Beauty

Khroma Beauty | Kourtney’s Kardazzle look

15 december 2012

Khroma Beauty | Kourtney's Kardazzle look
In het artikel van vorige week vertelde ik meer over de Khroma Beauty pre-launch collectie van de Kardashian zusjes en liet daarbij enkele items aan jullie zien. Zo ook het Kourtney’s Kardazzle complete face palette waar ik een look mee heb gemaakt die ik vandaag laat zien. Natuurlijk heb ik hierbij ook gebruik gemaakt van de Au Naturel nude lip set. Voor meer informatie, foto’s en swatches verwijs ik naar het vorige artikel over Khroma Beauty. Vandaag ga ik wat dieper in op Kourtney’s palette en de lipset, inclusief een look.
Khroma Beauty | Kourtney's Kardazzle look
Het palette vind ik zelf heel erg prettig in gebruik en ondanks dat de matte kleurtjes slecht gepigmenteerd zijn kan je er wel een zachte basis voor een ooglook mee aanleggen om de verdere kleuren mooi bij op te gaan bouwen. De metallickleuren zijn goed gepigmenteerd, gemakkelijk te blenden en werken bijna creamy, zonder te creasen. Top! De bronzer is voor mijn lichte huid nog goed te gebruiken en daar ben ik heel erg blij mee. De blush en de highlighter complimenteren de bronzer en ik ben verliefd geworden op de combinatie van deze 3 producten. Ik gebruik ze heel subtiel en zacht, maar zie een duidelijk verschil en krijg er in feller licht of zonlicht een mooie glow van. Love it!
Khroma Beauty
De lip set is, zoals ik al had verwacht, niet echt wat voor mij. Zeker als ik de drie producten (lipliner, lipstick en lipgloss) in combinatie gebruik dan voelt het echt als een laagje op de lippen en daar hou ik gewoon niet van. Ook trekt de lipstick wat in de liplijntjes en dat vind ik wat ‘viezig’ ogen. Mijn lippen lijken door deze combinatie wel een stuk voller, maar de kleur die het maakt vind ik niet helemaal bij mij passen. De gloss op zichzelf vind ik dan wel weer heel erg mooi staan en dit zal ik bij de look laten zien komende week met Kim’s Kardazzle.
Khroma Beauty | Kourtney's Kardazzle look
Ik heb er een draagbare look mee gemaakt die tegelijkertijd toch ook zeker weer feestelijk is, helemaal als de lichtjes van de kerstboom, van kaarsen of iets dergelijks in de buurt is. Dan komt de metallic glans van de oogschaduw en de glow van de highlighter pas helemaal tot haar recht. Perfect dus ook voor de feestdagen! Ik weet zeker dat ik dit palette veel zal gaan gebruiken, ik vind de kleurencombinatie van de bronzer, blush, highlighter en oogschaduws echt heel erg mooi en neem de minder goede pigmentatie van de matte kleurtjes hierdoor maar voor lief ;)

Kourtney’s Kardazzle complete face palette is verkrijgbaar voor €16,95 en de Au Naturel nude lip set voor €17,95. De producten zijn enkel via KhromaBeauty.eu te koop. Voor meer informatie, foto’s, reviews en swatches verwijs ik naar dit artikel.

Is dit een palette wat jou aanspreekt? En wat vind jij van de nude lips?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 15 december 2012 at 21:34

  Wauw, wat een mooie look! Ik ben vooral benieuwd naar die nude lip set, I love nude lips!

 • Avatar van jana
  Reply jana 15 december 2012 at 19:53

  Prachtige look :D

 • Avatar van BeautyByTS
  Reply BeautyByTS 15 december 2012 at 15:33

  Mooie look en een prachtig palette

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 15 december 2012 at 13:49

  Prachtige look! Jammer dat de matte kleurtjes een povere pigmentatie hebben. Liefs xoxo

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 15 december 2012 at 11:59

  prachtige look :D love dat palette!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 december 2012 at 10:16

   Het is ook echt mijn favo geworden om te gebruiken de laatste tijd ♥

 • Avatar van lin
  Reply lin 15 december 2012 at 07:24

  Mooie look! Ben zelf toch ook wel benieuwd geworden naar de oogschaduwpalettes. De prijs vind ik trouwens echt heel erg meevallen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 december 2012 at 10:17

   Toen ik eerst over deze palettes las en er afbeeldingen van zag dacht ik dat het duurder zou zijn inderdaad, maar het valt heel erg mee (gelukkig)!

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 15 december 2012 at 00:48

  Ik ben sowieso niet echt van de nude lips. I love bright colors haha! Het palette vind ik wel erg mooi en de look die je gemaakt hebt is alweer (yeah i know, het wordt misschien wat eentonig) prachtig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 december 2012 at 10:18

   Ahwww wel heel erg lief! Leuk om te horen ^^

 • Avatar van Yara
  Reply Yara 15 december 2012 at 00:26

  Mooi palette!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.