactie
Wil jij 1 van de 5 exemplaren van dit handige ‘De kleine Je website promoten voor Dummies’ winnen? Ga dan naar de Voor Dummies Facebookpagina en lees de stappen om kans te maken. Meedoen kan t/m vrijdag 7 december 2012, 12.00 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Edit: de winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt. Gefeliciteerd Charlotte, Xaviera, Nathalie, Suzanne en Julia!

Heb jij een eigen website? Dan geef ik je hieronder direct de kans om deze alvast een klein beetje te promoten. Laat in de comments een linkje naar je site achter en omschrijf kort & bondig waar jouw site over gaat. Ik hou er van om nieuwe sites te ontdekken dus, kom maar op! :)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van monique bos
  Reply monique bos 26 november 2015 at 15:31

  Hallo, je kunt nu een mp3 winnen door een reactie achter te laten op mijn blog, op mijn site verkoop ik kinderkleding en speelgoed. Ik ben net 2 maandjes bezig, dus kan wel wat reacties gebruiken ;)

 • Avatar van Martine - Duizenden1dag
  Reply Martine - Duizenden1dag 10 maart 2015 at 17:17

  Leuk om op deze manier nieuwe websites te ontdekken. Ik heb sinds een paar jaar een foodblog waar ik over alles rondom eten schrijf. Lekker eten hoeft niet moeilijk te zijn en komt zeker niet uit een pakje of zakje. Verder schrijf ik over eetavonturen op reis, eettentjes, foodfestivals, kookboeken, producten en nog veel meer. Neem gerust een kijkje.

 • Avatar van Dorit
  Reply Dorit 9 december 2013 at 22:32

  Dé plek om inspiratie op te doen over alles wat er in en rondom de keuken gebeurt! Boordevol no-nonsense recepten voor 1 & voor 4 personen met voor ieder wat wils; gezond, goedkoop, snel, extreem lekker of originele doe-het-zelf-projectjes.

  Kijk ook eens bij de makkelijk- en mooi-makers. Bij de makkelijk-makers wordt uitgelegd hoe bepaalde keukenapparatuur en accessoires het koken zoveel makkelijker kunnen maken. Bij de mooi-makers vind je de mooiste antieke kaasplanken, servies en tafeldek-tips. Want zeg nu zelf, als je je zo hebt uitgesloofd in de keuken is het wel zo leuk om je dishes op een mooie manier op te dienen, toch?

  Of het nu gaat om de liefde voor het koken, liefde voor het eten of de liefde voor diegenen voor wie jij kookt… Kook met liefde!

  Heel veel plezier op http://www.dollysdish.nl

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 20 maart 2013 at 11:50

  Natuurlijk wil ik ook mijn webshop promoten!!
  Ninnalotje betekent: KLEUR KLEUR KLEUR!!
  Zeker een site waar je vrolijk van wordt..

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 8 december 2012 at 15:16

  Hoi Desirée, mijn website/blog volgt snel, ik moet er alleen nog wat op zetten :-)…

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 december 2012 at 09:26

   Veel succes en plezier met je website/blog gewenst!

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 8 december 2012 at 09:11

  Wat een te gek boek – vanmiddag maar eens kijken in de locale boekhandel of die er is! Mijn website is nu een jaar up & running over beauty, mode & lifestyle! Met nu een blogsale van producten die een nieuwe eigenaresse zoeken, dus ben je nog op zoek naar een leuk kerst-product of cadeau’tje voor een vriendin/tante/moeder/nichtje? Kom even kijken! :)

 • Avatar van camilla
  Reply camilla 6 december 2012 at 22:07

  Thanks!

  Mijn website http://stylessed.com gaat over fashion, beauty and lifestyle things ♡. Vooral lekker luchtig en ontspannen :)
  Leuk boekje, dat kan ik wel gebruiken.

  xxx Camilla

 • Avatar van Naomi
  Reply Naomi 6 december 2012 at 20:34

  Wat een toeval, dit is net wat we nodig hebben!
  http://www.unspokenbeauty.nl is een online winkel met cosmetica en beautyproducten zoals o.a. INK & Ciaté & Neal & Wolf. Wij zijn sinds deze week online en hebben dus nog genoeg te leren om Unspoken Beauty- spoken te krijgen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 december 2012 at 10:23

   Dankjewel voor je reactie, leuke webwinkel en assortiment! Mocht je wellicht open staan voor een leuke samenwerking dan kan je altijd contact opnemen (zie contact-pagina) om Unspoken Beauty meer naamsbekendheid te geven. Fijne dag!

 • Avatar van debby
  Reply debby 6 december 2012 at 08:00

  Wat een eer meid, en ik maak daar natuurlijk graag gebruik van!

  Mijn site is te vinden op http://www.dppzmyworld.nl een site van mij 30 plusser, waarin ik mijn passie voor beauty etc, met veel liefde met de buitenwereld deel. persoonlijk, recepten, en vooral veel beauty.

 • Avatar van Johanna
  Reply Johanna 6 december 2012 at 07:57

  Bij deze promoot ik graag mijn blog over reizen: http://www.travel.blog.nl !

 • Avatar van petra
  Reply petra 5 december 2012 at 23:50

  Leuke actie zeg! Ik ga zeker meedoen.

  Mijn webshop is http://www.prettypolish.nl en is een paradijs voor alle nagellak liefhebbers in Nederland en Belgie.

 • Avatar van Julia...
  Reply Julia... 5 december 2012 at 23:03

  Ik doe mee. Ik heb een blog maar ben nog niet heel actief, lijkt me wel leuk.
  http://www.catsencupcakes.blogspot.nl/

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 5 december 2012 at 21:53

  Need this in my life! Ik ga zeer zeker meedoen aan deze winactie :-) En nu lekker even spammen.

  Mijn blog is All about Beauty & Me http://yazylicious.nl

  Ik ben een werkende moeder die verzot is op make up en beauty en als hobby een blog heeft en daar lekker over babbelt.

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 5 december 2012 at 21:25

  Super handig zo’n boekje! ik heb meegedaan aan de actie, met zowel een blog als een webshop is het boek meer dan welkom natuurlijk :-)

1 2 3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Media
duracellmobieleoplader1 - Tip! | Duracell mobiele oplader
Tip! | Duracell mobiele oplader

Ben jij regelmatig een langere dag onderweg waarbij je ook je telefoon veel gebruikt voor social media, mails en bellen,...

Sluiten