Beauty

Khroma Beauty pre-launch collectie

8 december 2012


De 1e make-up lijn geïnspireerd op de persoonlijke looks en wensen van Kim, Khloé en Kourtney Kardashian is een feit en is uitgebracht onder de naam Khroma Beauty. De pre-launch collectie die nu al verkrijgbaar is bestaat uit 5 limited edition ‘signature’ producten (3 palettes, een lipcombinatie en een oogcombinatie). In het voorjaar van 2013 zal de complete productlijn verkrijgbaar zijn. Kijk mee naar meer informatie, reviews, swatches en foto’s van 2 palettes en de lipcombinatie.


Kim’s Kardazzle complete face palette €16,95
Dit palette bevat 8 koele oogschaduwkleuren, 4 matte en 4 metallic glanzende, een bronzer, een blush en een highlighter. Het eerste wat in mij opkomt is dat ik de kleurencombinatie van de oogschaduw met Kim Kardashian op zijn zachtst gezegd opvallend vind: ik zie Kim namelijk altijd met brons- en bruintinten opgemaakt in de tijdschriften en op internet. Maar verder vind ik dit echt een prachtig palette waar je veel kanten mee op kan. Van een zachtere look gedurende de dag tot een herftig opvallende smokey eye voor ’s avonds.

De combinatie van matte en glanzende kleuren vind ik zelf heel erg prettig, de afwisseling maakt een look altijd net wat interessanter. De enige kleur uit het palette die me wat tegen valt is de 2e in de eerste rij, deze grijze kleur had wat beter gepigmenteerd mogen zijn. De blush is wat fel maar is gelukkig ook heel zacht en fris aan te brengen, de bronzer is voor mij te donker/warm en kan ik beter heel licht gebruiken als een blush en de highlighter is echt prachtig met een aparte goudkleurige glans. Ook mooi in de binnenste ooghoekjes!

Dit palette bevat 3 gram oogschaduw, 2,5 gram bronzer, 2,2 gram blush en 1,8 gram highlighter.


Kourtney’s Kardazzle complete face palette €16,95
Dit palette bevat 8 warme oogschaduwkleuren, 4 matte en 4 metallic glanzende, een bronzer, een blush en een highlighter. Wat mij aan dit palette opvalt is dat het heel erg veel lijkt op het palette van Khloé en als ik zo de kleuren en de promotiefoto’s er op internet op nakijk dan lijkt dit ook erg te verschillen met sommige kleuren in dit palette. Ik ga er maar van uit dat dit de juiste kleurtjes zijn aangezien de verpakking en sticker op de achterkant Kourtney’s Kardazzle aangeven en het doosje roségoud is in plaats van goudkleur zoals Khloé’s palette.

Ben jij een fan van bronskleuren? Dan is dit palette echt wat voor jou! De eerste rij matte oogschaduwkleuren mij qua pigmentatie wat tegen, maar dat maakt de 2e rij helemaal goed. Wat een prachtige en diepgepigmenteerde metallicglanzende kleuren zien we hier! Ik kan niet wachten om hiermee aan de slag te gaan voor een look en ik ben benieuwd of de kleuren dan ook nog zo mooi tot hun recht komen. De bronzer uit dit palette zou ik met een zachte hand volgens mij nog best goed kunnen hebben qua kleur, de blush heeft een prachtige wat oudroze kleur en ook hier is de highlighter weer heel bijzonder met de gouden glans. Love it!

Dit palette bevat 3 gram oogschaduw, 2,5 gram bronzer, 2,2 gram blush en 1,8 gram highlighter.


Au Natural nude lip set €17,95
De zusjes Kardashian staan bekend om hun nude lippen, dus een setje om deze liplook na te kunnen maken is onvermijdelijk. Deze kit bevat een 2-in-1 lipliner en lipstick (vanillegeur, 0,6 gram) en een lipgloss (honinggeur, 3,5 gram) in een lichtbruine, warmere tint die bij veel vrouwen denk ik wel een mooie nude kleur zal geven. Ik ben zelf echter heel licht qua huid en ben bang dat deze combinatie niet zo heel erg mooi zal gaan staan… We zullen het zien bij de looks die binnenkort online komen te staan! De lipliner is longlasting en wat droger qua structuur, de lipstick is wat romiger en de gloss voelt lekker zacht aan op de lippen.

De Kardashians (zoals de zussen genoemd worden) zijn uitgegroeid tot internationale stijliconen met miljoenen fans en hun realityshow Keeping up with the Kardashians trekt een nog altijd groeiend aantal kijkers. “In ieder van ons huist een glamour girl”, zeggen de zussen. “Daarom is een eigen make-up lijn, geïnspireerd op onze favoriete looks, een droom die werkelijkheid wordt. Make-up is een essentieel deel van ons leven, we kunnen niet wachten om onze looks en producten te delen met onze fans.”

Binnenkort komen er twee looks online waarbij ik beide palettes en de lipkit zal gebruiken. De producten zijn in gelimiteerde oplage te koop via KhromaBeauty.eu.

Zijn dit producten die jou aanspreken? Welk palette vind jij het mooist?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 16 december 2012 at 19:53

  Ik vind de lippenset wel heel tof :) Elke keer weer vind ik het jammer dat de matte kleuren zo tegenvallen, want ik vind matte oogschaduw altijd weer het mooist.

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 13 december 2012 at 21:27

  Die lipstick/lipgloss vind ik echt heel leuk, grappig idee!

 • Avatar van jana
  Reply jana 8 december 2012 at 20:51

  Ziet er mooi uit, ik ben benieuwd naar de look :D x

 • Avatar van Laura Louise - Fablouise
  Reply Laura Louise - Fablouise 8 december 2012 at 16:19

  Ik zie ze overal tegenkomen op het internet en toch vind ik ze wel erg leuk!!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 8 december 2012 at 11:46

  Vind dit wel echt hele mooie makeup en niet eens heel erg duur.

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 8 december 2012 at 10:36

  Ik vind Kourtney’s palette het mooiste, alleen jammer dat de matte kleuren niet zo gepigmenteerd zijn..

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 8 december 2012 at 10:21

  Ik vind het ook zo raar dat de kleuren van het Kim palette zo anders zijn dan de kleuren die ze draagt! Verder weet ik nog steeds niet zo goed wat ik moet vinden, de paletten zien er mooi uit, maar ik heb zo veel verschillende meningen er over gelezen.

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 8 december 2012 at 09:18

  De palettes zijn niet echt mijn ding, maar de lijpste ben ik wel benieuwd naar.

 • Avatar van Mandy
  Reply Mandy 8 december 2012 at 08:45

  Ze zien er wel erg mooi uit.

 • Avatar van Natascha
  Reply Natascha 8 december 2012 at 08:18

  Ik vind het Kourtney palette erg mooi maar de slechte pigmentatie van de matte kleuren houden me tegen.. De au naturel lipset daar in tegen staat al wel op mijn wishlist.

 • Avatar van lin
  Reply lin 8 december 2012 at 07:57

  Ik vind het warme palette het mooist! Alleen jammer dat die matte kleuren niet al te best gepigmenteerd zijn…

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 8 december 2012 at 07:03

  Wauw, zo mooi! Hop, hop, hop op naar de webshop……..Wat een duidelijke foto’s! Ik ga straks weer even op je stemmen…. hoor! Happy weekend! ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 december 2012 at 09:28

   Dankjewel voor de complimenten en het stemmen! :)

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 8 december 2012 at 00:17

  Wiiiii :-) ik vind het Kourtney palette best mooi, maar vooral die lipgloss & liner vind ik heel interesting. Ik ben super benieuwd naar je looks. Bedankt voor je duidelijke review en swatches.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.