Beauty

Kiehl’s aromatic mist Vanilla & Cedarwood

26 december 2012

Kiehl's aromatic mist Vanilla & Cedarwood
De laatste tijd krijg ik regelmatig de vraag of ik een nieuwe parfum op heb met daarna direct een lading complimentjes en de vraag waar deze van is. Het gaat om Kiehl’s aromatic mist in Vanilla & Cedarwood. Een geur die ik de laatste tijd echt heel erg veel draag omdat hij 1. goddelijk lekker ruikt en 2. perfect past bij deze tijd van het jaar. Kijk mee voor meer informatie en foto’s.
Kiehl's aromatic mist Vanilla & Cedarwood
De geur komt in een prachtige, klassieke no-nonsense flacon met maar liefst 100ml inhoud. In de geur komen Ugandese vanille, cederhout uit Virginia, iris en amber terug en deze combinatie maakt het een warme, ietwat rokerige, romige en aromatische geur die je aantrekt als een comfortabel warm vest. De perfecte cocoon-geur en ik blijf de hele dag door maar aan mijzelf snuffelen. De geur blijft bij mij redelijk lang hangen, ik spray hem hooguit eind van de middag/begin van de avond nog een keertje bij als ik eraan denk of nog de deur uit ga. Er is van deze geur ook een douchegel en een bodylotion verkrijgbaar (die ik op mijn wishlist heb staan) en ik kan me voorstellen dat de geur zo nog intenser op je huid blijft ruiken omdat je hem zo in laagjes aanbrengt op de huid. Mmmm!

Ik denk dat dit zelfs een geur is die heel veel mannen ook lekker zouden vinden voor zichzelf. Ik weet in ieder geval dat Paul hem heel graag bij mij op ruikt.. Daarnaast vind ik hem ook nog eens heel erg lekker om te gebruiken als een interieurspray.
Kiehl's aromatic mist Vanilla & Cedarwood
Mr. Suffit, de geurexpert van Kiehl’s, beschrijft de Aromatische geur: “De combinatie Vanilla&Cedarwood is net zoals de verhouding tussen yin & yang. De Ugandese vanille als vrouwelijke component, met een gerookte, zwoele en warme toets, licht zoet en de mannelijke tegenhanger, cederhout afkomstig uit Virginia met zijn rouw en ruw karakter. Samen vormen de componeneten een dynamische geur waardoor deze onweerstaanbaar universeel wordt.”

Het Kiehl’s Aromatic Blends Vanilla & Cedarwood assortiment bestaat uit:
– skin softening body cleanser 250ml, €24,00
– skin softening body lotion 250ml, €26,00
– fragrance 100ml, €59,00.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 26 december 2012 at 23:53

  Oeh, ik hou juist van vanille.
  Liefs, xxx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 december 2012 at 10:08

   Dan is dit echt wat voor jou ook!

 • Avatar van Aranka
  Reply Aranka 26 december 2012 at 14:42

  Ik heb deze ook met de douchegel en bodylotion en vind hem echt heerlijk, echt een heerlijke geur voor deze dagen.

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 26 december 2012 at 14:36

  Deze lijkt me erg lekker! Ben wel benieuwd hoe hij nou echt ruikt! Je maakt me in ieder geval heel nieuwsgierig :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 december 2012 at 10:09

   Zeker eens gaan snuffelen dan als je bij een Kiehl’s Store in de buurt bent :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.