Persoonlijk

Meet Sassy!

10 december 2012

sassy3 - Meet Sassy!
Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt dan heb je het vast al gelezen en gezien: sinds drie weekjes hebben wij gezinsuitbreiding. Na het overlijden van Smokey dachten wij dat Bandit het wel zou redden in haar eentje (nouja, samen met de 2 hondjes) maar we begonnen ons toch wat zorgen te maken naar aanleiding van veranderend gedrag, zielig miauwen, de hondjes uitdagen met kattenspeeltjes en dergelijke. We besloten om uit te kijken naar een nieuwe poes en zo kwamen we via via bij het nestje van ons nieuwste gezinslid terecht. Het is een chocolate colourpointed Perzische Langhaar (als het goed is blijven haar ogen blauw) van nu 11,5 week jong en we hebben haar Sassy genoemd. Vanwege haar uitstraling/blik natuurlijk! ♥
sassy4 - Meet Sassy!

sassy5 - Meet Sassy!
De eerste avond kreeg ze al direct een warm welkom van onze hondjes met een poetsbeurt aan de oren, maar Bandit moest er nog even niks van hebben. Aan het eind van een avondje knuffelen en het nieuwe huis ontdekken is ze bij ons op bed in slaap gevallen in mijn nek. ’s Nachts een paar keer wakker geworden van haar gespeel, gemep en de schattige geluidjes die ze maakt en sindsdien is ze ’s nachts niet meer bij ons weg te krijgen.

Sassy is wel enorm ondeugend (en stiekem maakt dat haar nòg schattiger) en is de hele dag door aan het uitproberen wat ze allemaal kan en hoever ze kan gaan, dat hoort erbij natuurlijk!
sassy6 - Meet Sassy!

sassy1 - Meet Sassy!
We zijn nu zo’n 3 weekjes verder en ze is al echt helemaal ‘ons kindje’ en ontwikkelt ze zich goed. Ze is zindelijk, aanhankelijk, laat zich rustig borstelen, is niet bang aangelegd, eet en drinkt goed, speelt de hele dag door en mag ook al dichterbij Bandit in de buurt komen. Bandit ontwijkt haar nog een beetje, maar we hebben haar ook al betrapt op het speels ‘zoeken’ naar Sassy en het uitdagen met pootjes en staart. Ondertussen delen ze al elkaars kattenbakken en drinken ze uit dezelfde bakjes. Wij hebben zo het idee dat dit helemaal goed gaat komen met onze poezedames!
sassy2 - Meet Sassy!
De Perzische Langhaar staat erom bekend een rustig, speels en knuffelig ras te zijn en gemakkelijk met andere dieren te kunnen samen leven. De pers is een wat groter slag kat en we merken dat nu al omdat de omvang van haar pootjes al groter is dan die van Bandit (en die is 10,5 jaar!). We zijn benieuwd naar hoe ze uitgroeit en we hopen dat het niet lang zal duren voor Sassy ook van Bandit een poetsbeurt zal krijgen ^^

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 16 december 2012 at 20:33

  Sassy ziet er zo heerlijk knuffelig en lief uit. Wat een prachtig poezebeest

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 16 december 2012 at 17:11

  Aaah wat een plaatje!

 • Avatar van Mary-ann
  Reply Mary-ann 14 december 2012 at 23:25

  wat een snoesje is het toch! <33333

 • Avatar van lindab
  Reply lindab 13 december 2012 at 22:43

  Had al wat foto’s voorbij zien komen, maar wat een dotje!!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 13 december 2012 at 21:24

  Ach gos, wat een dropje zeg :D Leuke naam ook, haha!

 • Avatar van Kaylani
  Reply Kaylani 12 december 2012 at 11:38

  Ooooh mijn god wat een poepje!

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 12 december 2012 at 00:45

  Wat een furry cutie! Ö ♥

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Persoonlijk
stedentrippraag16 - Reisverslag | Stedentrip Praag #3
Reisverslag | Stedentrip Praag #3

Vandaag alweer het laatste artikel over de geweldige stedentrip naar Praag die ik beleefde afgelopen weekend van 1 t/m 3...

Close