Fashion

Winkelstraat.nl

18 december 2012

Winkelstraat.nl

Of je nu op zoek bent naar mooie fashionitems, hippe upcoming merken of coole accessoires die je normaal alleen in unieke boetieks vindt; bij Winkelstraat.nl kan je hiervoor zeker slagen. Je hoeft er de deur niet voor uit en geen ongemakkelijke paskamers en lange wachtrijen te trotseren maar je kan gewoon lekker 24/7 online shoppen bij de leukste winkeltjes van Nederland.

Winkelstraat.nl

Winkelstraat.nl is het eerste online shopnetwerk van Nederland dat de mooiste onafhankelijke boetiekjes voor iedereen toegankelijk maakt. Iedere boetiek heeft een eigen pagina waar je op rond kan snuffelen, maar je kan ook in het complete assortiment van alle boetiekjes samen zoeken naar het perfecte jurkje, leukste shirtje of mooiste paar schoenen. Het assortiment bestaat uit een samengesteld aanbod van verschillende exclusieve boetiekjes uit het hele land. De website ziet er overzichtelijk uit en heeft een echte ‘fashion uitstraling’.

Joost van der Veer van Winkelstraat.nl: “Iedereen wil graag een outfit hebben die bijzonder is. Iets dat niemand heeft. Je hebt alleen niet altijd de tijd om alle winkels af te struinen. Met Winkelstraat.nl maken we dit nu heel gemakkelijk door de mooiste winkels op één plek te presenteren. Het is een site voor mensen die zich willen onderscheiden met een bijzondere outfit. Ieder moment van de dag kun je op jacht naar leuke fashion musthaves.”

Winkelstraat.nl

Bestel je vóór 15.00 uur dan heb krijg je je bestelling luxe verpakt (zonder verzendkosten!) de volgende dag al in huis. Betalen bij Winkelstraat.nl kan via o.a. creditcard, PayPal of iDeal.

Op dit moment loopt er een leuke actie, je kan namelijk kans maken op de hoofdprijs van €2.500,- shoptegoed of maak kans op 1 van de 4 ‘troostprijzen’ ter waarde van €250,00. Het gaat hier om shoptegoed voor Winkelstraat.nl wat je kan gebruiken voor je volgende shopping spree, dat is nog eens lekker!

Klik hier voor de website van Winkelstraat.nl en om alles te lezen over de winactie.

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Ike
    Reply Ike 18 december 2012 at 00:29

    Leuk! ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.