Beauty

Love it! | Het wonderpotje van Oriflame

25 december 2012

Het wonderpotje van Oriflame
Ik kan me niet anders herinneren uit de tijd dat ik nog thuiswoonde, dan dat mijn moeder altijd wel een klein roze potje in haar handtas had zitten of ergens in huis had staan. Helemaal zo in de winterperiode als de huid, lippen en nagelriemen extra droog zijn. Dit was het ‘wonderpotje’ van Oriflame, officieel Tender Care genaamd. Zelf heb ik sinds ik uit huis ben al meerdere keren dit roze potje gehad en deze winter zijn er 2 limited edition varianten van uitgebracht: Caramel en Almond. Op zoek naar een perfect product voor je lippen, nagelriemen, schrale plekjes, ellebogen etc.? Dan kan ik je zeker aanraden om eens zo’n wonderpotje te proberen.
Het wonderpotje van Oriflame

Het wonderpotje van Oriflame
Er zit o.a. bijenwas, lanoline en vitamine E in en het zorgt ervoor dat de (droge) huid en lippen direct weer comfortabel aanvoelen. Je hebt maar een heel klein beetje nodig per keer en door de warmte van de huid kan je het product goed verspreiden. Ik smeer er ’s avonds voor het slapen gaan mijn nagelriemen en lippen mee in en als ik schaafjes of iets dergelijks heb neem ik deze gelijk mee (zeker nu met de kittenkrabjes van Sassy op mijn handen…). Enige nadeel is misschien de kleine opening in het potje, je kan er beter een wattenstaafje of klein spateltje bij gebruiken, dat werkt makkelijker en is meer hygiënisch.

Droge plekjes, lippen, schaafjes en nagelriemen voelen direct weer soepel aan en ik merk dat ze ook echt snel weer hersteld zijn. Mocht je mij een beetje kennen dan weet je dat de geur (en smaak) van karamel niet aan mij besteed is, maar de amandel en originele versie van de Tender Care vind ik echt heerlijk! Oriflame Tender Care potjes bevatten 15ml product en zijn verkrijgbaar voor €9,95 per stuk, maar er zijn ook zeker regelmatig leuke acties mee. De producten van Oriflame zijn verkrijgbaar via het directe verkoopkanaal en via Oriflame.nl.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Riek Muijen
  Reply Riek Muijen 27 januari 2018 at 23:51

  Leuk ik ben ook beautylid en ik hou er ook van :)

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 10 februari 2013 at 16:35

  Wel jammer dat het niet in een tube zit, zou een stuk hygiënischer zijn..

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 februari 2013 at 09:19

   Daar geef ik je zeker gelijk in, ben zelf ook een fan van tubetjes en pompflacons om deze reden.

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 7 januari 2013 at 21:00

  Mam had deze ook altijd! Zelf heb ik de limited edition chocolade variant gekregen bij een goodie pakket.
  Jammer inderdaad van de kleine opening, en dat het niet zo hygiënisch is. Maar een wattenstaafje doet inderdaad the trick ;)

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 31 december 2012 at 09:37

  Ziet er a mooi uit, zo’n potje! Klinkt ook goed, misschien maar eens bestellen! :)

 • Avatar van Tessabd
  Reply Tessabd 29 december 2012 at 14:34

  Ziet er zelfs al leuk uit dat ‘wonderpotje’ :d

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 december 2012 at 17:22

   Zo’n cute potje ook he ^^

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 27 december 2012 at 00:19

  Deze zijn echt zo fijn. Ik heb er nog ergens eentje liggen. Nu je erover heb geschreven ga ik er maar weer eens gauw opzoek naar.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 26 december 2012 at 11:27

  Ah lekker spul! Ik heb zo’n potje in huis. Die zat in de pink Ribbon goodiebag :) Die ik ga dus maar snel gebruiken als ik dit zo lees :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 december 2012 at 10:11

   Echt doen hoor! Zeker met de koudere maanden een perfect product om uit te proberen voor je lippen, nagelriemen etc. :)

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 25 december 2012 at 22:51

  I love it! vind alleen het potje zo onhandig klein:(

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 25 december 2012 at 19:39

  De inhoud lijkt me erg fijn alleen de opening idd iets minder.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 25 december 2012 at 19:01

  Deze potjes zijn super, ik heb er twee en als ze op zijn, dan koop ik gelijk weer nieuwe :-)

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 25 december 2012 at 16:56

  Het lijkt me een geweldige créme! Vooral nu het kouder is heb ik net als jou ook last van schrale ellebogen! Heel handig! ;-)

 • Avatar van Les is more
  Reply Les is more 25 december 2012 at 16:18

  Ik hou ook zo van het wonderpotje! Doet het altijd goed ;-)
  Leuke post en fijne dagen!
  xoxo

 • Avatar van danique
  Reply danique 25 december 2012 at 14:27

  ik herken het potje nog uit duizenden (:

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.