Beauty

Korres coconut milk showergel & bodymilk

12 december 2012

Korres coconut milk showergel & bodymilk
Het Griekse merk Korres heeft een assortiment van 100% natuurlijke, ecologische en gecertificeerde producten op basis van plantenextracten uit Griekenland. Oprichter George Korres experimenteert sinds 1989 met de eeuwenoude recepten uit Athene’s eerste homeopatische apotheek en bouwde zijn imperium uit met een netwerk van landbouwers die de planten en kruiden voor hem kweken en samenwerkingen met researchers aan universiteiten waarbij hij vasthoudt aan de homeopatische kernwaarden; medicijnen op kruidenbasis die de helende werking van het lichaam stimuleren. Ik probeerde de Coconut Milk showergel & bodymilk uit. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en reviews.
Korres coconut milk showergel & bodymilk
De verpakking van de producten spreekt mij persoonlijk wel aan: geen poespas en door de uitvergrotingen van de kokosnoot doet het wat ‘natuurlijk’ aan en daar hou ik wel van. De geur van de producten (warme vanille & romige kokos) blijft de hele dag subtiel aanwezig op de huid, helemaal als je beide producten in combinatie met elkaar gebruikt.

De producten zijn zuinig in gebruik en ik merk dat ze mijn huid heerlijk zacht maken. Geen jeukerige of trekkerige huid na het douchen en voor de extra voeding die mijn huid in de winter wel kan gebruiken is de bodymilk meer dan voldoende, dat komt vast door o.a. de zoete amandelolie, shea boter en aloë vera die erin verwerkt is. De bodymilk trekt vlot in waardoor je je al snel na het insmeren weer kan aankleden of het bed in kan duiken.

De Coconut Milk showergel (250ml) is verkrijgbaar voor €11,00 en de bodymilk (200ml) is verkrijgbaar voor €14,00.
Korres coconut milk showergel & bodymilk
Bij Cosmania kan je terecht voor een zeer uitgebreid assortiment aan producten van dit merk. Ook hebben ze er enorm leuke cadeausets voor de feestdagen van verschillende merken zoals bijvoorbeeld van Elemental Herbology, Cowshed, Baxter of California en Mario Badescu. Cosmania heeft een verkooppunt in Hotel Droog in Amsterdam en natuurlijk zijn de producten ook te bestellen via de webwinkel. Je kan hier betalen via bankoverschrijving, creditcard of iDeal, de verzendkosten zijn maximaal €5,95 en je hebt je bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

Ik ben door deze producten zeker nieuwsgierig geworden naar meer van Korres. Heb jij ervaring met (of ben je nieuwsgierig geworden naar) dit merk?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 14 december 2012 at 07:55

  Dit is ook iets voor mij, ik ben dol op cocos zoals meerdere hier zie ik. :-)

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 13 december 2012 at 21:36

  Wat klinkt dit goed! Ik kende het merk nog niet, maar ben er ook heel benieuwd naar. Vooral de geur, hihi.

 • Avatar van vivianne
  Reply vivianne 13 december 2012 at 20:17

  Ik vind het een super mooi en leuk merk!
  Helaas is het niet biologisch en jammer genoeg niet dierproefvrij.

  Ik heb wel wat parfum en bodymilk cadeausets van ze en hun collectie nagellakken, deze zijn echt fantastisch!
  En zo goed als natuurlijk. Mooie kleuren, goed kwaliteit en prima verkoopprijs :)

 • Avatar van debby
  Reply debby 13 december 2012 at 08:48

  Nog nooit van gehoord. Klinkt wel erg fijn en zeker de geur, love kokos.

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 12 december 2012 at 22:03

  Nooit van gehoord, lijken me wel fijne producten :)

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 12 december 2012 at 20:44

  De lipbutters zijn ook aanraders!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 december 2012 at 08:47

   Ga ik gelijk noteren, zeker in de winter vliegen de lipbutters erdoorheen!

 • Avatar van Laura Louise - Fablouise
  Reply Laura Louise - Fablouise 12 december 2012 at 18:43

  Dit zijn echt producten voor mij, ik ben dol op kokos!!

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 12 december 2012 at 17:52

  Ik ben zeker nieuwsgierig geworden naar het merk, maar hou niet zo van kokos, dus dan zou ik denk ik andere producten willen proberen :)

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 12 december 2012 at 17:11

  Hmm dit is ook wel wat voor mij!

 • Avatar van Karin
  Reply Karin 12 december 2012 at 16:15

  Een heerlijk merk! Ik heb goede ervaringen met de Pomgranate gezichts tonic en met de Guave douchgel en bodybutter. Ruikt allemaal erg lekker.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 december 2012 at 08:47

   Ik word nu nog benieuwder naar andere producten van dit merk :))

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 12 december 2012 at 15:34

  Klinkt goed! Ik had er wel eens van gehoord geloof ik, maar dat is niet meer dan een hele vage herinnering van de naam…

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 12 december 2012 at 14:14

  Wauw, dit is echt iets voor mij! Ik hou van producten gemaakt van cocos! Puur natuur! ;-) Het ziet er geweldig uit!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.