Beauty

L’Occitane Shea Butter & Honey

31 december 2012

L'Occitane Shea Butter & Honey

L'Occitane Shea Butter & Honey
Vanaf januari is er een nieuwe verzorgingslijn met karitéboter en honing bij L’Occitane te koop en ik denk dat dit nog wel eens een grote hit kan gaan worden. De producten bevatten o.a. shea butter (karitéboter) wat rijk is aan vitamines (A, D, E en F) en zorgt voor een betere elasticiteit van de huid, hydrateert de hogere lagen van de huid en beschermt tegen wind, kou en zon. Het hoge lipidengehalte in sheaboter zorgt ervoor dat de huid soepel gehouden wordt en vochtverlies wordt voorkomen. Daarnaast bevatten ze ook honing wat helpt tegen huidveroudering, verzachtend werkt bij ruwe plekjes, droge lichaamsdelen en kleine (schaaf)wondjes en een verzachtende werking heeft op zelfs de meest gevoelige huidjes.
L'Occitane Shea Butter & Honey

L'Occitane Shea Butter & Honey
De hand cream (30ml, €7,00) bevat maar liefst 20% shea butter en is perfect om deze tijd van het jaar te gebruiken voor het naar bed gaan. Zo kan je even de tijd nemen om de handen en nagelriemen in te smeren en sta je op met heerlijk zachte handen waarbij droge plekjes en velletjes bij de nagelriemen als sneeuw voor de zon verdwijnen. De babyzachte, crèmige en warme honinggeur zorgt ervoor dat ik helemaal tot rust kom. Een heerlijke handcrème!
L'Occitane Shea Butter & Honey

L'Occitane Shea Butter & Honey

L'Occitane Shea Butter & Honey
De whipped body cream (125ml, €20,00) is denk ik wel het paradepaardje van deze nieuwe verzorgingslijn. Dit is namelijk een luchtig opgeklopte bodycrème die als een mousse in het blik verpakt zit en de textuur zorgt voor een extra beleving tijdens het gebruik. In de bodycrème zit 10% shea butter wat ervoor zorgt dat mijn droge huid (vooral op de onderarmen en -benen) direct lekker comfortabel, zacht en soepel aanvoelt. Ook dit product heeft weer diezelfde heerlijke geur die subtiel gedurende de dag op de huid blijft ruiken.
L'Occitane Shea Butter & Honey
Links zie je de textuur van de handcrème en rechts de textuur van de opgeklopte bodycrème. Naast de Honey Hand Cream en de Honey Whipped Body Cream zijn er ook nog een Honey Foaming Gel (250ml, €14,00) en een Honey Shea Butter (8ml, €7,00) terug te vinden. Wat mij betreft zijn dit echt aanraders voor het hele gezin om de droge huid er weer helemaal bovenop te helpen. De producten zijn verkrijgbaar in de fysieke winkels en in de L’Occitane webwinkel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 4 januari 2013 at 14:35

  Ik heb deze handcreme een keer in Kroatie gekocht (1/2 jaar geleden), vond hem zooo lekker had rond gekeken hier in de webshop kon hem jammer genoeg niet vinden, zodra deze er weer is ga ik hem zeker aanschaffen! <3

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 1 januari 2013 at 20:49

  Ik ben ze ook aan het testen nu, héérlijke producten! Happy 2013!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 januari 2013 at 08:50

   Ik ben alvast benieuwd naar jouw ervaringen ^^ Een mooi jaar toegewenst!

 • Avatar van Santje04
  Reply Santje04 1 januari 2013 at 10:27

  De verpakkingen zijn in ieder geval erg mooi, en het klinkt inderdaad goed, ben nieuwsgierig geworden. :-)

 • Avatar van danique
  Reply danique 31 december 2012 at 16:23

  wat zien de verpakkingen er ook schattig uit zeg (:
  mij lijpt vooral de bodycream heel fijn !
  alvast een gelukkig nieuwjaar !
  xoxo

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 31 december 2012 at 14:29

  De whipped body cream lijkt me heerlijk! Fijne jaarwisseling alvast en een super goed 2013 toegewenst!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 januari 2013 at 08:59

   Dankjewel! Ik wens jou ook alsnog een meer dan geweldig nieuw jaar toe!

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 31 december 2012 at 13:39

  Ik vind de bodyproducten van L’Occitane ZO fijn! Deze lijn ziet er ook super uit :)

 • Avatar van Esther - Mang Sorbetto
  Reply Esther - Mang Sorbetto 31 december 2012 at 13:18

  Dit lijken me echt hele fijne producten!

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 31 december 2012 at 12:03

  Hmm lijkt me heerlijk! Ben ook zo’n fan van L’occitane! Fijn eindejaar trouwens! xoxo

 • Avatar van Laura Louise - Fablouise
  Reply Laura Louise - Fablouise 31 december 2012 at 11:41

  Wauw, die producten zien er echt zo fijn uit!!

 • Avatar van Les is more
  Reply Les is more 31 december 2012 at 08:27

  Liefde voor L’Occitane! Mmm.
  Shea-lijn is zo fijn.
  xoxo

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 31 december 2012 at 00:32

  Super schattige verpakkingen!

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 31 december 2012 at 00:19

  Jammer dat er geen geur pc bestaat en er is geen doorgeef luik…..Prachtige verpakking waar de producten in zitten…. binnenkort maar eens even gaan ruiken in de shop…. misschien ook kopen… hihihihi ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.